parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767

 شرکت لوله بازکنی پارسا گستر می داند مشکل شما این است:☻

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی لوله بازکنی

 

یا این:☻

 

لوله بازکنی گرفتگی توالت ایرانی

 

و حتی گرفتگی ظرفشویی:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی آشپزخانه

 

ریشه مشکل اینجاست:☻

 

رفع گرفتگی لوله فاضلاب توالت با ابزار لوله بازکنی

 

یا اینجا:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی با ابزار لوله بازکنی قوی

 

☺ما مشکل شما را اینگونه حل می کنیم:☺

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی با ابزار لوله بازکنی قوی - فنر و دستگاه تراکم هوا

 

☺شاید لازم باشد از این سر فنر های لوله بازکنی استفاده کنیم☺

 

انواع سر فنر لوله بازکنی

 

☺ما کار شما را اینگونه تحویل می دهیم:☺

 

opened Toilet irani


برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767


رفع نم و رطوبت ساختمان-از بین بردن بوی نم ، رطوبت و چکه 100% تضمینی

شماره های تماس با شرکت جهت رفع نم و رطوبت ساختمان در تهران و کرج

تشخیص دقیق علت نم و رطوبت دیوار ساختمان و دلیل رطوبت سقف و رفع نم ساختمان
رفع نم و رطوبت-نم دیوار سقف و کفتشخیص دقیق و نقطه ای محل نشت احتمالی از لوله های آب ساختمان با دستگاه کامپیوتری
رفع نم و رطوبت-نم دیوار سقف و کفرفع سوراخ و نشتی ایزوگام کف توالت ساختمان و حمام طبقه بالا ایزوگام کف برای رفع نم و رطوبت در تهران و کرج
رفع نم از دیوار و رطوبت سقف تشخیص و پیدا کردن محل ترکیدگی لوله های ساختمان با دستگاه و رفع چکه ، نم و رطوبت در تهران و کرج
تعمیرات لوله های سوراخ و معیوب و نشت لولهتعمیر و رفع نشتی و نم لوله های سوراخ و معیوب آب ساختمان که اکثرا دلیل اصلی نم و رطوبت هستند
تعمیرات لوله های سوراخ و معیوب و نشت لولهتعمیر و رفع نشتی لوله های سوراخ فاضلاب ساختمان برای رفع نم و رطوبت در تهران و کرج
از بین بردن نم دیوار و سقف و رطوبتلکه گیری جزئی گچ دیوار و سقف و نقاشی دیوار نم و رطوبت دیده ساختمان پس از رفع علت نم در تهران و کرج
از بین بردن نم دیوار و سقف و رطوبتگچکاری مجدد کل سقف رطوبت دیده ساختمان و خانه یا دیوار در نم های شدید پس از رفع نم در تهران و کرج
tickkتضمینی و بدون بازگشت نم و رطوبت ساختمان و بوی نم در محل های اجرا شده
tickkرفع نشتی و رطوبت و نم لوله کشی پکیج و شوفاژ ساختمان برای رفع نم در تهران و کرج
از بین بردن و رفع بوی نم و رطوبت دیوار ساختمان و خانه ، رفع نم و بوی بد نم ساختمان در تهران و کرج

تشخیص علت و دلیل نم و رطوبت دیوار با دستگاه

ترمیم لوله های سوراخ و آسیب دیده ساختمان و خانه و تعمیرات بنایی و گچکاری و نقاشی و گچ نم دیده و رطوبت دیده در سقف یا دیوار پس از رفع نم و رطوبت

humidity-wall2از بین بردن علت نم و رطوبت و چکه از سقف و طبقه بالاتر

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای از بین بردن و رفع نم و رطوبت ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل رفع نم و رطوبت دیوار و سقف ساختمان ، تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله آب با دستگاه نشت یاب، رفع بوی بد فاضلاب دستشویی و توالت و بوی نم و رطوبت، تخلیه چاه ، حفاری چاه فاضلاب ، رفع گرفتگی لوله فاضلاب ، تعمیرات حمام و توالت ، صد در صد تضمینی و بدون بازگشت در محل های اجرا شده

رطوبت معمولا از سه طریق به ساختمان نفوذ می کند :
  • از سقف ( پشت بام و طبقات که بدلیل استفاده نادرست از عایق و ایزولاسیون مناسب و در برخی موارد استفاده نکردن از آن ، آبهای جمع شده نفوذ کرده و .... )
  • از زمین و پی دیوار ( بالا آمدن آبهای زیرزمینی و جاری شدن در سطح زیرین ساختمان )
  • از دیوار ها ( به دلیل خاصیت موئینگی میان مصالح دیوار ، آب از کف جذب شده و سرتاسر دیوار را تخریب میکند و دیوار های خارجی که بدلیل ارتباط مستقیم با آب باران و ... مقاومت نداشته و آب به تدریج نفوذ می کند )
جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار :
  • کم کردن رطوبت اطراف ساختمان (زهکشی )
  • پائین بردن سطح آبهای زیرزمینی و جلوگیری از نفوذ آنها به ساختمان - قلوه چینی ( بلوکاژ )
  • استفاده از مصالحی که جاذب رطوبت نباشند
علت جذب رطوبت مصالح ساختمانی به میزان تخلخل و وجود حفره های آوند گونه و همچنین تماس مستقیم مصالح با آب و یا مصالح مرطوب می باشد که باید میان مصالح و اجزا ساختمانی صفحه ای قرار داد تا مانع از عبور رطوبت گردند
به این دسته از مصالحی که مانع عبور آب و رطوبت می شوند عایق رطوبتی گویند
از گذشته ها تاکنون سعی بر آن شده است دیوارهای ساختمان طوری ساخته شود تا از نفوذ آب ورطوبت به داخل ساختمان جلوگیری شود زیرا نم ورطوبت خسارات جبران ناپذیری را بر ساختمان وارد می کند .
یک شرکت تولید کننده مصالح ساختمانی توانسته است محصولاتی را دراین زمینه تولید کند که شامل بتن مقاوم ضد آب ،بتن معمولی ضد آب ،بتون و مصالحی که دارای رنگ ثابت در برابر آب هستند، می باشد .تمامی این محصولات قابل مصرف در بخش های داخلی و خارجی دیوارها ی منزل می باشد. البته این مصالح در کف سازی سطوح کاربرد ندارد.
استحکام بتن مقاوم ضدآب و بتن معمولی ضدآب بوسیله مواد معدنی افزایش می یابد ودر برابر آب نفوذ پذیری کمتر ودر نتیجه دوام بیشتری خواهدداشت.
چگونگی تعمیر ولکه گیری نقاطی که از آنها آب به دیوار نفوذ می کند
رطوبت شالوده دیوارها ممکن است در اثر ایجاد میعان در فضای داخلی ساختمان ویا نفوذ آب از بیرون ساختمان به درون دیوارها پدید آمده باشد.برای اینکه مطمئن شوید این رطوبت نتیجه میعان در داخل ساختمان نیست بهترین را این است که یک ورقه آلومینیومی مربع شکل طوری بر روی دیوار قرار داده وبچسبانید که هوا از هیچ یک از اضلاع آن وارد نشود. بگذارید دو روز ورقه آلومینیومی به همین شکل باقی بماند. پس از دو روز آن را بردارید اگر قسمت بیرونی نوار آلومینیومی نمناک است مشکل از میعان داخل ساختمان می باشد.
این مشکل را میتوان از طیق نسب یک دستگاه رطوبت زا ویا یک دستگاه تهویه در زیر زمین حل کرد.
اگر بخشی از ورقه الومینیومی که با دیوار در تماس بوده نمناک شد، مشکل ازبیرون ساختمان است بنابراین برای تعمیر وازبین بردن این مشکل به ترتیب ذیل عمل می کنیم :
1-دیوارها را بدرستی بررسی کنید و محل نشتی آب و نقاطی که دارای درز وشکاف هستند را شناسایی کنید .این نقاط می توانند طرفین بالایی سقف که به ناودانی منتهی می شود یا زیر طاق بالکن باشد . در صورت امکان نگذارید مسیر آب به سمت دیوار ها باشد.
2- شکاف های بزرگ وسوراخ ها می بایست قبل از جداربندی و رنگ کردن تعمیر شوند .برای این منظور می توانید از سیمان آبی استفاده کنید.
جدار بندی
برای استفاده از جدار بتونی مقاوم آماده ساختن دیوار پیش ار جدار بندی بسیارمهم است .
1- اگر سطح دیوار نو است آن را با برس سیمی بسایید و سپس با آب بشویید . اگر دیوار از ابتدا صاف و هموار بود مثلاً دیوار ازابتدا بتونی بود آن را با نحلول 20تا 50درصد اسید هیدروکلریک شسته وسپس با آب شستشو دهید ویا اینکه بتون غنی شده با آکریلیک را به مخلوط اضافه کنید (در شماره 4 به آن خواهیم پرداخت)
2- اگر سطح دیوار کهنه است ویا اینکه بوسیله رنگ و یا دیگر پوشش ها پوشانده شده باید تمام پوشش ها قبل از استفاده از این جدارها از سطح دیوار پاک شوند .با یک برس سیمی رنگ ،گل و آهک وکثیفی ها و هر آنچه را به دیوار چسبیده را جدا کنید . درنهایت می بایست 75% دیوار اولی باقی مانده و باقی ساییده شود. همچنین مواد زاید روی دیوار را می توان بوسیله انواع پاک کننده های آسفالت از بین برد وسپس دیوار را با آب شستشو داده .
3- بتون مقاوم ضدآب در کیسه های بزرگ و سترده است که باید برای استفاده آن را باآب سرد وتمیز مخلوط کرد . به طور تقریبی برای هر کیسه 18 کیلو گرمی از این بتون 3/8 - 4/6 لیتر آب لازم است و همچنین می توان گفت برای هر سطل 9 کیلویی از بتون معمولی ضد آب 3/8 -4/6 لیتر آب لازم است .
4- اگر دیواری را که می خواهید جدار بندی کنید یک دیوار صاف وبدون شکاف است ومایع شستشو از مایع بتون آکریلیک دار مقاوم کننده استفاده کنید .بجای استفاده از 2لیترآب در بتون مقاوم ضدآب ویا بتون استاندارد از 2 لیتر مایع بتون آکریلیک دار استفاده کنید .
5- این مخلوط به تدریج رقیق تر می شود ، بنابراین بیشتر از اندازه ای که ذکر شد بدان آب نیافزاید و بهاندازه کافی از این مخلوط درست کنید چون تا حداکثر 52 ساعت پس از درست کردن مخلوط می توان از آن استفاده کرد .
6- اجازه دهید این مخلوط 20دقیقه قبل از مصرف همینطور باقی بماند . درست قبل از شروع کردن به کار آن را هم بزنید و این کار را به طور مداوم انجام دهید .
7-دیوارهای دارای درز ونفوذ پذیر را قبل از شروع به کار کمی مرطوب کنید.اما اگر دیوار صاف وبدون درز است از این کار خودداری کنید.
8-در هنگام استفاده از این مخلوط از یک برس الیافی با عرض 15 سانتی متر برای کشیدن بر روی دیوار استفاده کنیدوآن را به صورت مدور بر روی دیوار بکشید.
9- اگر هوا گرم وخشک است چندین بار با اسپری بر روی دیوار آب بپاشید.
10- از 2لایه جدار استفاده کنید لایه دوم 12 تا 48 ساعت پس از لایه اول بر وری دیوار کشیده می شود.قبل از مرحله دوم جداربندی با اسپری بر روی دیوار آب بپاشید . پس از انجام مرحله دوم جدار بندی دوباره بر روی دیوار جدار بندی نکنید واز نمناک کردن دیوار بپرهیزید.
سیمان هیدرولیک ضدآب چیست؟
این نوع سیمان در دیوار های بتونی ویا سنگی کاربرد دارد و از نفوذ آب جلوگیری می کند. فرمول این نوع سیمان طوری است که خیلی سریع سفت می شود ودر مقابل نفوذ آب بسیار مقاوم ومستحکم است . سیمان هیدرولیک ضدآب ، مشکل نشتی آب را در مناطقی که آبهای جاری از زیر ویا بالای سطوح بتونی ویا سنگی عبور می کند حل می کند.
از این نوع سیمان می توان در اطراف لوله های بتونی که آب از آنها عبور می کند نیز استفاده کرد.به طور کل موارد استفاده از این سیمان به شرح زیر می باشد:
1-دیوارهای بارور ودیوار های پشت بند
2- دود کش ها
3-استخرهای شنا،حوضچه های فواره دار،مخازن آبی زیر زمینی
مواد تشکیل دهنده: این سیمان مخلوطی از سیمان پرتلند و سیمان آلومینات کلسیم ، دانه های سیلیکا و دیگر افزودنی های مخصوص می باشد. رنگ این محصول به طور معمول خاکستری است اما انواع خاص آن که سفید رنگ می باشند ، نیز تهیه شده است.
دیواری را که می خواهید بر روی آن از این سیمان استفاده کنید می بایست عاری از گرد و غبار و جلبک زدگی و کپک زدگی باشد . از ایجاد شکاف های V شکل ممانعت کنید . به ازای وزن هر 4 - 4/5 بخش از این سیمان از 1 بخش آب استفاده کنید . آب و سیمان باید طوری با هم مخلوط شوند که یک بتونه یکنواخت به دست آید . به اندازه ای از این مخلوط استفاده کنید که در عرض 2 - 3 دقیقه مصرف شود . برای هر بار استفاده 113 تا 170 گرم از پودر سیمان تجویز می شود .
اخطار : حرارت بالا زمان سفت شدن سیمان را افزایش می دهد . این محصول می بایست در دمای پایین تر از 50 درجه فارنهایت و با استفاده از آب ولرم تهیه شود .
رطوبت باعث آسیب رسیدن به نمای ساختمان می شود. بعضی نما های ساختمانی مانند آلومینیم کامپوزیت در مقابل رطوبت و شرایط فیزیکی مقاومت بالایی دارند.

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای از بین بردن و رفع نم و رطوبت ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل رفع نم و رطوبت دیوار و سقف ساختمان ، تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله آب با دستگاه نشت یاب، رفع بوی بد فاضلاب دستشویی و توالت و بوی نم و رطوبت، تخلیه چاه ، حفاری چاه فاضلاب ، رفع گرفتگی لوله فاضلاب ، تعمیرات حمام و توالت ، صد در صد تضمینی و بدون بازگشت در محل های اجرا شده

پاک کردن لکه نم و رطوبت از روی دیوار و سقف

سقف اتاق یا دیوار ها زرد رنگ شده اند و با به اصلاح عامیانه سقف نم زده است و چهره ی بسیار زشتی به اتاق شما بخشیده است. پیش از اینکه دست به هر گونه اقدامی بزنید، ابتدا باید دلیل ایجاد لکه روی دیوار را پیدا کنید. . اگر می خواهید برای همیشه از دست لکه ها راحت شوید، می بایست ابتدا دلیل ایجاد آنرا از بین ببرد.
اگر در محل لکه قارچ زدگی مشاهده کردید، باید آنرا بشویید و پاک کنید. این کار به راجتی و با به کار گرفتن مایع شوینده، سفید کننده، و قدری آب قابل حل است. سپس نوبت به از بین بردن اصولی لکه ها می رسد. فراموش نکنید که قبل از رنگ کردن باید محل مورد نظر را بتونه کنید. اگر این کار را انجام ندهید با وجود رنگ کردن، لکه بازهم خودش را نشان خواهد داد. برای ادامه کار و انجام سایر امور حتماً مطمئن شوید که منطقه بتونه شده کاملاً خشک شده باشد. شما باید دقیقاً رنگ سقف یا دیوار را پیدا کنید. مطمئن شوید که منطقه ایجاد لکه را حتماً قبل از شروع کار کاملاً خشک کرده باشید و نم و رطوبت در آن وجود نداشته باشد.

رفع نم و تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاهلکه گیری گچ دیوار و سقف ساختمان با مواد و بدون مواد(کشته کشی) 100% تضمینی

رفع نم و رطوبت-نم دیوار سقف و کفتشخیص منبع و علت نم و رطوبت ساختمان و رفع آن با دستگاه در تهران و کرج
رفع نم از دیوار و رطوبت سقف تشخیص نشتی لوله آب و ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب دیجیتال محصول آمریکا
تعمیرات لوله های سوراخ و معیوب و نشت لولهتعمیر و تعویض لوله های سوراخ و معیوب «لوله های آب و فاضلاب» ساختمان
از بین بردن نم دیوار و سقف و رطوبتترمیم دیوار،سقف و کف، گچکاری (آستر و کشته) مجدد و نقاشی دیوار نم دیده منزل
tickkتضمینی و بدون بازگشت نم و رطوبت در محل های اجرا شده

tickkبرای مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید

نگذارید خانه بوی رطوبت بگیرد

ممکن است در خانه یا آپارتمان شما, رطوبت به طور متمرکز یا پراکنده وجود داشته باشد.

در طول زمستان, زمانی که هوای گرم و مرطوب خانه به پنجره های سرد اتاق ها برخورد می کند, باعث ایجاد رطوبت در اطراف دیوار پنجره ها شده, رنگ دیوار اطراف آن زرد رنگ می شود و به اصطلاح طبله می کند.
برای جلوگیری از این مشکل بهتر است در ساخت خانه ها از پنجره های دوجداره استفاده شود که هم انرژی را ذخیره می کنند و هم جداره سمت داخل سرد نمی شود؛ در نتیجه مشکل تجمع رطوبت رخ نمی دهد اما همیشه که ما در ساخت خانه دخالتی نداریم؛ پس چگونه می توانیم رطوبت را کنترل کنیم؟
کنترل رطوبت
رطوبت علاوه بر دیوارها به طور بالقوه می تواند در نقاط مختلف خانه هم وجود داشته باشد. نقاط مرطوب معمولا محل تجمع باکتری ها, میکروب ها و آلودگی های مختلف هستند و از این طریق باعث انتقال انواع بیماری ها و حساسیت ها به شما می شوند.
با رعایت چند نکته می توانید رطوبت خانه هایتان را کنترل کنید تا آسیبی به خانه و سلامتی شما نرسد:
-بعضی افراد عادت دارند یک ظرف آب را روی بخاری یا رادیاتورهای خانه قرار دهند تا بخار آن باعث تهویه هوا شود. این روش قدیمی نه تنها هوای خانه را مطبوع نمی کند بلکه اطراف رادیاتور و بخاری را نمور کرده و باعث خورده شدن تدریجی رادیاتور و لوله های آن می شود.
-هنگام پخت و پز از هود استفاده کنید.
-هنگام استحمام فن حمام را روشن بگذارید.
-عایق های رطوبتی حمام و آشپزخانه و ایزوگام های پشت بام آپارتمان را چک کنید.
-گیاهان آپارتمانی بزرگ را در محیط داخلی خانه قرار ندهید.
-تمامی اتصالات لوله های شوفاژ و لوله های آب را کنترل کنید؛ به خصوص در آشپزخانه و حمام.

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای از بین بردن و رفع نم و رطوبت ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل رفع نم و رطوبت دیوار و سقف ساختمان ، تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله آب با دستگاه نشت یاب، رفع بوی بد فاضلاب دستشویی و توالت و بوی نم و رطوبت، تخلیه چاه ، حفاری چاه فاضلاب ، رفع گرفتگی لوله فاضلاب ، تعمیرات حمام و توالت ، صد در صد تضمینی و بدون بازگشت در محل های اجرا شده

هر ساله بر اثر ورود رطوبت و آب به داخل ساختمان و یا نفوذ آن به درون اجزا ساختمانی ضررهای هنگفتی وارد آمده و تاثیرات نابود کننده ای بر روی سازه ساختمان ها به وجود می آید. چوبها می پوسند ، فلزات دچار زنگ زدگی می شوند. از جمله تاثیرات دیگر هجوم رطوبت و ماندگاری آن ، ظهور حشرات و قارچها در ساختمان می باشد. روکشهای گچی دیوارها متورم می شوند.اگر سرمای هوا به درجه ی مناسبی برسد.
یخبندان موجبات تخریب اکثر مصالح را فراهم می آورد. آبی که به داخل مصالح ساختمان نفوذ کرده است ، پس از منجمد شدن منبسط می گردد، و آب منبسط شده مصالح را خرد و فرسوده می کند. این پدیده را در اجزا نمای ساختمان مانند سنگ ، آجر یا اندود ها بیشتر مشاهده می کنیم. رطوبت به دو طریق به دیوار تاثیر می گذارد: اول جذب رطوبت موجود در خاک و دومی تاثیر رطوبت ناشی از بارندگی . بدترین خرابیها در مورد دیوارهایی که فاقد درپوش هستند رخ می دهد. نقص در اجرای بامها و یا درپوش روی دیوارها به مرور و به صورت متوالی ساختمان را چنان فرسوده می کند که تا مرز تخریب کامل ساختمان را تهدید می کند.

چگونگی جذب رطوبت توسط دیوار.
همه ی مصالح بنایی تا حدودی متخلخل هستند و آب را به داخل خود جذب می کنند. این آب به همراه املاحی که در آن محلول هستند موجبات تخریب دیوار را فراهم می کنند.
آب از سه طریق جذب دیوار می گردد.
الف: نفوذ رطوبت از طریق زمین و پی دیوار
ب: نفوذ رطوبت از طریق بدنه ی دیوار
ج: نفوذ رطوبت از طریق روی دیوار
جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار.
الف: کم کردن رطوبت خاک اطراف ساختمان(زهکشی)
ب: استفاده از مصالحی که جاذب رطوبت نباشند.
بعضی از مصالح کمتر تحت تاثیر رطوبت محیط قرار می گیرند. سنگهای ساختمانی بسیار کمتر از آجر آب محیط را به خود جذب می کنند. بطور کلی علت جذب رطوبت مصالح ساختمانی به میزان تخلخل و وجود حفره های آوندگونه و همچنین تماس مستقیم مصالح با آب و یا مصالح مرطوب می باشد. لذا میباید ما بین جسم مرطوب و مصالح یا اجزا ساختمانی مورد نظر صفحه ای قرار دهیم که مانع از عبور رطوبت گردند. به آن دسته از مصالحی که مانع از عبور رطوبت و آب می شوند ، عایق رطوبتی می گویند.

کدام دسته از مصالح عایق رطوبت هستند؟
کلیه مصالحی که متخلخل و یا دارای حفره های آوند گونه نباشند می توانند به عنوان عایق رطوبتی مورد استفاده قرار گیرند.از دیگر خصوصیات این مصالح عبارت است از:
- غیر قابل ترکیب بودن با سایر مواد موجود در محیط (آب،هوا،مصالح مجاور)
- دوام و مقاومت کافی در برابر نیروهای محیطی و مکانیکی
- قابلیت انعطاف
- دارا بودن خصوصیات مثبت کاربردی (حمل و نقل،قیمت مناسب،نگهداری آسان)
الف-نفوذ رطوبت به دیوار داخلی ساختمان
- نفوذ رطوبت از طریق زمین و پی ساختمان: برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در این حالت باید حرکت آن را به ترتیبی سد نمود و برای این منظور روی پی را با لایه عایق پوشانده و سپس دیوار چینی را از روی عایق شروع می نماییم . ولی چون غالبا سطح پی از کف تمام شده ساختمان پایینتر است ، قبلا روی پی را با کرسی چینی تا حد بالای قلوه چینی (بلوکاژ) کف بالا آورده ، سپس روی آن را عایق می کنیم. باید به خاطر داشته باشیم که چنانچه لایه عایق از حد بالای قلوه چینی پایینتر قرار گیرد،جلو نفوذ رطوبت کاملا گرفته نمی شود و از آن قسمت از دیوار که پایینتر از کف سازی قرار دارد، رطوبت به طرف بالا نفوذ می کند.
- نفوذ رطوبت از بدنه دیوار: چنانچه دیوار داخلی در جوار سرویسهای بهداشتی و یا هر مکان دیگری که احتمال نفوذ آب از یک سمت دیوار به سمت دیگر باشد، نسبت به عایق کاری دیوار اقدام می کنیم . باید در نظر داشته باشیم که چون در این گونه فضا ها به علت آبریزی ، کف سازی نیز ممکن است عایق کاری شده باشد،لزوما بایستی عایق سطوح عمودی و افقی به خوبی به یکدیگر متصل و یکپارچه گردند. قسمت داخلی دیوار از محل اتصال به کف تا ارتفاع 7 الی 10 سانتیمتر ،از مصالحی مانند پلاکهای سنگی ، موزاییک ، سرامیک ، یا چوب اجرا می شود . این قسمت را قرنیز پای دیوار می خوانند.

قرنیز پای دیوار علاوه بر ایجاد زیبایی و محافظت از پای دیوار در مقابل بر خورد اجسام گوناگون به آن می تواند به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت حاصل از شستشوی کف اتاق به دیوار در محل خود قرار گیرد. به طو ر کلی قرنیز ها احتیاجی به عایق کاری ندارند. در فضای سرویسها که کف آنها در معرض ریزش آب و رطوبت داخلی است عایق کاری کف این فضا ها به صورت کاسه بوده و تا ارتفاع ده سانتیمتر روی دیوار ها ادامه می یابد ، و سپس پوشش نهایی دیوار انجام می گیرد.
ب- نفوذ رطوبت به دیوار های جانبی ساختمان
- نفوذ رطوبت از طریق زمین و پی ساختمان: اصول جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار های جانبی ساختمان از طریق زمین و پی ساختمان کاملا مشابه دیوارهای داخلی و با عایق کاری روی کرسی چینی تکمیل می گردد.
- نفوذ رطوبت از طریق بدنه ی دیوار : به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار های جانبی ساختمان از طریق بدنه ی دیوار، باید بدانیم که این رطوبت از دو جبهه جذب دیوار می گردد. اول از طریق آب جاری در کنار ساختمان و یا نفوذ تدریجی آب حاصل از ذوب شدن برفهایی که در کنار دیوار انباشته می گردند و دوم از طریق جذب رطوبت موجود در خاک مجاور دیوار، خصوصا در مورد ساختمانهایی که دارای زیر زمین هستند.
در مورد اول که خطر یخبندان و تخریب ناشی از انبساط آب جذب شده، در داخل مصالح دیوار نیز می رود از ازاره استفاده می کنیم. در قسمت خارجی دیوار در محل اتصال به کف، به دلیل تماس مستقیم با آب باران و برف ، و قرار گرفتن در معرض ضربه های احتمالی،با مصالح مقاومی مانند پلاکهای سنگی یا بتنی اجرا می شود، و به آن ازاره می گوییم.در این جزئیات ، حداقل ارتفاع ازاره از کف تمام شده خارج برابر با 30 سانتیمتر در نظر گرفته شده است ، که این مقدار با توجه به میزان بارندگی و میزان برف هر منطقه متغیر بوده. در صورتی که پلاکهای سنگی مورد استفاده قرار گیرد، حداقل ضخامت سنگ برابر با 3 سانتیمتر و نوع آن از انواع مقاوم در برابر ضربه ، با میزان کم جذب رطوبت و عدم وجود مواد حل شدنی در آب در نظر گرفته می شود . در مورد ازاره های بتنی ، حداقل عیار بتن غیر مسلح برابر با 200 کیلوگرم سیمان در متر مکعب بتن می باشد.

اصولا عایق کاری از روی سطح قلوه چینی (حد بالای کرسی چینی که حداقل 10 سانتیمتر پایین تر از کف تمام شده است) شروع، و تا روی سنگ ازاره ادامه می یابد. در این مسیر ، عایق کاری کوتاه ترین راه را خواهد پیمود.
نفوذ رطوبت از طریق روی دیوار : آب باران از طریق روی دیوار به راحتی جذب مصالح بنایی شده و علاوه بر آن نمای ظاهری ساختمان را زایل می نماید ، تخریب تدریجی دیوار را نیز به همراه دارد. برای جلوگیری از بروز این پدیده از درپوش یا قرنیز روی دیوار استفاده می کنند. عملکرد اصلی در پوش ، جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل دیوار و هدایت آب باران به خارج است. درپوش یا قرنیز روی دیوار با توجه به تماس مستقیم با آب و یخ ، معمولا از مصالحی مانند سنگ ، بتن و یا ورقهای گالوانیزه یا مصالح دیگر ساخته می شود. سطح درپوش با شیبی در حدود 3 تا 5 درصد به سمت خارج اجرا می شود و لبه ی آن به اندازه ی لازم و به صورت افقی از دیوار خارج شده ، در زیر آن شیاری به عنوان آبچکان تعبیه می شود.عمق آبچکان باید به حدی باشد که آب به خوبی از آن خارج شده ، و امکان رسیدن به دیوار را نداشته باشد. چنانچه دیوار در معرض باران و برف و رطوبت شدید قرار گیرد ، می توان از درپوشهای مختلف : مانند سنگ پلاک و ورق گالوانیزه استفاده کرد. برای نصب در پوشهای فلزی ، بلوکهای چوبی را که به صورت هرم ناقص ساخته شده است ، در فواصل معین (هر 50 تا 60 سانتیمتر ) روی دیوار و داخل ملات شکلی نصب می کنند که چوب نتواند از داخل آن خارج شود.سپس به اندازه عرض مورد نیاز تسمه های فلزی به ضخامت 3 میلیمتر ، و پهنای 2 تا 3 سانتیمتر را که لبه ی آنها بصورت خمیده از دیوار خارج می شود ، به چوبها پیچ و محکم می کنند.سپس ورقهای گالوانیزه که برای در پوش دیوار ساخته و لبه ی آنها فتیله و خم شده است، از دو طرف به
لبه ی تسمه ها محکم می شود.در اجرای این نوع درپوش باید دقت کرد که در مقابل بادهای شدید، مقاومت لازم را داشته باشد
عایقهای قیری
عایقی که برای جلوگیری از رطوبت ، بیش از همه و به صورتی رایج در ایران از آن استفاده می شود قیر می باشد.از انواع مصالح قیری می توان از انواع ،
قیر و گونی و همچنین مشمع های قیر اندود نام برد که طرز نصب آنها بر روی دیوارتقریبا مشابه هم است.

قیر: آخرین ماده ای که پس از به دست آوردن سایر فرآورده های نفتی از نفت خام در حرارت بیش از 380 درجه سانتیگراد باقی می ماند قیر است که در ایران استفاده از آن به عنوان ماده اولیه آب بندی ساختمان متداول می باشد. قیر، جسم سیاه رنگی است که بر اثر حرارت از حالت سخت به صورت مایع در می آید و دارای خواص عمده ی زیر است:
- غیر قابل نفوذ در مقابل آب و رطوبت
- مقاوم در مقابل اسید ها ، باز ها ، و نمکها ولی قابل حل در بعضی از حلالها ، بدون از دست دادن خواص
- قابل ارتجاع و چسبنده
- دارای رنگ ثابت
- عایق در مقابل جریان الکتریسیته
قیر در بعضی موارد ، برخی از خواص خود را از دست می دهد ، به طوری که نمی توان از آن به خوبی استفاده کرد این موارد عبارت است از:
- در حرارت زیاد تجزیه شده و توام با اشتعال به زغال تبدیل می شود
- در محیط مرطوب و آلوده به خاک نرم خاصیت چسبندگی ندارد
- در مقابل فشار ، حرارت و حلالها تغییر شکل می دهد .
- در جوار ملاتهای آهکی تجزیه شده ، خواص خود را از دست می دهد.
گونی: آب بندی کردن سطوح و دیوارها تنها به وسیله ی قیر غیر ممکن است. قیر نیاز به یک شبکه ی قابل انعطافی دارد که قیر را در خود حفظ کرده و بتواند به صورت یک ورقه ، به عنوان عایق استفاده شود خم شود ، در سطوح شیبدار و قائم به کار برور و ... برای این منظور از گونی استفاده می کنند. گونی که از الیاف کنف ساخته شده است ، باید نو ، با بافت مناسب ، کاملا سالم ، و بدون آلودگی و چروک بوده ، وزن آن حدود 380 گرم در متر مربع باشد.
اصول عایق کاری روی کرسی چینی:
- سطح اندود زیر عایق کاری باید پس از خشک شدن کاملا تمیز شود.
- یک قشر قیر 60/70 مذاب به مقدار مناسب به طور یکنواخت روی آن گسترده و بر روی سطح قیر گرم فشار داده می شود ، به طوری که در تمام نقاط کاملا به قیر بچسبد.
- قشری دیگرا از قیر مذاب 60/70 به مقدار مناسب و به طور یکنواخت روی گونی مجددا پخش می شود ، به طوری که تمام سطح گونی را بپوشاند.
- در مورد لایه دوم گونی دو مرحله آخر را مجددا تکرار می کنیم.
- باید خاطرنشان شود که در قیر گ.نی کرسی لازم است دو طرف کرسی چینی برابر شکل حدود 10-15 سانتیمتر اندود را پایین آورده و عایق را در طرفین کرسی چینی به همان اندازه پایین آوریم ، تا احتمال نفوذ رطوبت از کرسی کاملا از بین برود.
- لایه های قیر گونی باید در هنگام اتصال به یکدیگر ، حداقل 10 سانتیمتر روی هم قرار گرفته ، به وسیله قیر مذاب در محل اتصال کاملا به هم بچسبند ، به طوری که هیچ گونه درزی باقی نماند.
- عایقکاری نباید در حرارت کمتر از 4+ درجه سانتیگراد انجام شود.
- قیر باید تا هنگامی که گرم و به صورت مایع روان است ، مصرف شود.
- عایق رطوبتی باید تا زمان کفسازی توسط یک ردیف آجر و یا ملات ماسه سیمان به نحو مناسبی محافظت شود.

تعمیرات ، اصلاحات و اجرای خدمات گچ کاری و ابزار تزئینی گچی ساختمان


خدمات شرکت در این زمینه شامل موارد زیر است:

تعمیر لوله کشی موتورخانه اجرای کلیه امور مربوط به گچکاری ساختمان
تعمیر پکیج و نصب تعمیر گچ رطوبت دیده و رفع نم - لگه گیری گچ با مواد و بدون مواد
تعمیر شوفاژ اجرای تزئینات و ابزار گچی بر روی سقف
تاسیسات حرارتی آستر ، سفید کاری و کشته کشی

منبع: http://evacuation-well.ir

بارها برایتان اتفاق افتاده که از بوی نم و یا ماندگی هوای خانه کلافه شده باشید، در این صورت چاره کار بسیار آسان است.

با معرفی چند روش به شما کمک می کنیم تا با عطرآگین کردن فضای خانه از بو درمانی، شاد و پرانرژی شوید و احساس شادابی و طراوت به خود ببخشید.

کافی است یک ظرف نسوز را تا نیمه آب کنید و یک عدد لیموترش را با پوست در آن رنده کنید، سپس این ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. به زودی عطر لیموی تازه فضای خانه شما را پر خواهد کرد، ضمنا می توانید به جای لیموترش از نارنج استفاده کنید. راه دیگر اینکه چنانچه اسانس خوراکی یا غیرخوراکی دارید، چند قطره از آن را در نعلبکی پیرکس بریزید و روی ظرفی قرار دهید تا بتوانید زیر آن یک شمع گرد گوچک روشن کنید. پس از چند لحظه با گرم شدن اسانس، عطر آن همه جا را پر می کند.

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای از بین بردن و رفع نم و رطوبت ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل رفع نم و رطوبت دیوار و سقف ساختمان ، تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله آب با دستگاه نشت یاب، رفع بوی بد فاضلاب دستشویی و توالت و بوی نم و رطوبت، تخلیه چاه ، حفاری چاه فاضلاب ، رفع گرفتگی لوله فاضلاب ، تعمیرات حمام و توالت ، صد در صد تضمینی و بدون بازگشت در محل های اجرا شده

یکی از مشکلاتی که بسیاری از ساختمان ها با آن روبرو هستند نم کشیدن دیوارها است. این مشکل در طی مدت زمان طولانی می تواند باعث تخریب بخشی از دیوار و یا سقف خانه شود.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، آرامش مهمترین نکته ای است که هر خانواده ای انتظار آن را دارد. یکی از مهمترین نکته های رسیدن به این آرامش خانه ای آرام و راحت است. برای اینکه خانه زیبا و سالمی داشته باشید که بتوانید در آن با آرامش زندگی کنید باید نکات بسیار زیادی را مد نظر داشته باشید چرا که مشکلات بسیار زیادی در کمین خانه شما است.

یکی از این مشکلات نم کشیدن دیوارها و به مرور تخریب شدن آن ها است. در این مطلب نکاتی را در مورد این مشکل به شما گوشزد می کنیم که با انجام آن ها می توان از تخریب خانه ها جلوگیری کرد.

رطوبت را کاهش دهید

یکی از مهمترین دلایلی که می تواند باعث بروز این مشکل شود رطوبت خانه ها است. بهترین راه نیز کم کردن میزان این رطوبت است. در برخی از خانه ها از وسیله های افزایش رطوبت استفاده می شود که بهتر است میزان کمتری از این وسیله استفاده شود. یکی دیگر از راه های کاهش رطوبت باز کردن پنجره ها است که باعث می شود تا رطوبت خانه خارج شود.

جلوگیری از نم کشیدن دیوارهای خانه

لباس ها را سریع خشک کنید

بسیاری از خانه های این روزها آپارتمانی شده اند و جایی برای خشک کردن لباس ها وجود ندارد. در این موارد خانم های خانه مجبورهستند تا لباس ها را در داخل خانه خشک کنند. یکی دیگر از عواملی که باعث نم کشیدن دیوارها می شود زیاد ماندن لباس های خیس در فضای خانه است. سعی کنید تا به سرعت لباس ها را به سرعت خشک کنید. همچنین در داخل خانه رطوبت نیز افزایش می یابد.

در هنگام شستن دیوارها مراقب باشید

در هنگام شستن دیوارها مواظب باشید از آب زیادی استفاده نکنید. برخی از خانواده ها برای اینکه دیواری تمیزتر داشته باشند در مدت های کوتاه دیوار خانه را می شویند و همچنین استفاده از مواد شوینده برای تعداد دفعات زیاد می تواند باعث این مشکل وهمچنین از بین رفتن رنگ دیوار شود.

جلوگیری از نم کشیدن دیوارهای خانه

لکه های آب

یکی از نکاتی که باید به آن دقت کنید لکه های آب است. بخی مواقع دیوارهای خانه حالت اولیه خودش را از دست می دهد. این می تواند نشانه ای از وجود نشتی اب در پشت دیوارها باشد. به محض اینکه این لکه ها را دیدید سریعا برای حل این مشکل اقدام کنید.

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای از بین بردن و رفع نم و رطوبت ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل رفع نم و رطوبت دیوار و سقف ساختمان ، تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله آب با دستگاه نشت یاب، رفع بوی بد فاضلاب دستشویی و توالت و بوی نم و رطوبت، تخلیه چاه ، حفاری چاه فاضلاب ، رفع گرفتگی لوله فاضلاب ، تعمیرات حمام و توالت ، صد در صد تضمینی و بدون بازگشت در محل های اجرا شده


مکانیسم ایجاد شوره

برای ایجاد شوره سه شرط زیر باید فراهم شود:

۱٫ وجود نمک های محلول در دیوار ۲٫ وجود رطوبت کافی که نمک ها را به محلول های نمکی تبدیل کند. ۳٫ وجود مسیری برای حرکت محلول های نمکی به سمت سطح دیوار و تبخیر نمک های محلول در سطح آنالیز شیمیایی شوره نشان داده است که شوره ها عمدتاًسولفات های قلیایی هستند. سولفات های قلیایی در آجر، ملات و دوغاب سیمان یا در هر سه وجود دارند. این سولفات های قلیایی در آب حل می شوند و پس از عبور از منافذ موجوددر دیوار به سطح آن می رسند، سپس در اثر تبخیر آب محلول های سولفاته ، رسوب سفید رنگ(سفیدک) بر روی دیوار ظاهر می شود.

انواع شوره ها

شوره ها انواع مختلفی دارند:شوره های سولفاتی، شوره های کربناتی، شوره های کلروری وشوره های نیتراتی ….
صفحه1 از2

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری