parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

تهران و مشکل فاضلاب

این مورد را ارزیابی کنید
(29 رای‌ها)
تهران و مشکل فاضلاب

بنابر شواهد تاریخی، سابقه تصفیه فاضلاب به قرن سوم هجری و به شهراصفهان بازمی گردد وهم اکنون نیز شهراصفهان یکی از استان های بزرگ کشور است که از سیستم فاضلاب شهری بهره مند است.

اولین تصفیه خانه فاضلاب شهری ایران به شیوه مدرن درسال ۱۳۴۰ و درشهر تهران به روش لجن فعال متداول برای تصفیه فاضلاب های خانگی منطقه صاحبقرانیه و درسال ۱۳۴۶ در اصفهان با روش مذکور و با استفاده از فیلترهای چکنده احداث شد.
محدود شدن منابع طبیعی با توسعه شهرنشینی نیازبه بازیافت ضایعات ، فاضلاب و زباله ها ی شهری را درحال حاضر به شدت لازم می سازد.
رشد جمعیت ، توسعه مراکز شهری و گسترش فعالیت های صنعتی،افزایش تولید فاضلاب ها وبه دنبال آن آلودگی منابع آب ومحیط زیست را به همراه داشته ، به طوری که سلامت و بهداشت عمومی جامعه را درمعرض تهدیدی جدی قرار داده است.
در حال حاضر شهر تهران یکی از معدود پایتخت های بزرگ جهان است که با توجه به وسعت ، جمعیت وهمچنین قدمت شبکه آبرسانی ،فاقد شبکه فاضلاب شهری بوده و طبق معیارهای موجود ازنظرتعریف یک شهرسالم مواجه با مشکلات زیاد ناشی ازاین ترکیب ناموزن وغیرمتعارف است.
عدم اجرای تاسیسات جمع آوری ،فاضلاب همزمان با شبکه آبرسانی ، شهر تهران را دچار بیماری صعب العلاج کرده وآن رادر دام عارضه مهلک آلودگی آب گرفتار کرده است .
این وضعیت گویای حقیقت تلخی است که تا کنون دراین زمینه کار اساسی صورت نگرفته و حیات شهری بزرگ به لحاظ بحران زیست محیطی و آلودگی بهداشتی و نبود شرایط ایمن برای زندگی سالم درمعرض خطر جدی قرارگرفته که سلامت مردم را به طور جدی تهدید می کند.
هم اکنون دفع فاضلاب در شهرتهران به صورت دفع در چاهای جذبی ، دفع در جوی خیابان ها دفع در مسیل های طبیعی، دفع در قنوات دایر و بایرو دفع در سپتیک تانک ها ، حمل تانکر به مراکز دفن زباله یا تخلیه درمسیل های نزدیک به صورت غیر مجازو دفع از طریق شبکه تصفیه خانه های ملی انجام می گیرد که هر کدام ازاین روش ها از نظر خطر آلودگی منابع آب های زیر زمینی شیوع بیماری های گوناگون ، مشکلات و مسائل بهداشتی ، زیست محیطی ، تهدید کشاورزی و غیره را به همراه دارد.
توسعه ورشد روز افزون شهر موجب شده تاتامین آب آشامیدنی از طریق احداث سد بر روی حوزه های آبگیر کرج، لتیان ، لار و طالقان صورت گیردوبه دلیل انتقال آب از این منابع تغییراتی در چرخه و نوع مصرف آب در دشت های تهران ایجاد شده است.
اجرای طرح فاضلاب تهران همزمان با شروع عملیات لوله کشی آب در سالهای ۱۳۲۷ و ۱۳۲۸ مطرح شد که با اجرای شبکه توزیع آب در سالهای ۱۳۳۰ چگونگی ایجاد تاسیسات فاضلاب تهران به طور جدی تری دنبال شد به نحوی که وزیر کشور وقت در جلسه علنی مجلس پاسخ به نمایندگان دولت اعلام کردکه به اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان ، طرح فاضلاب تهران آغاز خواهدشد.
قرار بود در سال ۱۳۳۸ با حداث تونل های زیرزمینی انشعاب فاضلاب واگذار شودامادرآخر فاضلاب تهران به یک راه حل عملی منجر نشد و طی سال های اخیر مطالعات و بازنگری های متعددی برای طرح فاضلاب تهران انجام شد که تاکنون ادامه دارد.
مهمترین مسئله در کشور و به خصوص در تهران علی رقم عقب ماندگی ۵۰ ساله این است که بایددراجرای طرح فاضلاب سرعت ببخشیم متاسفانه درهر جای دنیا همراه احداث شبکه های آب ، شبکه های فاضلاب نیز احداث می شود اما د رکشور ماو به خصوص در تهران چنین چیزی تاکنون محقق نشده است.
هم اکنون دربرخی از مناطق تهران که خاک سخت است فاضلاب ها بالا آمده باعث آلودگی محیز زیست و زشتی شهر شده است.ونیزهمچنان ما شاهد تانکر های فاضلابری درشمال تهران هستیم که فاضلاب را از شمال تهران جمع آوری و به علت وجود تصفیه خانه فاضلاب و نبود جا برای تخلیه فاضلاب در کوچه به تخلیه آن می پردازند همچنین این در حالی است که بسیار ی از تصفیه خانه های فاضلابی که در گذشته احداث شده بودنندبا مشکل مواجه شدند.
حال با توجه به اینکه احداث و به اتمام رساندن این طرح مهم می توانداز چه مشکلات ،معضلات و پیامد های جلو گیری کند جالب است که طی این همه سال باز هم اهمیت آن نادیده گرفته شده و عملیت اجرایی آن این همه سال به دلیل عدم اعتبار کافی به تعویق افتاده است .
امید است با توجه به بازدید رییس جمهور از تاسیسات فاضلا ب که در یک ماه و نیم گذشته انجام شد و نامه ای توسط رئیس جمهور به رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی د رمورخه ۲۷/۴/۱۳۸۵ ارسال شد تا به جهت تایید و دستور ابلاغ رسمی به مسئولان اجرائی موارد زیر محقق شود اجرای فاضلاب تهران دراین دولت انجام گیرد:
۱) ایجاد ردیف اعتباری مستقل تحت عنوان “ایجاد تاسیات فاضلاب شهر تهران”در لایحه بودجه سال جاری با پیش بینی اعتباری به میزان ۵۰۰ میلیارد ریال د رسال ۱۳۸۵ و پایدار ماندن ردیف ومیزان اعتبار مذکور درلوایح سنواتی بودجه سالهای بعد حداقل تاپایان برنامه چهارم
۲) تکمیل طرح فاضلاب تهران در مناطق مرکزی و محدوده های مسئله دار و منطقه شمالغرب تهران به منظور بهره مندی حداقل ۴ میلیون نفر از جمعیت شهر تهران از خدمات فاضلاب و تکمیل ۶مدول تصفیه خانه فعلی و ساخت ۲ مدول جدید در جنوب تهران بر اساس نامه مذکور دارای الویت و ضرورت است.
۳) مساعدت و همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزرات اقتصادی و دارائی به منظور فراهم شدن امکان مشارکت بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی در تامین حداقل ۳۵۰ میلیون دلار اعتبار جهت اجرای بخشهای فوق و ارئه تضمین ها به عنوان نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران جهت باز پرداخت وام مذکور و پیش بینی اعتبار در لایحه بودجه سنواتی .
امید است که با ابلاغیه مذکور واختصاص اعتبار لازم طرح فاضلاب طی یک دوره ۱۰ -۱۵ ساله محقق شود .

منبع : www.vista.ir

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

مدیریت

گروه خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا امیدوار است بتواند خدمات ماندگار و ارزنده ای به هموطنان عزیز ارائه نماید.این شرکت در حال حاضر در تمامی نقاط تهران ، حومه تهران ، کرج و حومه کرج، قم و ساوه در حال فعالیت در زمینه تاسیسات ساختمان می باشد.امیدواریم بتوانیم در زمینه مشاوره اینترنتی ، تلفنی و حضوری و همچنین اجرای خدمات فنی ساختمان مثمر ثمر واقع شده و رضایت شما مشتری گرامی را برآورده نماییم.

با تشکر از توجه شما

موارد مرتبط

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری