parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767

 شرکت لوله بازکنی پارسا گستر می داند مشکل شما این است:☻

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی لوله بازکنی

 

یا این:☻

 

لوله بازکنی گرفتگی توالت ایرانی

 

و حتی گرفتگی ظرفشویی:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی آشپزخانه

 

ریشه مشکل اینجاست:☻

 

رفع گرفتگی لوله فاضلاب توالت با ابزار لوله بازکنی

 

یا اینجا:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی با ابزار لوله بازکنی قوی

 

☺ما مشکل شما را اینگونه حل می کنیم:☺

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی با ابزار لوله بازکنی قوی - فنر و دستگاه تراکم هوا

 

☺شاید لازم باشد از این سر فنر های لوله بازکنی استفاده کنیم☺

 

انواع سر فنر لوله بازکنی

 

☺ما کار شما را اینگونه تحویل می دهیم:☺

 

opened Toilet irani


برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767


گردش آب در طبیعت چگونه است؟

چرخه آب , فاضلاب 

گردش آب در طبیعت

آب موجود در کره زمین از دریاها و اقیانوس‌ها منشاء گرفته است که در اثر تبخیر و صعود به طبقات بالای جو به شکل نزولات آسمانی به خشکی‌ها برگشته و پس از تغییرات مختلفی مجددا به دریاها می‌ریزد و این چرخه همچنان تکرار می‌شود. حجم آبهای موجود در کره زمین ۱۳۷۰ میلیون کیلومترمکعب تخمین زده شده است که ۷۳% سطح کره خاکی را می‌پوشاند و بخش اعظم آن را آبهای شور دریاها و اقیانوس‌ها تشکیل می‌دهد.

مقدار آبهای شیرین رودخانه‌ها ، دریاچه‌ها و ذخائر زیرزمینی حدود ۱ میلیون کیلومتر مکعب برآورد می‌شود. میزان یخ‌های موجود در قطبین زمین معادل ۲۵ میلیون کیلومتر مکعب آب شیرین می‌باشد و بالاخره اتمسفر زمین حدود ۵۰.۰۰۰ کیلومتر مکعب آب بصورت ابر و رطوبت دارا می‌باشد.

در اثر گرمای تابش نورخورشید بر سطح دریاها ، دریاچه‌ها  ،رودخانه‌ها و جنگلها و مردابها بخار آب متصاعد و در ارتفاعات فوقانی جو در اثر سرما اشباع شده و بصورت برف و باران مجدداً به زمین بر می‌گردد میزان نزولات جوی سالیانه بالغ بر ۱۲۰.۰۰۰ کیلومتر مکعب محاسبه شده است. قسمتی از آن آبهای جاری را بوجود می‌آورد که بصورت رودخانه به دریاها می‌ریزد. در حدود نصف نزولات آسمانی در سطح زمین تبخیر شده به همراه آبهای حاصل از تعریق گیاهان و حیوانات به جو بر می‌گردد و در حدود یک چهارم این نزولات در زمین نفوذ کرده و ذخائر آبی زیرزمینی را بوجود می‌آورند.

مقداری از این بارشها نیز بصورت برف دائمی‌قطبی و یا یخچالهای طبیعی در مناطق مرتفع کوهستان باقی می‌مانند.

۱- توسعه چاه (Development of wells) در زمینهای آبرفتی

هدف از توسعه و شستشوی چاه، حذف مواد دانه‌ریز لایه آبدار در مجاورت و حریم دیواره چاه بمنظور بالا بردن نفوذپذیری لایه و ایجاد سهولت برای کمک به جریان آب از درون لایه به داخل چاه می‌باشد. در زمینهای آبرفتی که از مخلوط دانه‌های ریز و درشت تشکیل شده‌اند، فضاهای خالی بین دانه‌های درشت توسط دانه‌های ریز اشغال شده و در نتیجه نفوذپذیری لایه کم می‌گردد. حال چنانچه بتوانیم نفوذپذیری بخشی از لایه‌های درشت‌تر را افزایش دهیم، آبدهی چاه افزایش می‌یابد. در اثر این عمل تمامی دانه‌های ریز که قطرشان از دانه‌های درشت در بر گیرنده آنها حداقل ۵/۴ برابر کوچکتر باشد می‌توانند از فضاهای خالی بین دانه‌ها عبور نمایند. اگر قطر دانه‌های ریز d و دانه‌های درشتD باشد می‌باید D>4.5d گردد. در اثر اجراء عملیات توسعه، منافذ مجاور دیواره چاه که در اثر حفاری مسدود شده و یا از بین رفته‌اند باز می‌شوند. خروج ذرات ریز سیلت و ماسه در جریان عملیات توسعه و عدم ماسه دهی چاه در دوران بهره‌برداری باعث تثبیت دیواره چاه و با عدم ایجاد غار و حفره موجب جلوگیری از سقوط و ریزش دیواره‌ها و نهایتاً حفظ لوله‌ها و چاه می‌گردد. توسعه به دو روش طبیعی و مصنوعی انجام می‌شود.

 

۱-۱-توسعه طبیعی چاه

خاص زمینهای آبرفتی آبدار متشکل از مخلوط دانه‌های ریز و درشت می‌باشد .در این روش بعد از خاتمه حفاری و لوله‌گذاری جدار به کمک پمپاژ و یا سنبه زنی، دانه‌های ریز ماسه و سیلت از عرض شکافهای لوله مشبک عبور کرده و وارد چاه می‌شود و دانه‌های درشت‌تر در پشت لوله اسکرین باقی می‌مانند و بدین ترتیب یک دانه‌بندی طبیعی از درشت به ریز با دور شدن از جدار چاه در داخل لایه آبده بوجود می‌آید که وسعت آن تابعی از قدرت مکش پمپ خواهد بود.

این فیلتر طبیعی ایجاد شده دارای دانه‌بندی یکنواخت‌تر با نفوذپذیری بیشتر و فاقد ذرات ریز شن و ماسه می‌باشد. چنین چاه توسعه یافته‌ای در زمان بهره‌برداری دارای آبدهی بیشتر و افت سطح آب کمتر می‌باشد. اگر اندازه عرض شبکه‌های لوله جدار مشبک خیلی کوچک باشد ذرات ریز نمی‌توانند از میان آن عبور کنند و در نتیجه عمل توسعه طبیعی چاه انجام نمی‌گردد. بنابراین اندازه شبکه‌ها متناسب با دانه‌بندی لایه آبده تعیین می‌گردد.

در حالت دیگر از توسعه طبیعی میتوان مخلوطی از دانه‌های شن (گراول) نسبتاً درشت و یکنواخت و در بعضی موارد غیر یکنواخت را در اطراف لوله مشبک ریخته و سپس عملیات شستشو و توسعه طبیعی را انجام داد. دانه‌های شن از نوع رودخانه‌ای گرد شده و حتی‌الامکان از جنس سنگهای سیلیسی می‌باشد و لایه‌ای به ضخامت حدود ۸ اینچ با نفوذپذیری بیشتر در اطراف لوله بوجود می‌آورد. با اجرا عملیات توسعه طبیعی، ذرات دانه ریز موجود در بین دانه‌های درشت‌تر لایه آبدار از لابلای دانه‌های شن ریخته شده عبور کرده و با جریان آب وارد چاه می‌شود. در نتیجه عمل جورشدگی (Sorting) طبیعی زمین در پشت فیلتر شنی ریخته شده بوجود می‌آید. به این لایه شن ریخته شده سازند تثبیت کننده (Formation stabilizer) می‌گویند. اولین هدف توسعه، از بین بردن آثار منفی ناشی از اجراء عملیات حفاری بر روی نفوذپذیری لایه آبدار در مجاورت چاه حفاری شده می‌باشد. نفوذ گل حفاری در خلل و فرج لایه خصوصاً زمینهای آبرفتی ریزدانه می‌تواند آبدهی چاه را با خطر جدی روبرو کند. همچنین در روش حفاری ضربه‌ای کابلی، حفاری همراه با لوله‌گذاری در زمینهای ریزشی و پایین بردن لوله جدار به کمک ضربه و در نتیجه چسبیدن آن به دیواره چاه باعث فشردگی رسوبات و کاهش تخلخل آنها می‌گردد. بطور کلی تخلخل طبیعی دانه‌های زمین حداکثر می‌باشد که در اثر جابجایی در مجاورت مته حفاری، کاهش یافته و در نتیجه آبدهی نقصان می‌یابد هدف توسعه از بین بردن لایه کیک گل حفاری از روی دیواره چاه و توسعه و شستشوی لایه بفاصله دورتری از محور چاه می‌باشد. نتیجه نهایی توسعه ایجاد یک دانه‌بندی تدریجی از ریزدانه به درشت دانه در جهت و امتداد از داخل لایه به طرف جدار چاه خواهد بود.

 

۱-۲- توسعه مصنوعی چاه

در زمینهای ماسه‌ای ریزدانه یکنواخت از طریق ریختن شن رودخانه‌ای گرد شده دانه نخودی تمیز در اطراف لوله‌های جدار مشبک (Screen) و انجام عملیات توسعه به کمک پمپاژ و یا سنبه زنی، میتوان نفوذپذیری لایه اطراف چاه را افزایش داد و از ورود ماسه به داخل چاه جلوگیری کرد. حداکثر و حداقل ضخامت شن ریخته شده بین ۳ تا ۸ اینچ می‌باشد. اگر اندازه دانه‌های گراول ریخته شده بزرگ باشد با ورود و جایگزینی دانه‌های ماسه در درون فضاهای خالی بین دانه‌های گراول، نفوذپذیری کاهش یافته و عمل توسعه بخوبی انجام نمی‌گیرد با تغییرات شدت و سرعت حرکت آب، ذرات ریزماسه وارد چاه شده و بهنگام بهره‌برداری از چاه آب توأم با ماسه استحصال می‌شود.

اسکرین مورد استفاده در این چاهها باید شکافی به شکل (V) داشته باشد تا آب متلاطم درون چاه بهنگام انجام عملیات توسعه از طریق آن مستقیماً وارد خلل و فرج فیلتر شنی شده و بهنگام بازگشت به درون چاه ذرات موجود در بین دانه‌های گراول را به درون چاه وارد کند. چنانچه قطر ذرات ماسه‌ای با دانه‌بندی یک شکل یکنواخت برابر ۳/۰ میلیمتر باشد بزرگی شبکه‌ای که بتواند جلوی ورود این ذرات را به داخل چاه بگیرد باید حداکثر ۲۵/۰ میلیمتر گردد. چون ایجاد چنین شبکه‌هایی عملاً امکان ندارد لذا میتوان یک لایه از دانه‌های گراول به قطر ۴ برابر ذرات مذکور یعنی قطر ۲/۱ میلیمتر در اطراف لوله مشبک که اندازه عرض شبکه‌های آن ۱ میلی‌متر است قرار داد. این نوع توسعه را Gravel packing گویند اگر چنین لوله‌ای در دسترس نباشد میتوان یک لایه جدید از شن که قطر دانه‌های آن ۴ برابر قطر دانه‌های قبلی یعنی ۸/۴ میلی‌متر باشد در اطراف لوله مشبک ریخت و در اینصورت عرض شبکه‌ها می‌تواند حدود ۴ میلیمتر باشد.

برای صرفه‌جویی در هزینه‌های حفاری و تهیه شن، حداقل ضخامت فیلتر شنی یعنی ۳ اینچ را در نظر می‌گیرند. بدین ترتیب قطر چاهی با لوله جدار ۱۲ اینچ می‌باید ۱۸ اینچ باشد و اگر احتیاج به دو لایه فیلتر باشد قطر حفاری ۲۲ اینچ خواهد بود.

برای انتخاب اندازه دانه‌های شن از فرمول زیر استفاده می‌کنند.

۵/۴= قطر ۵۰ درصد از دانه‌های شن
قطر ۵۰ درصد از دانه‌های لایه‌ آبدار

برای مثال اگر قطر ۵۰ درصد از دانه‌های لایه آبداری ۳۵/۱ میلیمتر باشد. قطر دانه‌های فیلتر شنی باید ۶ میلیمتر انتخاب گرد.

۵/۴= قطر ۵۰ درصد از دانه‌های شن
۳۵/۱

میلیمتر ۶= ۳۵/۱ × ۵/۴ = (قطر ۵۰ درصد دانه‌های فیلتر شن)

 

۱-۳- تعیین دانه‌بندی لایه آبدار

برای این منظور از الک‌های با نمره ۱ تا ۲۰۰ استفاده می‌شود.

برای مثال اگر از ۱۰۰۰ گرم نمونه مقدار ۲۵۰ گرم آن روی الک نمره ۱۵ و ۳۵۰ گرم روی الک نمره ۳۰ و ۴۰۰ گرم روی الک نمره ۵۰ باقی بماند معلوم می‌شود که ۲۵% از  اینچ و ۳۵% از  اینچ و ۳۰% از  اینچ بزرگتر می‌باشند. با توجه به منحنی درصد دانه‌های نمونه که از الکهای مختلف عبور کرده‌اند بدین شرح است:

الک نمره  اینچ     ۹۵% ،  الک نمره  اینچ     ۹۰%، الک نمره  اینچ    ۴۵%،

الک نمره  اینچ    ۲% ، الک نمره  اینچ    ۰

 

۱-۴- تعیین اندازه شبکه‌ها برای توسعه لایه آبدار

برای انجام توسعه با توجه به نتیجه آزمایش دانه‌بندی لایه، اندازه شبکه‌ها بگونه‌ای تعیین می‌گردد تا مقدار مشخصی از دانه‌ها از آن عبور کرده و بقیه باقی بمانند درصد دانه‌های عبوری از شبکه باید بین ۴۰ تا ۸۵ درصد باشد چنانچه بیش از ۸۵ درصد دانه‌ها بتواند از درون شبکه‌ها عبور نماید احتمالاً ماسه دهی چاه در طول دوره بهره‌برداری ادامه خواهد یافت و اگر کمتر از ۴۰ درصد دانه‌های ریز وارد چاه گردند عمل توسعه بطور کامل انجام نشده، قابلیت نفوذپذیری افزایش نیافته و در نتیجه مقدار افت آب در چاه همچنان در حد زیاد باقی می‌ماند.

برای تعیین مشخصات شبکه‌ها از دو عامل اصلی ضریب همشکلی
(Uniformity Coefficient) و اندازه موثر دانه‌ها (Effective Grain) استفاده می‌گردد.

ضریب همشکلی یک نمونه از تقسیم اندازه قطر ۶۰% دانه‌ها (D60) بر اندازه قطر ۱۰ درصد دانه‌ها (D10) حاصل می‌شود. برای مثال چنانچه قطر ۶۰% دانه‌ها ۳ میلی‌متر و ۱۰% دانه‌ها ۰.۵ میلیمتر باشد ضریب هم‌شکلی عبارتست از:

اندازه قطر ۱۰% دانه‌ها را (D10) اندازه‌ موثر دانه‌ها می‌نامند.

برای تعیین مشخصات شبکه‌ها علاوه بر استفاده از روابط فوق بر اساس تجارب شخصی مهندسین ناظر توصیه شده که در سازندهای ریزدانه نیمه متراکم نظیر آبرفتهای رس‌دار اگر مقدار ضریب هم‌شکلی بزرگتر از ۳ باشد ۷۵% دانه‌ها و در صورتیکه کوچکتر از ۳ گردد ۶۰% دانه‌های ریز بتوانند از شبکه‌های لوله وارد چاه شوند.

در سازندهای آبرفتی سست بدون سیمان اگر ضریب هم‌شکلی از ۳ بزرگتر باشد ۶۰% و چنانچه کوچکتر از ۳ گردد ۴۰% دانه‌ها باید بتوانند از میان شبکه‌ها عبور نمایند.

 

۱-۵- توسعه به کمک پمپاژ بیش از ظرفیت و بازشویی چاه

برای انجام توسعه سفره آبی از وسایل مکانیکی، مواد شیمیایی و یا وسایلی که بتواند رسوبات ریزدانه لایه آبدار (اکیفر) را خارج نموده به جریان آزاد و راحت آب به درون چاه کمک نماید، استفاده می‌گردد. پمپاژ چاه بیش از ظرفیت آبدهی لایه (Over pumping) سبب می‌گردد که افت آب در داخل چاه به حداکثر رسیده و آب از پایین‌ترین نقطه با حداکثر هد (Head) یا ارتفاع از چاه خارج گردد. در اثر این عمل رسوبات ریزدانه ماسه و شن درون لایه آبدار از طریق شبکه‌های لوله جدار وارد چاه شده و بوسیله پمپ آب به بیرون منتقل می‌گردد.

ممکن است ذرات ریز ماسه در فضای بین دانه‌های درشت لایه آبدار و یا دانه‌های گراول تثبیت کننده ایجاد پل نموده و سفره کاملاً توسعه نیابد برای رفع این مشکل لازم است همزمان با عمل پمپاژ، آب چاه متلاطم گردد که امکان پذیر نمی‌باشد. به دلیل گرانی پمپ و لوازم پمپاژ برای نصب در اعماق زیاد و استهلاک شدید قطعات درونی آن توسط ماسه در جریان پمپاژ قوی و بروز مشکل پل‌بندی ذرات دانه ریز، استفاده از این روش در چاههای کم عمق با آبدهی پایین مقدور می‌باشد و در چاههای عمیق با آبدهی زیاد فاقد کارایی مفید بوده و ضمناً توجیه اقتصادی ندارد.

 

۱-۶- توسعه به روش شستشوی چاه

توسعه به روش شستشوی چاه شامل کلیه شیوه‌های ایجاد تلاطم و آشفتگی در چاه به منظور جلوگیری از پل بندی ذرات و استخراج مواد دانه‌ریز لایه آبدار برای افزایش نفوذ‌پذیری و بازدهی چاه بشرح ذیل می‌باشد.

 

۱-۶-۱- آبکشی متناوب از چاه

بوسیله پمپ توربینی شافت و غلافی از طریق کلاج زدن متناوب موتور همراه با آبکشی متناوب از چاه صورت می‌گیرد. در این روش ابتدا پمپ با کمترین ظرفیت خود شروع به کار می‌کند و بتدریج دور آنرا زیاد می‌نمایند تا با حداکثر دور بیشترین افت آب بوجود آید. در این حالت، حرکت پمپ را متوقف کرده (کلاج زدن) و اجازه می‌دهند تا آب موجود در لوله‌های آبده با سرعت از داخل پمپ به درون چاه تخلیه گردد. این عمل سبب خروج آب برگشتی پمپ از داخل شبکه‌ها به درون فضای موجود در بین دانه‌های گراول و همچنین سازند آبدار می‌گردد. با شروع مجدد پمپاژ ذرات ریزدانه به داخل لوله مشبک مکیده شده و با جریان آب توسط پمپ از چاه خارج می‌شود.

 

۱-۶-۲- شستشو و توسعه چاه بوسیله پمپ گل

درخاتمه حفاری با روش دورانی مستقیم یک لایه از گل حفاری (کیک حفاری) و در سیستم حفاری معکوس که با آب صاف انجام می‌شود یک لایه از رسوبات ریزدانه لایه‌های حفاری شده بر روی دیواره چاه تشکیل می‌گردد. این لایه به علت نفوذ در فضای بین دانه‌ها و مسدود نمودن آنها، از آبدهی چاه بشدت می‌کاهد. لذا ضروری است بلافاصله بعد از خاتمه حفاری نسبت به شستشوی این لایه با تزریق آب صاف توسط پمپ گل دستگاه حفاری اقدام گردد. برای این کار بعد از نصب لوله جدار و شن ریزی (گراول پکینگ) سوزنها را تا انتهای چاه پایین داده و آب صاف را توسط پمپ گل از درون سوزنها در چاه تزریق می‌کنیم. با نصب یکعدد پکرلاستیکی در دهانه لوله جدار از خروج آب تزریق شده به بیرون چاه جلوگیری می‌نماییم و در نتیجه آب تزریق شده از طریق شبکه‌ها وارد فضای بین دانه‌ای گراول شده و از حد فاصل دیواره چاه و لوله جدار بطرف بالا حرکت می‌کند و بدین ترتیب رسوبات تشکیل شده بر روی دیواره را شسته و به بیرون منتقل می‌کند. اگر در شستشوی گل حفاری وقفه چند روزه بوجود آید ضروری است از پودر پلی‌فسفات سدیم برای متفرق کردن گل بنتونیت سفت شده بر روی دیوار چاه استفاده نمود.

 

۱-۶-۳- شستشو و توسعه به کمک هوای فشرده

توسعه چاه به کمک تزریق هوای فشرده به دو روش شستشوی باز و شستشوی بسته صورت می‌گیرد. در روش بسته هوای فشرده از طریق دو لوله فولادی داخل هم یکی حدود یک متر کوتاهتر و بقطر حدود سه چهارم اینچ و دیگری بلندتر بقطر حدود ۵ اینچ به درون چاه تزریق می‌شود. این دو لوله در درون لوله جدار تا عمق ۶۰ الی ۷۰ درصد طول آن در زیر سطح آب و یا تا نزدیک لبه فوقانی اسکرین نصب می‌گردد.

دهانه فوقانی لوله جدار بوسیله یک صفحه با سوراخهایی برای ورود لوله‌های هوا و تخلیه آب پمپاژی، مسدود می‌گردد هوا از طریق لوله باریکتر وارد چاه شده و آب گل‌آلود چاه را با فشار از درون لوله تخلیه ۵ اینچ به بیرون چاه می‌ریزد. این موضوع سبب پائین رفتن سطح آب چاه تا لبه پائینی این لوله می‌شود در این هنگام تزریق هوا را متوقف نموده و تا بالا آمدن سطح آب در درون چاه صبر می‌نمایند. با بالا آمدن سطح آب در چاه هوای فشرده را از بیرون لوله‌های تداخلی و از بخش فوقانی چاه وارد لوله جدار می‌کنیم فشار این هوا بر سطح آب درون چاه موجب پایین رفتن آب و ورود آن به داخل لایه‌های زمین از طریق شبکه‌های لوله اسکرین می‌گردد. هنگامیکه سطح آب چاه به زیر لبه لوله تخلیه آب و گل برسد هوای تزریقی از طریق این لوله از چاه خارج می‌شود و در نتیجه سطح آب در این محل ثابت می‌ماند حال تزریق هوا از دهانه لوله جدار را قطع و مجدداً تزریق هوا از طریق لوله سه چهارم اینچ را آغاز می‌کنیم تا آب گل‌آلود همراه با ماسه را که از درون لایه‌ها خارج شده به بیرون پمپاژ کند. با تکرار این عمل ذرات ماسه از درون لایه‌ها خارج شده و چاه توسعه می‌یابد. در شستشو به روش تزریق هوای فشرده در لوله جدار دهانه باز، ابتدا چاه را توسط گل کش تمیز می‌نمایند. یک لوله فولادی بقطر حدود هشت اینچ در داخل چاه تا یک متری کف اسکرین نصب می‌نمایند. لوله هوا را از درون آن تا کف اسکرین پایین برده و جریان هوای فشرده را برقرار می‌کنند. در این هنگام آب درون چاه بشدت متلاطم شده و بعد لوله هوا را حدود ۳ متر بالا کشیده و در نتیجه آب گل‌آلود درون لوله اسکرین با فشار از داخل لوله تخلیه ۸ اینچ به بیرون چاه می‌ریزد. این عمل را آنقدر تکرار می‌کنند تا آب خارج شده از چاه تقریباً فاقد شن و ماسه باشد. حال لوله‌ها را حدود سه متر بالا کشیده و این عمل را در طول اسکرین آنقدر تکرار می‌کنند تا لایه در برگیرنده آن کاملاً از ماسه‌های ریز عاری شود و بدین وسیله عمل توسعه چاه در امتداد سطح لوله اسکرین کامل شود. برای انجام توسعه به روش تزریق هوای فشرده از یکدستگاه کمپرسور هوا به ظرفیت تولید هوا معادلCFM ۱۲۵ با فشار حدود (PS1) ۱۰۰ الی ۱۵۰ استفاده می‌شود.

 

۱-۶-۴- شستشو و توسعه به کمک فوران شدید آب

در این روش با استفاده از یک قطعه لوله ته بسته بقطر ۲ یا ۴ اینچ که دارای ۴ سوراخ بنام انژکتور به قطر یک چهارم تا یک دوم اینچ در دو امتداد عمود بر هم می‌باشد آب را با فشار زیاد به طریقه جت (Jet) به بیرون می‌پاشند.

این لوله شستشو را بوسیله لوله‌های رابط فلزی به درون چاه و داخل لوله اسکرین می‌فرستند و آب صاف را توسط یک پمپ فشار قوی به درون این لوله‌ها هدایت می‌کنند. آب پرفشار خروجی از درون شبکه‌های لوله‌اسکرین وارد لایه در برگیرنده شده و ذرات ریز ماسه را از درون لایه شسته و خارج می‌کند. همچنین لایه نازک گل حفاری (کیک گل Mud cake) روی دیوار چاه با فشار آب شسته و توسط جریان آب وارد لوله‌های چاه می‌شود. قطر خارجی دستگاه فوران آب حدود یک اینچ کمتر از قطر داخلی لوله جدار است. به هنگام انجام شستشو لازم است لوله شستشو را در امتداد طول اسکرین بالا و پایین کرده و آنرا بچرخانند تا تمامی سطوح لوله اسکرین و لایه در بر گیرنده آن در امتداد کل طول لوله اسکرین عاری از ماسه شده و عمل توسعه لایه بخوبی انجام شود. قطر سوراخ انژکتورها و تعداد آنها تابع قدرت پمپ تزریق آب می‌باشد.

منبع:وبسایت شرکت حفاری برد آب

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

میزان مصرف روزانه آب هر تهرانی

 

میزان مصرف روزانه آب هر تهرانی+ نمودار

با متوسط مصرف روزانه ۲.۶ میلیون مترمکعبی آب شرب در استان تهران در چهارمین هفته فروردین، متوسط مصرف روزانه آب هر تهرانی به ۲۰۸ لیتر رسید.
 به گزارش مشرق، در چهارمین هفته بهار (۲۲ تا ۲۸ فروردین) متوسط مصرف آب شرب اندازه گیری شده در استان تهران ۲ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۸۵۷ مترمکعب بوده که با توجه به جمعیت ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان تهران، متوسط مصرف هر تهرانی در این ۷ روز، ۲۰۸ لیتر در شبانه روز بوده است.البته باید توجه داشت که این رقم بدون محاسبه میزان آب شربی است که در برخی شهرها و روستاهای استان تهران به مصرف می رسد و اندازه گیری نمی شود.روند مصرف روزانه آب شرب در استان تهران در هفته چهارم فروردین ماه در نمودار زیر آورده شده است:

میزان مصرف روزانه آب هر تهرانی

در پایان چهارمین هفته بهار (جمعه ۲۸ فروردین ماه) ۸۳ میلیون مترمکعب در سد لار، ۱۲۸ میلیون مترمکعب در سد کرج، ۶۹ میلیون مترمکعب  در سد لتیان و ۲۲۰ میلیون مترمکعب در سد طالقان، آب ذخیره شده بود.

منبع: وبسایت مشرق

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

شهروندان البرز حداقل ۱۰ درصد از مصارف آب را کم کنند

مدیر عامل آبفای البرز، هشدار داد، اگر شهروندان نسبت به رعایت حداقل ۱۰ درصد مصرف آب در تابستان امسال اقدام نکنند، در برخی مناطق استان با مشکل جدی توزیع آب مواجه خواهیم بود.

مهندس غلامرضا رضایی فر با بیان این مطلب اظهار داشت: آبفای شهری استان البرز هم اکنون با زیرپوشش داشتن ۱۹ شهر و با جمعیتی در حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دارای ۳۳۶ حلقه چاه آب و دو واحد تصفیه خانه آب است که حداکثر آبدهی این تاسیسات ۸۳۲ هزار مترمکعب در روز است.

وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته از حداکثر ظرفیت آبدهی منابع تولید برای مصارف شهروندان استفاده شده و همین موضوع موجب لطمه جبران ناپذیر به سفره های آب زیرزمینی دشت های کرج و ساوجبلاغ شده است گفت: تمهیدات آبفا در خصوص مدیریت تولید و مصرف به گونه ای است که به سمت جلوگیری از هدر روی آب از شبکه ها و انشعابهای فرسوده و شناسایی و قطع انشعابهای غیرمجاز گام برمی داریم.

وی افزود: آبفا در سال ۹۴ برنامه ریزی کرده است تا ۱۵ حلقه چاه جدید حفر کند و ۵۲۰۰ فقره انشعاب و ۲۰ هزار کنتور فرسوده را بازسازی نماید. همچنین قرار است ۴۵ کیلومتر شبکه های فرسوده اصلاح شود و با انجام عملیات ارتقا تصفیه خانه آب شماره ۲ کرج، ظرفیت تامین آب از منابع سطحی و سد طالقان ۲۰۰ لیتر دیگر افزایش یابد.

مهندس رضایی فرخاطر نشان ساخت: سد طالقان و سد کرج به برکت بارندگی های بهاره به ترتیب ۵۷ و ۸۹ درصد از ظرفیتشان پر شده است. اما در صورتیکه شهروندان در مصرف آب صرفه جویی لازم را انجام ندهند، این میزان فقط برای مصرف ۲ ماه کافی است.

منبع : وبسایت شرکت آب و فاضلاب استان البرز

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

نخستین قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب تهران در سال ۹۴

خبرگزاری تسنیم: آب شرب بخشی از منطقه ۲ تهران امشب به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده قطع می‌شود و این قطعی آب تا فردا صبح ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، امشب نخستین قطعی برنامه ریزی شده آب در پایتخت در سال ۹۴ رخ می‌دهد. ساعت ۲۳ امشب، آب منازل مسکونی و مجتمع‌های تجاری بخشی از منطقه ۲ تهران قطع می‌شود.

دلیل این قطعی آب انجام پاره‌ای عملیات عمرانی آبرسانی اعلام شده است. قطعی آب که از ساعت ۲۳ امشب آغاز می‌شود در محدوده‌ای اتفاق می‌افتد که از جنوب به بلوار دادمان، حدفاصل بلوار فرحزادی تا بزرگراه یادگار امام و از شمال به خیابان حافظی (ارغوان سابق) حدفاصل بلوار فرحزادی تا بزرگراه یادگار امام محدود می‌شود. همچنین، از شرق به خیابان فرحزادی، حدفاصل حافظی (ارغوان سابق) تا بلوار دادمان و از غرب نیز به بزرگراه یادگار امام، حدفاصل خیابان حافظی (ارغوان سابق) تا بلوار دادمان می‌رسد.

قطعی آب در این محدوده، تا ساعت ۵ صبح فردا (یکشنبه ۲۳ فروردین) ادامه دارد و طبق اعلام آبفای استان، تانکرهای آبرسانی برای تأمین آب شرب شهروندان در این محدوده مستقر خواهند بود و نیازی به ذخیره سازی آب شرب توسط شهروندان وجود ندارد.

منبع:خبر گزاری تسنیم

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

۶۳ درصد مساحت کشور در مرز تنش آبی/راهکارهای مدیریت مصرف آب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: ۶۳ درصد مساحت کشور از مرز تنش آبی عبور کرده و ۱۴ سال است که در خشکسالی به سر می‌بریم.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، مهندس عبدالحمید توکلی بینا امروز در همایش مدیران انرژی دستگاه‌های اجرایی استان قم که با حضور استاندار قم برگزار شد در سخنانی به تشریح چرایی و چگونگی صرفه‌جویی در مصرف آب گفت: ۶۳ درصد مساحت کشور از مرز تنش آبی عبور کرده و ۱۴ سال است که در خشکسالی به سر می‌بریم.

وی ایران را جزو ۲۲ کشور پر مصرف دنیا از نظر سرانه مصرف آب اعلام کرد و اظهار داشت: ۹۲ درصد آب کشور صرف مصارف کشاورزی می‌شود که این میزان بسیار بالاتر از سطح بین‌المللی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین وضعیت منابع آب استان پرداخت و با بیان اینکه متوسط ۳۰ ساله بارندگی در استان قم ۱۶۳ میلی‌متر است، خاطرنشان کرد: این میزان ۶۵ درصد بارش متوسط کشور، ۲۲ درصد بارش متوسط قاره آسیا و ۲۰ درصد بارش متوسط جهان به شمار می‌رود.

وی سرانه منابع تجدید پذیر استان را کمتر از ۵۰۰ مترمکعب در سال ذکر کرد و ابراز داشت: در اکثر سفره‌های آب زیر زمینی موجود افت سطح و کاهش کیفیت آب به یک پدیده دائمی و مستمر تبدیل شده است.

توکلی بینا تاکید کرد: میانگین افت سطح ایستایی در استان حدود یک متر و در بعضی نقاط به دو متر در سال می‌رسد.

وی سرانه مصرف آب در بخش خانگی را ۱۶۰ لیتر در روز و سرانه کل مصرف را ۲۰۰ لیتر در روز اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با استانداردهای جهانی بسیار بالاتر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه به برخی از روش‌های مدیریت مصرف و تقاضای آب اشاره کرد و اظهار داشت: تکنیک‌های اقتصادی همانند قیمت‌گذاری واقعی آب، تکنیک های سازه ای همانند نصب قطعات کاهنده مصرف، تکنیک های بهره‌برداری همانند مدیریت فشار و تکنیک های اقتصادی-اجتماعی همانند برنامه‌های آگاهی عمومی از جمله روش‌های مدیریت تقاضا است.

وی اصلاح قوانین و مقررات، اصلاح تأسیسات و تجهیزات، ترویج استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف و آموزش همگانی و مجموعه اقدامات فرهنگی را از جمله برنامه‌های مدیریت مصرف برشمرد و ابراز داشت: مصرف آب کمتر، مصرف سوخت کمتر، حفاظت از محیط زیست، منافع کلان اقتصادی و صرفه‌جویی مهم در هزینه خانواده از مزایای استفاده از قطعات کم مصرف آب است.

توکلی بینا در بخش دیگری از سخنان خود جداسازی شبکه آب شرب از شبکه آبیاری فضای سبز شهری را یکی از دغدغه‌های مدیران بخش آب استان ذکر کرد و به ارائه راهکارهایی در خصوص مصرف بهینه آب در فضای سبز پرداخت و خاطرنشان کرد: آبیاری در زمان مناسب، استفاده از گونه‌های گیاهی متناسب با اقلیم، استفاده از روش‌های مدرن آبیاری و استفاده از منابع تأمین جایگزین همانند پساب از جمله این راهکارها است.

منبع : آب و فاضلاب قم

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

با مشارکت آبفای استان تهران و بانک سامان، تندیس آب در آیین بدرقه تیم ملی والیبال و با حضور وزیران نیرو و ورزش رونمایی شد.

در  این آیین که قبل از سفر تیم ملی والیبال به فنلاند در تالار همایش مجموعه ورزشی انقلاب برگزار ‌شد اعضای تیم ملی والیبال و کادر فنی حضور داشتند و سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال به عنوان نخستین سفیر آب کشور معرفی شد.

حمید چیت‌چیان با بیان اینکه این تندیس قرار است در مسابقات بین‌المللی تیم ملی والیبال، توسط کاپیتان تیم کشورمان به تیم‌های حریف اهدا شود گفت:برای مدیریت درست آب در کشور نیازمند فرهنگ صحیح مصرف هستیم و طبعا گروه‌های مرجع جامعه مثل دانشمندان، استادان دانشگاه‌ها، ورزشکاران و هنرمندان که در قلب مردم جای دارند می‌توانند در ایجاد این فرهنگ صحیح تاثیرگذار باشند.

چیت‌چیان افزود: از تیم ملی والیبال درخواست کردیم به عنوان سفیران آب کشور، پیام ما را با شعار «آب هست ولی کم است» به مردم دنیا و پیام آنها را برای مردم کشور ما به ارمغان بیاورند.

او با اشاره به افزایش متوسط حرارت کره زمین و تاثیر آن بر تبخیر بارندگی‌ها و آب‌های سطحی افزود: میزان مصرف آب با توجه به افزایش جمعیت نیز بالا رفته است اما جبران کمبود منابع آب چاره دارد؛ مهم‌ترین نکته این است که رفتار تک تک شهروندان در مصرف و حفظ آب تاثیرگذار است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ١۴٠ سد بزرگ در کشور وجود دارد و ١١٩ سد نیز در دست ساخت است، به اجرای ١٢٠ طرح آب‌رسانی اشاره کرد و گفت: انتقال آب شرب تا ٢٠٠ کیلومتر هم انجام می شود.

هم‌چنین وزیر ورزش و جوانان در آیین رونمایی از تندیس آب گفت: در اقتصاد جهان امروز از چهره‌های مشهور برای فروش کالا و خدمات استفاده می‌کنند. خیلی خوب است با استفاده از این فضا به سمتی برویم تا در حوزه فرهنگی هم برای توسعه امور از چهره‌های مشهور و محبوب استفاده کنیم.

 محمود گودرزی افزود: خوشبختانه ورزشکاران و چهره‌های محبوب والیبال در بین مردم ایران و جهان شناخته شده‌اند. ورزشکار بافکر و منش پهلوانی برای مردم الگو است و رفتارشان تقلید می‌شود. طبیعتا اگر آن‌ها رفتارهای شایسته‌ای انجام دهند، بخشی از جامعه نیز آن رفتارها را تکرار می‌کند.

سیداحمد طاهری بهبهانی، مدیرعامل بانک سامان گفت: بر اساس مطالعات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سال گذشته کمپین «آب هست ولی کم است» را با رویکرد ارتقای آگاهی عمومی نسبت به کمبود آب در کشور آغاز کرده‌ایم.

وی با اشاره به گزارش‌های بین‌المللی در خصوص بحران شدید آب در ایران گفت: مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند که آب یک ثروت است و باید در حفظ آن کوشا باشیم. همچنین رئیس جمهور نیز به ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب برای عبور از وضعیت بحرانی تاکید کرده است که البته لازمه دست‌یابی به آن فرهنگ‌سازی است.

 تیم ملی والیبال ایران که خود را برای حضور در لیگ جهانی ٢٠١۵ آماده می‌کند، سفر ٣٠ روزه‌اش  را برای حضور در اردوهای تدارکاتی فنلاند و جمهوری چک و همچنین رقابت با تیم‌های آمریکا، لهستان و روسیه در لیگ جهانی آغاز کرده است.

 

منبع:شرکت آب و فاضلاب تهران

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری