منظور ما از شیر های قدیمی یا همان کلاسیک شیر های میباشد که از مغزی های برنجی و سرد و گرم جدا تشکیل شده است
در در زیر نمونه ای از این شیر را برای شما میگذارم
ما فرض را بر این میگیریم که از قسمت اب سرد شیر دچار چکه شده است
اول در پوش شیر را باز کرده که در بعضی از شیر ها به صورت پرسی میباشد و برجی به صورت پیچی
و در مرحله بعد پیچی را که در تصویر میبینید را باز نموده
سپس کله شیر را در اورده اگر دیدید که در نمیاد چند ضربه کوچک به پشت کله شیر بزنید
بعد با اچار مناسب مغزی شیر را باز نمایید
مهمترین بخش در تعمیر چکه شیر این قسمت است که بعد از باز نمودن مغزی باید توجه داشته باشید کف شیر ترک نداشته باشد برای این کار باید نگاه کنید که دایره ای که در عکس مشخص شده دارای ترک نباشد و دایره کامل باشد در غیر این صورت حتی اگر مغزی را تعویض نمایید باز شیر چکه خواهد کرد
در صورتی که کفری شیر ترک داشت با کف تراش باید کف شیر تراشیده شود تا مثل عکس بالا کاملا یک دست بگردد
و در مرحله اخر میتوانید واشر مغزی را تعویض نمایید و یا در صورت نیاز یک مغزی نو را جایگزین کنید
و در اخر تمامی قطعات را در جاهای خود ببندید