parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767

 شرکت لوله بازکنی پارسا گستر می داند مشکل شما این است:☻

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی لوله بازکنی

 

یا این:☻

 

لوله بازکنی گرفتگی توالت ایرانی

 

و حتی گرفتگی ظرفشویی:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی آشپزخانه

 

ریشه مشکل اینجاست:☻

 

رفع گرفتگی لوله فاضلاب توالت با ابزار لوله بازکنی

 

یا اینجا:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی با ابزار لوله بازکنی قوی

 

☺ما مشکل شما را اینگونه حل می کنیم:☺

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی با ابزار لوله بازکنی قوی - فنر و دستگاه تراکم هوا

 

☺شاید لازم باشد از این سر فنر های لوله بازکنی استفاده کنیم☺

 

انواع سر فنر لوله بازکنی

 

☺ما کار شما را اینگونه تحویل می دهیم:☺

 

opened Toilet irani


برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767


دستگاه حفاری چاه آب

حفاری چاه آب

در طول چند سال گذشته، مردم شروع به تامین آب شخصی خود در خانه های خصوصی و باغ و ویلا و کلبه های شخصی خود اقدام نموده اند
دلایل ممکن است متفاوت باشد:
۱٫ کیفیت آب مورد مصرف و هزینه آب مصرفی ،
۲٫ فاصله طولانی به منبع آب
۳٫ عدم دسترسی به آب بصورت مجاز

ما جهت تامین آب مصرفی از چاههای با عمق زیر ۴۰ متر به طراحی و ساخت دستگاه ههای حفاری عمودی برقی کوچک و پرتابل با هزینه بسیار مناسب با سرعت حفاری خوب و کم هزینه و بی سر و صدا نموده ایم

که نمونه های دستگاه در عکسهای مختلف ارائه میگردد

ضمنا در ابعاد کوچک جهت حفاری در چاههای سنتی بصورت عمودی و افقی اقدام به طراحی دستگاه حفاری با برق سه فاز و یا تکفاز جهت حفاری تا حدود ۳۰ متر نموده ایم که جهت مصارف مختلف قابل استفاده است.

  • دستگاه حفاری چاه آب – برقی کوچک
    • دستگاه حفاری چاه آب
      • دستگاه حفاری چاه آب
      منبع:پژواک صنعت پویا

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات ساختمانی می باشد.

خدمات ما شامل حفر چاه فاضلاب ،تخلیه چاه فاضلاب ، لایروبی چاه فاضلاب ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

استاندارد های حفر چاه

چه کنیم تا مغلوب چاه نشویم؟

قدمت چاه‌ها در ایران به چندین هزار سال قبل بازمی‌گردد و قطعا از همان ایامی که افراد دست به حفر چاه‌ها و گودال‌ها می‌زدند، خطراتی نیز آنان را تهدید می‌کرده که بسته به سطح دانش و علوم خود، سعی در رفع آن داشتند.

سیدجلال‌ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران،با اشاره به قدمت زیاد چاه‌ها در کشور کویری نظیر ایران، اظهارکرد: در حال حاضر در کشورمان و به ویژه سطح پایتخت دو نوع چاه آب و فاضلاب حفر می‌شود.

ملکی با بیان اینکه شواهد و قراین حاکی از این است که ایرانیان در حفر چاه‌ها و قنات‌ها پیش قدم بوده‌اند، گفت: درگذشته علاوه بر چاه‌های آب و فاضلابی که امروزه نیز کاربرد دارد، چاهی نیز برای تامین آب وضو گرفتن و آبکش‌کردن برنج و طبخ غذا حفر می‌شد که امروزه دیگر کاربردی ندارد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه چاه آب بسته به نوع محل و بستر آب‌های زیرزمینی معمولا عمیق‌تر از چاه‌های فاضلاب حفر می‌شود، گفت: با توجه به اینکه چاه‌های آب از سفره‌های آب‌های زیرزمینی تغذیه می‌کند، بنابراین حفر آن نیازمند مجوز است، اما متاسفانه چاه‌های آب فاقد مجوز نیز حفر شده است.

وی با بیان اینکه حفر چاه فاضلاب نیاز به مجوز ندارد، گفت: به همین دلیل آماری دقیقی از تعداد چاه‌های موجود در سطح پایتخت وجود ندارد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره شرایط حفر چاه نیز گفت: حفر چاه استانداردهای سخت و دشواری دارد که باید حتما رعایت شود.

ملکی با تاکید بر ضرورت استفاده از کارگران حرفه‌ای در حفر چاه‌ها، گفت: حفر چاه، لایه‌روبی، تخلیه و … کاری نیست که بشود به تنهایی آن را انجام داد، بنابراین یک چاه هر چقدر هم که دارای عمق کمی باشد، باید اقدامات انجام گرفته در آن از سوی تیم حرفه‌ای انجام شود.

وی افزود: در حفر چاه حداقل باید یک تن مشغول به کار در عمق شود، یک تن دیگر در دهانه چاه حضور داشته باشد و فردی دیگر نیز در اطراف چاه مستقر باشند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه‌داد: همچنین به هنگام حفر چاه حتما باید ارتباط چشمی و کلامی با فردی که داخل چاه قرار دارد، برقرار شود و در صورتی که افراد در چاهی با عمق زیاد مشغول به کارند، این ارتباط می‌تواند از طریق آیفون انجام شود.

ملکی از افرادی که قصد حفر چاه دارند، خواست حتما نسبت به شناسایی جنس خاک و دستی‌بودن آن اطلاعات لازم را کسب کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به چاه‌هایی که برای کاربردهای دیگری غیر از آب و فاضلاب حفر می‌شود، گفت: به عنوان مثال در برخی از کارگاه‌های ساختمانی برای بررسی جنس خاک یا ستون‌گذاری و … گودال‌های حفر می‌شود که در این زمینه نیز باید ضمن استفاده از کارگران حرفه‌ای و لوازم استاندارد حفاری، اطلاعاتی نیز درباره جنس خاک و میزان مقاومت آن کسب شود.

وی با بیان اینکه کارگران باید هنگام حفرچاه از تجهیزات حفاظت فردی استفاده کنند، گفت: باید از طناب‌ها و … برای حضور در چاه استفاد کرد و دَلوها را نیز محکم کرد تا بر سفر افراد مقنی سقوط نکند.

ملکی با بیان اینکه نباید ابزار و اشیا را در دهانه چاه قرار داد، خاطرنشان کرد: برای تخلیه محتویاتی که از داخل چاه خارج می‌شود، باید توجه داشت که این مواد باید چندین متر دورتر از دهانه چاه تخلیه شود، بنابراین بدیهی است که برای انجام این کار در چاه‌های سبک حداقل حضور سه تن الزامی است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره تامین روشنایی در عمق چاه‌ها نیز به ایسنا گفت: عده‌ای از مقنی‌ها برای حفرچاه از چراغ استفاده می‌کردند که این امر علاوه بر این که احتمال انفجار را افزایش دهد، ممکن است به دلیل مرطوب‌بودن خاک چاه و بالابودن درصد رطوبت هوا در عمق آن سبب خاموش‌شدن چراغ نیز بشود.

وی اضافه‌کرد: برخی نیز از سیم‌برق برای تامین روشنایی در عمق‌چاه استفاده می‌کنند که در این زمینه نیز باید توجه داشت که این امر ممکن است سبب اتصالی و برق‌گرفتگی افراد در عمق چاه شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران استفاده از لامپ‌های ۲۴ والت با باتری‌های شارژی را بهترین شیوه تامین روشنایی در عمق چاه دانست و افزود: برای ارتباط صوتی برای افراد بیرون چاه نیز بهترین وسیله آیفون‌هایی است که با سیم‌های ۱۰۰، ۵۰ و … در بازار قابل خریداری است.

ملکی اضافه کرد: در حفر چاه باید به این موضوع توجه داشت که صدا از خارج چاه به راحتی به داخل منتقل می‌شود، اما انتقال صوت از داخل به خارج چاه تقریبا غیرممکن است و استفاده از این آیفون‌ها نقش بسزایی در ارتباط صوتی خواهد داشت.

وی درباره حداقل فاصله استاندارد بین دو چاه نیز به ایسنا گفت: حداقل فاصله میان دو چاه باید شش متر باشد و این در حالی است که مقنی نیز باید اطلاعات لازم درباره جنس خاک را کسب کرده باشد، چرا که گاهی ممکن است با توجه به نوع خاک، این فاصله بیشتر شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اضافه‌کرد: در برخی موارد نیز گاه پس از پرشدن چاه قدیمی، اقدام به حفر چاهی در کنار آن می‌کند که با حفر کانالی میان این دو چاه، محتویات چاه قدیمی به چاه جدید سرازیر می‌شود.

ملکی افزود: این کانال ارتباطی که اصطلاحا به آن کوره نیز می‌گویند، گاه سبب انتقال گازهای کشنده به داخل چاه جدید می‌شود که همین امر سبب گازگرفتگی مقنی می‌شود.

به گفته وی، به منظور پیشگیری از این امر باید حتما ورودی و خروجی کوره‌ها باز باشد تا از انباشته‌شدن گازهای سمی در آن جلوگیری شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به جنس خاک نیز اظهارکرد: گاهی دیده شده که گازها از داخل لایه‌های خاک نیز نفوذ کرده و سبب مسمومیت کارگران می‌شود که در این زمینه نیز لازم است جنس خاک بررسی شده و تمهیدات لازم درباره آن اندیشیده شود.

ملکی درباره روش‌های اطلاع از وجود گازهای سمی در اعماق چاه نیز به ایسنا گفت: درگذشته مقنی‌ها جانوران را به عمق چاه می‌فرستادند و در صورتی که آن جانور زنده به سطح زمین بازمی‌گشت، از سمی نبودن گازهای داخل چاه و همچنین وجود اکسیژن در آن مطمئن می‌شدند، اما امروزه چراغ روشن را به عمق چاه هدایت کرده و در صورت خاموش‌شدن متوجه می‌شوند که در عمق چاه اکسیژن وجود ندارد.

به گفته سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، در این صورت کارگران می‌توانند با استفاده از ماسک‌های اکسیژن و دستگاه‌های تنفسی به عمق چاه رفته و در حالت دیگر نیز بسته به تشخیص مهندس ناظر، می‌توانند از دستگاه‌های تهویه استفاده کنند.

بهترین زمان برای حفر چاه

وی درباره بهترین زمان برای حفر چاه نیز اظهارکرد: برای حفر چاه‌های عمیق و لایروبی بهترین زمان زمانی است که سطح آب‌های زیرزمینی به پایین‌ترین سطح خود رسیده که این امر در کشور ما در نیمه‌دوم تابستان پیش از شروع بارش‌هاست.

تاثیر چاه‌ها در مقابله با زلزله

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره نقش چاه‌ها در مقابله با زلزله نیز اظهارکرد: چاه‌هایی که در حال حاضر در سطح شهر تهران وجود دارد، نقش قابل توجهی در کاهش فشار زلزله ندارند، چرا که اساسا عمق این چاه‌ها کم بوده و گازهای زیرپوسته زمین امکان خروج از این چاه‌ها را ندارند، اما ممکن است چاه‌هایی با عمق زیاد تا حد بسیار ضعیفی با خارج‌شدن گازهای زیرزمینی، امکان کاهش قدرت زلزله را داشته باشند.

اقدامات آتش‌نشانی در حوزه چاه

وی درباره اقدامات آتش‌نشانی پایتخت در زمینه چاه‌ها نیز اظهارکرد: به طور کلی یکی از وظایف آتش‌نشانی ارائه رایگان در بحث آتش‌نشانی است و با توجه به این که بسیاری از افراد فعال در حوزه چاه خود دارای تجربه بالا سابقه کار هستند، مشاوره چندانی نمی‌توان به این افراد ارائه داد. با این وجود آتش‌نشانی پایتخت این آمادگی را دارد که به کلیه افراد متقاضی در این زمینه آموزش دهد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره کمک‌خواهی شهروندان از آتش‌نشانی پیش از وقوع حادثه چاه نیز خاطرنشان کرد: با توجه به این که حادثه‌ای رخ نداده، نمی‌توان از آتش‌نشانی کمک خواست. بنابراین شهروندان باید در این مواقع از شرکت‌های تخلیه و خدمات چاه کمک بخواهند.

ملکی، ترکیدگی لوله‌های آب را نیز از حوادثی برشمرد که در دراز مدت سبب نشست زمین و بروز حوادث مرتبط با چاه می‌شود.

وی از شهروندان خواست چاه‌های موجود در منازل خود را شناسایی کرده و از قراردادن بار سنگین روی دهانه آن خودداری کنند و برای بازرسی و بررسی آن از متخصصان این امر استفاده کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد: سیستم اکو یا همان فاضلاب‌شهری به سرعت در شهر راه‌اندازی شوند و شهروندانی که این سیستم در منازلشان نصب شده، حتما نسبت به تخلیه چاه‌های قدیمی و پرکردن آن به وسیله نیروهای متخصص اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران”ایسنا”

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات ساختمانی می باشد.

خدمات ما شامل حفر چاه فاضلاب ،تخلیه چاه فاضلاب ، لایروبی چاه فاضلاب ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

پمپ های لجن کش و کف کش

پمپ کف کش یا همان پمپ EPS از لحاظ ساختاری همانند پمپ های توربین عمودی می باشد. اساسا یک موتور الکتریکی، پمپ را به حرکت در می آورد و انرژی جنبشی سیال را افزایش می دهد.پمپ کف کش شامل یک پمپ گریز از مرکز به همراه شفت عمودی می باشد که فشار سیال خروجی به چرخش پروانه ها وابسته است. در پمپ کف کش از آب بندی مکانیکی استفاده می کنند که آب به داخل موتور نفوذ نکند. پوسته موتور و پمپ از آلیاژ آلومینیوم و پروانه و درپوش پمپ از چدن داکتیل وشفت از فولاد ضدزنگ ۳۰۳ و کلیه پیچهای از فولاد ضدزنگ می سازند که مقاومت آنرا در مقابل خوردگی چندین برابر افزایش میدهد.

اگر بیشتر از یک پروانه در پمپ استفاده شود بدان پمپ کف کش چند مرحله ای گویند که پره ها یا روی یک شفت قرار گرفته اند و یا به صورت مجزا می باشند.

پمپ های لجن کش و کف کش

کاربرد پمپ کف کش:

پمپ تک مرحله ای:

مناسب برای پمپاژ آب، مصارف خانگی، آبیاری های کوچک

زه کشی و پمپاژ

در صنایع همچون پمپاژ کردن دوغاب

تخلیه آب چاه و مخازن و کف استخرها

فواره ها و تخلیه آب در ساختمانهـا، آب های صنعتی، گلخانه ها، مزارع، باغات

پمپ های لجن کش و کف کش

پمپ چند مرحله ای:

به علتی که این نوع پمپ ها قابلیت کار در دبی ها و عمق ها مختلف را دارند عموما برای پمپاژ آب و نفت از چاه های عمیق استفاده می شود

مشخصات کلی الکترو پمپ کف کش شناور

قطر خروجی: ۳۲ تا ۱۰۰ میلیمتر

دبی: ۲ تا ۱۳۰ متر مکعب در ساعت

محدوده ارتفاع: ۵ تا ۷۰۰ متر

دمای سیال: تا ۵۰ درجه سانتیگراد

فشار: ۱۲بار

درجه حفاظت : IP68

نکات اجرایی پمپ کف کش و لجن کش

  • قبل از راه اندازی پمپ کف کش، محل مشخص شده بر روی پمپ را از آب پر کنید.
  • در هنگام راه اندازی پمپ کفکش و لجن کش از میزان ولتاژ برق اطمینان لازم را بدست آورید.
  • پمپ کف کش تک مرحله ای برای چاه هایی تا قطر ۱۲ inمناسب است.
  • دینام موتور در پمپ کف کش و لجن کش، توسط سیالی که پمپ می شود خنک می گردد.
  • برای انتخاب صحیح نوع پمپ کف کش و لجن کش با نگاهی به نمودار هد و دبی پمپ می توان پمپ کف کش مناسب را بیابید

منبع:وبسایت پمپ ایران

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات ساختمانی می باشد.

خدمات ما شامل تخلیه چاه فاضلاب ،حفر چاه فاضلاب ، لایروبی چاه فاضلاب ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

خطرناک ترین گازهای چاه فاضلاب

گازهای موجود در چاه :

از دیگر مسائلی که جزء مخاطرات چاه ها محسوب می گردد وجود گازهای سمی است .

بیشترین گازهایی که در چاه ها یافت می شوند عبارتند از :

۱) گاز هیدروژن سولفوره ۲) آمونیاک ۳ ) گاز کربنیک ۴) متان

گاز هیدروژن سولفوره :

این گازها در اثر سوختن ناقص موادی مانند مو و پشم و گوشت و موادی که دارای گوگرد می باشند بوجود می آید . بوی این گاز شبیه بوی تخم مرغ گندیده می باشد . مقدار خیلی کم این گاز را می توان با حس بویایی تشخیص داد در جاهایی که تدریجاً استشمام شود حس بویایی را فلج می کند .

۱ % این گاز شدیداً خطرناک است و تا ۲% این گاز را می توان تشخیص داد در جایی که مقدار گاز در چاه زیاد باشد تخلیه گاز باید با وسایل ضد جرقه انجام گیرد . اگر گاز در محیط سر بسته ای از داخل چاه نشت کند امکان مسمومیت وجود دارد . شخصی را که برای مدتی از این گاز تنفس کرده باید به هوای آزاد انتقال داد و در صورت عدم تنفس اقدام به دادن تنفس مصنوعی و اکسیژن نموده و مصدوم را به بیمارستان منتقل نمود .

آمونیاک :

این گاز از هوا سبک تر، بی رنگ و بوی آن تند و زننده و در صورت اختلات با هوا و گرم شدن و همچنین با تحت فشار قرار گرفتن قابلیت انفجار دارد . خنثی سازی آن با آب پودری صورت می گیرد این گاز باعث تحریکات چشم، بیتنی و مجاری تنفسی انسان می گردد و بی هوش کننده و سرفه آور است حتی در سطح پوست تولید سوختگی می کند وجود ۱ الی ۵% درصد این گاز به مدت ۱ ساعت تولید مرگ می کند .

شخصی که دچار مسمومیت با این گاز شده باشد عرق شدید می کند که باید به هوای آزاد منتقل شود و چشم و پوست و محل های آلوده را با آب زیاد شستشو داد همچنین هرگونه لباس آلوده را از تن وی خارج نمود .

گاز کربنیک :

گازی بی بو، بی رنگ، غیر قابل اشتعال سنگینتر از هوا و محلول در آب است ، این گاز می تواند سرعت و حجم تنفس را ۵۰% بالا ببرد وجود ۳% آن سرعت و حجم تنفس را ۲ برابر می نماید و مقدار ۱۰% آن کمتر از چند دقیقه تولید مرگ می نماید عمده ترین خطر این گاز بالا بردن سرعت تنفس است .

کمک های اولیه :

انتقال به هوای آزاد، دادن تنفس مصنوعی و اکسیژن در جایی که لازم باشد .

گاز متان :

بی رنگ، بی بو و قابل اشتعال و انفجار و مقدار کمی از آن در آب حل می شود .

مخلوط این گاز با هوا و اکسیژن و با گاز کلر قابل انفجار است ، کمی سمی است و استنشاق آن به مدت طولانی جای اکسیژن را در دستگاه تنفسی اشغال و تولید خفگی می نماید . باید مصدوم به هوای آزاد منتقل کرد و در صورت لزوم اقدام به تنفسی مصنوعی نمود .

کمبود اکسیژن :

در بعضی از چاه ها ممکن است گازهای مسموم کننده وجود نداشته باشد اما بخارات ( دم ) و گازهای بی اثر جایگزین اکسیژن شده و درصد آن را پایین می آورد و شخص را دچار خفگی کامل یا ناقص می کند .

منبع :وبلاگ فایرمن

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

حوادث چاه از قبیل ریزش ناگهانی دهانه چاه
طبق آمارهای موجود، همه ساله رقم بالایی از حوادث گروه نجات سازمان آتش‌نشانی را حوادث چاه فاضلاب تشکیل می‌دهد و بدیهی است در هر یک از این موارد، تلفات جانی و مالی فراوانی را نیز به همراه داشته است.
از سالها قبل تاکنون هزاران حلقه چاه با سلیقه‌های مختلف درگوشه و کنار پایتخت حفاری شده که حوادث گوناگون ناشی از این چاه هاهر روزه گریبان گیر شهروندان شده و جان آنان را به خطر می اندازد. از طرف دیگر چون این چاه ها با گذشت زمان دچار فرسودگی می شوند بنابراین انواع چاه ها همواره آبستن حادثه ای ناگوار برای مردم هستند، به همین علت خطرات ناشی از تخریب بودن چاه، زمانی مشخص می‌شود که فردی از ساکنان ساختمان ها با ریزش ناگهانی دهانه چاه مواجه شده و به عمق آن سقوط کرده و در زیر خروارها خاک و سنگ مدفون می‌شود. به نظر می رسد تا زمانی که حفر این چاه ها ادامه داشته و هیچ جایگزینی هم برای این گونه بناها درنظر گرفته نشود، بروز حوادث ناشی از آن، همچنان استمرار خواهد داشت، البته برای کاهش حوادث چاه لازم است تصویب قوانین مورد نیاز از سوی مسئولان کشوری به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و هم چنین مهندسین ناظر دراحداث ایمن این گونه بناها نظار ت مستمر داشته باشند. دراین راستا سازمان آتش نشانی نیز خود رامسئول می داند تا مردم را هرچه بیشتر از خطرات چاه ها آگاه سازد و شهروندان هم حق دارند اطلاعات بیشتری دراین خصوص داشته باشند و با علم و آگاهی بیشتری خود را از خطرات دور کنند. به همین منظور مهندس محمود قدیری معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران گفتگویی با ما داشته تا در مورد انواع حوادث ناشی از چاه، چگونگی وقوع اتفاقات مربوط به چاه ها و همچنین راه های پیشگیری از این حوادث توضیح دهد که مشروح این گفتگو را در پی می خوانیم:به طور کلی در کشور به ویژه درکلان شهر تهران چه نوع چاه هایی وجود دارد و یا هم اینک هم چنان حفر می شود؟ چاه های تهران به صورت کلی دو نوع هستند، یکی چاه های آب و دیگری چاه های فاضلابکدام چاه ها حادثه ساز هستند؟ هر دو نوع چاه می تواند حادثه خیز باشداما معمولا چاه های فاضلاب از فراوانی و پتانسیل بیشتری در خصوص بروز حوادث مرگبار برخوردارند.آیا برای حفر چاه ها نیاز به اخذ مجوز است؟ اصولا برای حفرچاه فاضلاب نیازی به گرفتن مجوز نیست ولی برای چاه های آب حتما باید اجازه حفر چاه از سازمان آب دریافت شود.افراد و کارگرانی که در زمینه حفرچاه ها فعالیت می کنندآیا از طرف نهاد ویا ارگان مسئولی( مانند شهرداری ها) نظارتی بر کار آنها وجود دارد؟ بر اساس اطلاعاتی که در دسترس ما قرار دارد هیچ سازمان ویا نهادی برفعالیت این افراد نظارت و کنترلی ندارند.

حوادث چاه متاسفانه هرساله موجب مرگ و یا مصدومیت افراد می شود، از نظر سازمان آتش نشانی مهم ترین نکات ایمنی برای به حداقل رساندن وقوع این گونه حوادث چیست؟ اگر اصول ایمنی و علمی در حفرچاه از طرف مهندسان، پیمانکاران وهمچنین مقنی ها و چاهکن ها همانند تمام کارهای عمرانی دیگر در نظر گرفته شود می توانیم امیدوار باشیم که تعداد این گونه حوادث به حداقل برسد.

بعضی ازمهم ترین اصول ایمنی چاه فاضلاب عبارتند از:

الف- شناسایی نوع خاک محل مورد نظر برای حفرچاه و انجام تمهیدات ایمنی برای مقاوم سازی دهانه چاه در مراحل مختلف

ب- بررسی فاصله نقطه مورد نظر جهت حفرچاه با چاه های موجود و قدیمی: اگر فاصله چاه ها کم باشددرهنگام حفرچاه هرلحظه امکان دارد محتویات چاه مجاور به درون چاه تازه سازنفوذ کرده و به داخل آن تخلیه شود که این وضعیت قطعا باعث بروز حوادث خطرناک و مرگ آفرین می شود.

ج- استفاده از ابزار و لوازم استاندارد و قابل اعتماد: به کارگیری چرخ چاه های غیرمقاوم و شکسته و یا طناب های غیر مقاوم و یا مقاوم آسیب دیده می تواند احتمال سقوط افرادویا دپو و ظروف انتقال خاک را افزایش داده ومنجر به آسیب دیدگی و مرگ افراد شود.

د- وقتی که یک کارگر مشغول حفاری در داخل چاه است، فرد دیگری به عنوان ناظر ایمنی در بالای چاه باید وظیفه مراقبت از تمهیدات ایمنی و سقوط اشیا ء به داخل چاه را برعهده گیرد.

ه-تجهیزات حفاظت فردی مانند کلاه، کفش ایمنی، هارنس و دستکش مناسب نقش مؤثر در کاهش خطرات چاه را ایفا می کند.

و- قبل از اقدام به رفتن به درون چاه باید از دوفاکتور اساسی مطمئن بود: ۱- عدم وجود گازهای سمی بویژه سولفید iیدروژن(H2S) در داخل چاه که به عنوان یکی از مهم ترین علل بروز حوادث مرگبار بشمار می آید و استفاده از دستگاه های گازسنج ویژه چاه برای این امر بسیار مفید است. ۲- ثبات و پایداری خاک دیواره های چاه ز- استفاده از روشنایی چاه با ولتاژ کم (حداکثر ۴۸ ولت) از ضروریات به شمار می آید چون ولتاژ بیشتر در داخل چاه که بدن از جهات مختلف با خاک مرطوب ارتباط دارد فوقالعاده خطرناک است و ممکن است باعث برق گرفتگی در داخل چاه و در نهایت مرگ افراد شود.

ح– بعد از هرگونه بارندگی و یا نفوذ آب به اطراف حلقه چاه، رعایت تمام جوانب احتیاط برای انجام عملیات در داخل چاه باید درنظرگرفته شود.

ط- تخلیه نخاله ها و خاک های چاه باید حتی الامکان در فاصله نسبتا دور از چاه انجام شود. توصیه می شود این فاصله کمتر از ۳ متر نباشد.

ی –چاه های فاضلاب داخل منازل بویژه چاه های قدیمی ( هرچند که منازل نوسازی شده باشد) به یکی از پتانسیل های خطر خانه های مردم تبدیل شده است، برای اطمینان از عدم ریزش چاه رعایت این نکات ضروری است: ۱- محل دقیق چاه برای ساکنین ساختمان مخفی نباشد. ۲- ساکنین هرگونه شست زمین در محل چاه و یا ترک در دیوار های نزدیک به آن را جدی بگیرند. ۳- درصورت نمناک بودن دیوارها، اطراف و یا کف زمین، مراتب را به یک متخصص چاه برای بررسی اطلاع دهند، در این مورد سازمان آتش نشانی نیز آماده ارائه مشاوره است.

ک- درصورت اتصال سیستم فاضلاب منزل به فاضلاب شهری ( اگو) ضریب ایمنی ساختمان به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت.

ل-درصورت تخریب و نوسازی منزل، قبل از هرگونه اقدام محل حفرچاه را به کارگران و مسئول آنها گوشزد کنید. م- از گذاشتن درپوش های غیرمقاوم مانند حلبی، پلاستیک، لاستیک برچاه های موجود در فضاهای در دسترس مانند باغ هاو اماکن متروکه اکیدا خودداری شود.

جنابعالی که هم اکنون به عنوان معاون حوزه پیشگیری از حوادث سازمان آتش نشانی فعالیت می کنید، چه اقدامات و برنامه هایی برای پیشگیری از این نوع حوادث دارید؟ اقدامات این سازمان برحول چند محور استوار است: الف- اطلاع رسانی به مردم و بویژه کارگران مقنی ( حفاران چاه) از خطراتی که جان آنها را تهدید می نماید. ب- ارائه مشاوره رایگان به مردم توسط کارشناسان ایستگاه های آتش نشانی به هر مورد مبهم و مشکوک ج-بازدید کارشناسان ایستگاه های آتش نشانی از پروژه های حفرچاه که در معرض دید قرار دارد ودر صورت رعایت نکردن نکات ایمنی، توصیه و ارائه راهکارایمنی به آنها د- مکاتبه با سازمان نظام مهندسی برای نظارت دقیق مهندسین ناظربراجرای پروژه های حفر چاه

در کشور های پیشرفته برای جمع آوری آب های سطحی و دفع فاضلاب شهری از سیستم اگو (فاضلاب شهری) استفاده می شود.البته این سیستم ظاهرا در برخی از شهرهای کشور از جمله تهران به طور محدوددرحال اجراست، با توجه به خطرات چاه ها، چرا دراین زمینه اقدام عاجلی صورت نمی گیرد؟ این موضوع خارج از توان، وظیفه و اختیارات سازمان آتش نشانی است البته دولت در این چند ساله اقدامات خوبی را در این مدت انجام داده ولی با توجه به وسعت شهر اتمام پروژه نیاز به بودجه و زمان خاص به خود را دارد.

آیا عمق چاه ها در بروز حوادث تاثیرگذار است؟ عمق چاه به صورت کلی در بروز اتفاقات چاه ها نقش معنی داری را ایفا نمی کند ولی عمق حادثه، عملیات نجات را وسعت می بخشد. طبیعی است سقوط در یک چاه ۱۰۰ متری بسیار آسیب پذیر تر از یک چاه ۳۰ متری بوده و احتمال مرگ را افزایش می دهد.

بیشترین علل مرگ حادثه دیدگان چاه چیست؟ الف- سقوط و وارد آمدن ضربه فیزیکی به اعضای بدن به ویژه سر و خون ریزی ب- غرق شدن در آب و فاضلاب درون چاه ج- استنشاق گاز سولفید هیدروژن (H2S)

آمار آسیب های وارده در طول سال های اخیر درحوادث چاه چه بوده است؟ در طول سال ۱۳۹۰ جمعا ۱۷۴ مورد ریزش چاه، ۹۸ مورد سقوط افراد در چاه و هم چنین ۲۳ مورد حادثه محبوس شدن درچاه اتفاق افتاده که متاسفانه در جریان این حوادث ۲۸ نفر جان خود را از دست داده و ۵۸ نفر هم مجروح شدند. نجاتگران آتش نشانی علاوه برامدادرسانی در تمامی این حوادث، ۹۶ نفر از گرفتار شدگان در چاه ها را نجات داده اند. طبق آمار ارائه شده از سوی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی، کلان شهر تهران طی نیمه نخست امسال (۱۳۹۱) شاهد ۱۵۱ مورد ریزش چاه، ۴۲ مورد سقوط در چاه و نیز ۱۵ مورد محبوس شدن درچاه های مختلف شهری بود که دراین حوادث ۶ نفر جان باخته و ۳۳ نفر دچار مصدومیت شدند و همچنین با تلاش نیروهای امداد و نجات این سازمان ۴۲تن از داخل چاه نجات داده شدند.

چه عواملی موجب بروز حوادث چاه می شود؟ مهم ترین ای عوامل عبارتند از:

الف-ریزش طوقه چاه به دلیل مرور زمان و فرسودگی چاه کهنه و قدیمی و یا نشت آب از سطوح بالایی زمین (مثلا طبقات به علت ترکیدگی لوله آب ) به داخل چاه و شستشوی خاک زیر طوقه و کول چاه

ب- عدم رعایت نکات فنی توسط مقنیان به هنگام حفرچاه فاضلاب

ج- سستی خاک وعدم تثبیت دیواره های چاه فاضلاب

د- گاز دار شدن چاه فاضلاب و ضعف در سامانه تهویه چاه ، نشانه آن بوی بد توالت و دستشویی

ه-عدم بازدیدهای دوره ای ازشرائط فیزیکی چاه فاضلاب

بیشترین حوادث چاه در کدام مناطق از تهران رخ داده است؟ آمارموجود در این سازمان نشان می دهد در سال های مختلف، توزیع حوادث چاه در مناطق گوناگون پایتخت(بجز مناطق جدید مانند مناطق ۲۱ و ۲۲ که از تعداد کمتری برخوردار است) به صورت یکنواخت بوده و مناطق قدیمی و با سطح آب زیرزمینی بالا از تفاوت اندکی بیشتر نسبت به سایر مناطق برخوردار است.

در صورت وقوع حوادث چاه چه اقداماتی باید انجام داد؟ الف- از نزدیک شدن به حلقه چاه باید اکیدا خودداری شود چون ممکن است باعث سقوط اشیا و یا ریزش خاک بر روی فرد سقوط کرده به درون چاه شود. ب- با تلفن ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهید. ج- از فاصله دور و از طریق صدا، حتی الامکان به فرد سقوط کرده آرامش دهید.

منبع: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.

خدمات ما شامل تخلیه چاه فاضلاب پر شده ، حفاری چاه فاضلاب جدید ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

۵ نکته در نصب سنگ توالت ایرانی

سنگ توالت ها از جنس چینی لعابدار و در رنگها و طر حهای مختلف ساخته میشوند. ابعاد متوسط آنها ۵۹۵×۴۰۰ میلی متر است.

برای کار گذاشتن سنگ توالت باید به چند نکته عمده توجه شود: -۱ زیرسنگ توالت باید کاملاً از مصالح مناسب مانند ماسه ی نرم پر شده باشد. ماسه ی نرم موجب میشود که یک بستر مناسب برای کار گذاشتن کاسه ی توالت به وجود آید از شکستن سنگ توالت جلوگیری کند.

-۲ عایقکاری کف توالت باید در زیر سنگ توالت به صور ت یکپارچه قرار گرفته و تا داخل لوله ی فاضلاب ادامه یابد.

-۳ سطح سنگ توالت باید همتراز با کاشی کف باشد.

-۴ محور طولی سنگ توالت نباید در جهت محور قبله قرار بگیرد.

-۵ در هر طرف سنگ توالت باید حداقل ۳۰ سانتیمتر فاصله از دیوار تمام شده ی اطراف منظور شود.

۵ نکته در نصب سنگ توالت ایرانی
منبع : وبلاگ تخصصی راهدار

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

تاریخچه استفاده از آفتابه

همه چیز درباره آفتابه!

بچه ها از مدرسه که تعطیل می شدند شیطنت می کردند و جهت لوله ها را تغییر می دادند. پیرمرد از کوره درمی رفت و بد و بیراهی می گفت و در اسرع وقت لوله ها را به حالت قبل برمی گرداند. بعضی ها هم جلوی بساطش می ایستادند و فیگور آفتابه می گرفتند. یک دست به کمر می زدند و دست دیگر را به صورت اریب به سمت آسمان می فرستادند.

پسربچه هایی که با فقر امکانات مواجه بودند با این تفریحات سالم و ناسالم چند دقیقه ای سرخوش می شدند.

سلف سنتی شیلنگ و سیفون

در دهه ۶۰ و ۷۰ آفتابه وسیله آشنای خانه همه ایرانیان بود. این وسیله بیشتر در جاهایی کاربرد داشت که خبری از آب لوله کشی نبود.

توالت های داخل حیاط مجهز به آفتابه بودند. در مسافرت ها هم همیشه یک عدد آفتابه را برای روز مبادا در صندوق عقب ماشین می گذاشتند. البته حالت دیگرش این بود که از آفتابه به جای سیفون استفاده می کردند.

در تعریف سیفون نوشته اند: «سیفون مکانیزمی است برای گردآوری و رهاسازی یکباره آب».

آفتابه تشکیلات پیچیده سیفون را نداشت؛ ولی آن قدر کارآمد بود که خودش به تنهایی کار سیفون را انجام می داد. اگر می خواستند از این سیفون سنتی بهتر بهره ببرند آفتابه را چند بار پر و خالی می کردند البته ایرانیانی که سراغ آفتابه می رفتند خیلی به کاربردش فکر نمی کردند.

آنها به رسم رعایت نظافت یک عدد آفتابه پلاستیکی یا مسی در سرویس بهداشتی منزلشان قرار می دادند.

زمانی که آب لوله کشی قطع می شد آفتابه قدر و منزلت بیشتری پیدا می کرد. معمولا همیشه سرویس های بهداشتی به یک آفتابه پر از آب مجهز بودند و افراد پس از استفاده از سرویس بهداشتی، این وسیله پلاستیکی یا مسی را برای نفر بعدی پر آب می کردند.

در غیر این صورت طرف قبل از وارد شدن به دستشویی باید زحمت پرکردن آفتابه را هم می کشید. افرادی که مورد احترام خانواده و صاحبخانه بودند از انجام این کار سنگین معاف می شدند. معمولا پسربچه ها این مسئولیت را به عهده می گرفتند و آفتابه پر از آب را تقدیم مهمان می کردند. گاهی هم پیش می آمد که شیطنت می کردند و آفتابه را از آب داغ سماور پرمی کردند که فریاد جیغ و داد مهمان، خنده پسربچه های بازیگوش را در پی داشت.

ردپای آفتابه در ضرب المثل های ایرانی

نام آفتابه دگرگون شده واژه آب تابه است. یعنی آبی که درون تابه (ظرف) ریخته می شود و هنگام شست وشو مورد استفاده قرار می گیرد.

واژه «آفتابه» در ضرب المثل های ایرانی حضور پررنگی دارد. مردم در ضرب المثل ها سراغ اشیایی می روند که کاربرد زیادی دارد و وقتی یک وسیله این قدر در مثل ها تکرار شده یعنی خودش خیلی مورد استفاده قرار گرفته است.

معروف ترین ضرب المثلی که همه شنیده اند «آفتابه خرج لحیم کردن» است. این مثل در مواردی به کار می رود که آن کار توجیه اقتصادی نداشته باشد. در قدیم آفتابه های مسی مرسوم بود که وقتی سوراخ می شد با «لحیم» آن سوراخ را می بستند.

گاهی وقت ها تعداد سوراخ ها این قدر زیاد می شد که اگر آن را دور می انداختی و یک عدد جدید می خریدی به صرفه تر بود. «آفتابه لگن هفت دست ولی شام و ناهار هیچ چی» مواقعی کاربرد دارد که حاشیه های یک ماجرا از متنش مفصل تر می شود.

آفتابه لگن وسیله ای بوده که برای شست وشوی دست و دهان قبل و بعد از خوردن غذا، کاربرد داشته است. در دوره قاجار نوکران آفتابه لگن را همراه حوله سر سفره می آوردند و اشخاص قبل و بعد از غذا دست و دهان خود را می شستند.

وقتی میزبان آفتابه لگن برای شستن دست و دهان بیاورد؛ اما سفره اش خالی از غذا باشد باید این جمله را خطاب به او عنوان کرد.

«آفتابه دزد» دزدی تازه کار یا دله دزد است که چیزهای بی ارزش می دزد. این دزد ممکن است به آغوش جامعه بازگردد و امکان دارد پیشرفت کند و مرتکب خلاف های سنگین تر شود! اگر یادتان باشد در توالت های عمومی نگهبانی را به کار می گرفتند که یکی از وظایف اصلی اش نگهبانی از آفتابه ها بود. اصطلاح «آفتابه برداشتن» هم به معنای بدقولی کردن به کار می رود.

ظاهرا در قدیم وقتی دو نفر با هم مشغول گفتمان بوده اند؛ فردی که استدلال محکمی نداشته آفتابه را برمی داشته و صحنه مناظره را به بهانه رفتن به سرویس بهداشتی (مستراح قدیمی) ترک می کرده! حالا بعد از گذشت سال ها وقتی کسی زیرحرفش می زند و به عهدش وفادار نمی ماند می گویند «طرف آفتابه برداشت».

«آفتابه و لولهنگ هر دو یک کار می کنن، اما قیمتشون موقع گرو گذاشتن معلوم می شه!» در این مثل مراد از لولهنگ آفتابه گِلی است و منظور از آفتابه اولی آفتابه های مسی قدیمی است. در دهه ۶۰ کلمه «آفتابه» این قدر پرنفوذ بود که بعضا نامش در ورزشگاه ها هم شنیده می شد. وقتی می خواستند بازیکنی یا تیمی را تحقیر کنند همه با هم یک صدا فریاد می زدند: «…، تورو چه به بازی، برو آفتابه سازی»

وسیله ای لازم برای سال های دور از خانه

آنهایی که ترک وطن کرده و در سرزمین غربت ساکن شده اند قدر این وسیله بهداشتی را بیشتر می دانند.

همان طور که می دانید فرنگی ها با آن که خودشان را بسیار باکلاس و متمدن می دانند، اما پس از قضای حاجت از ماده تمیزکننده آب استفاده نمی کنند! ایرانی های مهاجر که از کودکی به شست وشوی خودشان با آب عادت کرده اند، هرگز نمی توانند با این ماجرا کنار بیایند بنابراین دست به دامان آفتابه می شوند و آن را در کنار توالت فرنگی قرار می دهند. مشکل دقیقا از اینجا آغاز می شود که بازارهای غربی وسیله ای به نام «آفتابه» را به رسمیت نمی شناسند و در آنجا هر چقدر بازار را زیر و رو کنید چنین چیزی پیدا نمی شود بنابراین اگر دیدید ایرانی موردنظر هنگام برگشتن به دیار غربت با خودش یک «آفتابه» هم می برد اصلا تعجب نکنید.

منبع:وبسایت جام جم آنلاین

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

جمع آوری و دفع فاضلاب (انواع شبکه های جمع آوری فاضلاب خانگی)

– شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی:

در شکل زیر شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی نشان داده شده است. همان طور که در شکل ملاحظه می شود شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی شامل قسمت های زیر است:
۱- لوله های افقی فاضلاب
۲- لوله قائم (رایزر) فاضلاب
۳- لوله افقی اصلی فاضلاب
۴- لوله های هواکش هر یک از وسایل بهداشتی
۵- لوله های افقی هواکش
۶- لوله قائم (رایزر) هواکش
فاضلاب وسایل بهداشتی از طریق لوله های افقی فاضلاب به لوله قائم فاضلاب می ریزد و از طریق لوله قائم فاضلاب وارد لوله افقی اصلی شده و سپس از طریق این لوله از ساختمان خارج می شود. شبکه هواکش دارای لوله های افقی و لوله عمودی است. لوله هواکش هر یک از وسایل بهداشتی بعد از سیفون انشعاب گرفته شده و به یک دیگر وصل می شود و از طریق لوله های افقی به لوله قائم هواکش متصل می گردد. لوله قائم هواکش از یک طرف از بالای بالاترین مصرف کننده ها و از زیر پایین ترین وسایل بهداشتی به لوله قائم فاضلاب متصل
می شود. به طور کلی هدف از استفاده از لوله کشی هواکش ایجاد فشار مثبت بر روی سیفون ها و جلوگیری از تبخیر آب درون آن و سهولت در حرکت فاضلاب درون لوله های افقی و قائم فاضلاب است. موضوع مهمی که در مورد لوله های هواکش باید به آن توجه شود این است که لوله افقی هواکش باید بالاتر از وسایل بهداشتی قرار گیرد و لوله های افقی هواکش و فاضلاب باید دارای شیب مناسبی در جهت عکس یک دیگر باشند.
استفاده از سیستم انفرادی بیشتر در مورد شبکه های فاضلابی است که تعداد وسایل بهداشتی در آن زیاد باشد و فاصله لوله قائم فاضلاب از وسایل بهداشتی دور بوده و امکان اتصال لوله قائم فاضلاب نزدیک به وسایل بهداشتی ممکن نباشد.

جمع آوری و دفع فاضلاب (انواع شبکه های جمع آوری فاضلاب خانگی)

– شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش مداری:

شکل زیر روش جمع آوری فاضلاب با هواکش مداری رانشان می دهد. در این روش به جای استفاده از هواکش انفرادی برای هر یک از وسایل بهداشتی، برای هر خط افقی فاضلاب، یک لوله هواکش در نظر گرفته می شود که در نقطه ای بالاتر از وسایل بهداشتی به لوله قائم هواکش متصل می شود و طرف دیگر لوله هواکش نیز به زیر وسایل بهداشتی که در پایین ترین قسمت ساختمان قرار دارند به لوله قائم فاضلاب متصل می گردد.

جمع آوری و دفع فاضلاب (انواع شبکه های جمع آوری فاضلاب خانگی)

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

تهیه بوگیر در منزل

طرز تهیه بوگیر در منزل

ذهن انسان طی تکامل طبیعی، بوها را به نحوی هوشمندانه و کاربردی تقسیم‌بندی کرده است و از این دیدگاه نقش بوها بر سلامت جسمی نیز تقویت می‌شود. ذهن آدمی بوهای سالم را خوب و خوشایند شناسایی می‌کند و در مقابل…

ذهن انسان طی تکامل طبیعی، بوها را به نحوی هوشمندانه و کاربردی تقسیم‌بندی کرده است و از این دیدگاه نقش بوها بر سلامت جسمی نیز تقویت می‌شود. ذهن آدمی بوهای سالم را خوب و خوشایند شناسایی می‌کند و در مقابل بوهای بد را نفرت‌انگیز جلوه می‌دهد. یک نمونه بوی مواد غذایی فاسد است که باکتری‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌های مضر را با خود دارد و در دسته‌ بدها قرار می‌گیرد!

بوی خوش در محیط خانه بدون زحمت به دست نمی‌آید. برای بسیاری همین که بوی بدی به مشام نرسد کافی است و برای گروهی مقابله با بوهای بد به یک دردسر دائمی تبدیل شده است. با این حال اگر خواهان بوی خوش در محیط خانه خود هستید با رعایت برخی نکات بدون هیچ هزینه‌ای می‌توانید خود و مهمانان را به بوی خوش مهمان کنید!
این بو از کجاست؟!

اگر در خانه بوی بدی به مشام می‌رسد باید پیش از هر کاری منبع آن را از بین ببرید. مجرای آب ظرفشویی، چاهک حمام، سرویس‌های بهداشتی و توالت فرنگی و ایرانی، ‌جا کفشی، محل انباشت رخت‌چرک‌ها، رختکن حمام، پاسیو و آشپزخانه می‌توانند محل‌هایی برای پراکندن بوی بد در خانه باشند. ‌نظافت و رفع مسدودی مجراهای فاضلاب می‌تواند بوی بد را برطرف کند. باید برای رخت‌چرک‌ها سطل در بسته‌ای در نظر‌گرفته شود. بوی بد آشپزخانه ممکن است از فساد مواد غذایی یا سیب‌زمینی، پیاز، سیر و… حاصل شده باشد. بهتر است جاکفشی خانه از انواع کشویی یا کمدی در نظر گرفته شود تا بوی احتمالی کفش‌ها در محیط پراکنده نشود. بوی بد پاسیو ممکن است از فساد برگ‌ها و ساقه‌ گیاهان ناشی شده باشد. خاک گلدان‌ها باید از مواد اضافی نظیر برگ‌های فرو افتاده،‌ ته‌ مانده میوه‌ها،‌ حشرات مرده و باقیمانده مواد غذایی عاری باشد. برخی گیاهان آپارتمانی در قسمت رویه خاک گلدان به محل تولید قارچ‌ها و کپک‌ها یا تخم‌ریزی انواع خاصی از حشرات تبدیل می‌شوند و تنها چاره کار، رسیدگی به آنها و تمیز نگه داشتن لایه بالایی خاک گلدان‌هاست. بوهای بد ناشناخته و مرموز که ناگهان سروکله‌شان پیدا شده اغلب حاصل فساد مواد غذایی یا میوه‌ها هستند.

کدام میوه‌ها و مواد غذایی؟ همان‌‌ها که ناغافل از دست یا بشقاب شما یا مهمانانتان غلتیده‌اند و زیر مبل، کمد، تخت یا بوفه جاخوش کرده‌اند. اتاق کودکان باید در فواصل کوتاه بازرسی شود تا مواد غذایی در گوشه‌ای دور از نظرها فاسد نشوند و انواع باکتری‌ها را در هوا نپراکنند. اتاق سالمندان نیز چنین شرایطی دارد. بوی بد یخچال را هم می‌توان از طریق قرار دادن مقداری جوش‌شیرین یا قهوه خشک در آن برطرف کرد.
از خوشبوکننده‌های صنعتی که به صورت اسپری به فروش می‌رسند برای خوشبو کردن محیط خانه به صورت دائمی استفاده نکنید
بوگیرهای فوری

با رفع منبع بوی بد، بوی ناخوشایند برطرف می‌شود. با این حال اگر به یک بوگیر‌فوری نیاز دارید برای مثال چاه دستشویی بالا زده و همان موقع مهمان‌ها در راهند یا بوی بد از رطوبت دیوارها ناشی شده است می‌توانید مقداری آب و سرکه با آبلیمو را در محیط خانه اسپری کنید. هر چه میزان آبلیمو یا سرکه بیشتر باشد این مخلوط قدرت بوگیری بیشتری دارد. بوی بد ناشی از دود سیگار نیز با این روش به سرعت ناپدید می‌شود. بالا بودن میزان رطوبت محیط می‌تواند با انتشار بوهای ناخوشایند همراه باشد. همواره گوشه پنجره‌ها را باز نگه دارید تا هوای داخل خانه تهویه شود. تابش آفتاب از پنجره‌‌ها به محیط‌ خانه رطوبت اضافی را برطرف می‌کند و علاوه بر آن نقش میکروب‌کشی دارد. مواد آروماتیک که از طبخ غذا ناشی می‌شود نیز می‌توانند برای سلامت ‌مضر باشند و پس از ساعتی بوی ناخوشایندی در هوای خانه باقی بگذارند. هنگام آشپزی حتما از هود استفاده کنید و تا حد امکان پنجره‌ها را باز بگذارید.

هر‌چند روز یک بار در سطل زباله منزل مقداری سرکه بریزید تا بوی شیرابه زباله را به خود نگیرد. اگر پای یکی از اعضای خانواده همواره بو می‌دهد مشکل را به پای او نسبت ندهید. بوی بد پا اغلب به جنس کفش یا جوراب وابسته است.

جوراب‌های نخی و کفش‌های چرمی اغلب بوی کمتری نسبت به جوراب‌های نایلونی و کفش‌های کتانی ایجاد می‌کنند. با این حال اگر پاها به مدت طولانی در کفش مانده باشند بهتر است بلافاصله پس از رسیدن به منزل شسته شوند. دیگر این که می‌‌توان در کفش‌هایی که بوی بد دارند مقداری جوش‌شیرین ریخت.
اسپری‌های خطرناک

از خوشبوکننده‌های صنعتی که به صورت اسپری به فروش می‌رسند برای خوشبو کردن محیط خانه به صورت دائمی استفاده نکنید. این اسپری‌ها اغلب حاوی مواد شیمیایی فرار، نفتالین و فرمالد‌ئید هستند. فرمالدئیدها مواد شیمیایی خطرناکی هستند که به صورت گسترده در صنایع چوب، رنگ و پلاستیک کاربرد دارند، ولی تحقیقات نشان می‌دهد برای انسان سرطان‌زا هستند و البته بیماری‌های ریوی، قلبی و عروقی و انواع آلرژی‌ را تشدید می‌کنند.

برخی عودهای حرارتی مرغوب که کاملا از مواد طبیعی ساخته شده‌اند برای خوشبو کردن خانه مناسب‌ترند. البته منظورمان عودهایی نیست که سوزانده می‌شوند و دود می‌کنند. اگر دنبال خوشبوکننده‌های کاملا طبیعی هستید سری به آشپزخانه بزنید! جوشانده دارچین، میخک، زنجبیل با پوست لیمو و مرکبات می‌‌توانند یک خوشبوکننده طبیعی باشند. راحت‌تر از آن خیساندن یک تکه پنبه در محلول آب و وانیل است که به یک منبع عالی خوشبوکننده تبدیل می‌شود.‌ درباره اسپری‌های خوشبوکننده ناگفته نماند احتمال بروز آسم در کودکان و سالمندان را تا ۳۵ درصد افزایش می‌دهد.

کمک گرفتن از طبیعت

بنا به تحقیقات، تری کلرواتیلن، فرمالدئیدها و بنزن مهم‌ترین آلاینده هوای خانه‌ها هستند. در شهرهای شلوغ، آلاینده‌های دست دوم نظیر ترکیبات حاوی سولفور دی‌اکسید هم به این آلاینده‌ها اضافه می‌شوند.
بهترین راه مقابله با این ترکیبات خطرناک نیز نگهداری از گیاهان آپارتمانی است. گیاهان، تصفیه‌کننده‌های طبیعی هوا هستند و علاوه بر آن رطوبت محیط را متعادل نگه می‌دارند

محققان توصیه می‌کنند در منازل آپارتمانی به ازای هر نفر حداقل ۳ گیاه آپارتمانی سالم نگهداری شود. اگر در خانه باغچه، گلخانه یا بالکن دارید از کاشت و نگهداری انواع گیاهان پهن‌برگ غافل نشوید. هرچه برگ گیاهان بزرگ‌تر و بیشتر باشد قدرت تصفیه هوای آنها بالاتر می‌رود.
منبع : وبسایت نیک صالحی

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

اصول ایمنی حفر چاه

جهت پیشگیری از حوادث چاه و ریزش و تخریب چاها باید به موارد مهم زیر توجه داشته باشید.

حفر چاه یک کار فنی تخصصی است هموطنان محترم باید توجه داشته باشند که حفر چاهها را به افراد مجرب و فنی بسپارند.

۱-فاصله چاه از دیوارهای جانبی و دیگر چاهها باید حداقل ۳ متر باشد.

۲-حفر چاه کنار باغچه و یا کاشتن درخت کنار چاه باعث تخریب می گردد.

۳-لوله های آب سرد و گرم را از روی دهانه چاه عبور ندهید.

۴-دور چینی دور چاهها یکی از ضروریات چاه می باشد که باید با آجر و سیمان در عمق ۱۵۰ سانتیمتر و در عرض ۸۰ سانتیمتر بکار رود و دهانه چاه بیشتر از ۵۰ سانتیمتر نباشد.

۵-چاهها باید مجهز به لوله تهویه هوا باشند و لوله به بالاترین نقطه ساختمان منتقل شود . برای اینکه عمل تخلیه بهتر صورت گیرد سرلوله را با زانو ۹۰ درجه ال معکوس نمایید.

۶-برای جلوگیری از تراوش آب بر دیواره چاه ضرورت دارد از گلدانی استفاده گردد تا آب به مرکز چاه تخلیه شود یا اینکه لوله فاضلاب به مرکز چاه انتقال و از یک زانو ۹۰ درجه استفاده شود و به لحاظ جلوگیری هر چه بیشتر از تراوش آب بر دیواره چاه بهتر است به زانو یک لوله ۶۰ سانتی اضافه گردد.

منبع : وبلاگ رجب نژاد ۱۲۵

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات ساختمان می باشد.

خدمات ما شامل حفر چاه فاضلاب ،تخلیه چاه فاضلاب ، لایروبی چاه فاضلاب ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

صفحه1 از3

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری