
خیلی وقتها میخواهید سیفون ظرفشویی یا روشویی منزل خود را تعویض کرده ولی نمیدانید که چگونه قطعات را نصب کنید
در این جا عکس تمام شده تمامی سیفون های روشویی و ظرفشویی را برای شما گذاشته تا از این طریق این محصول را نصب نماییید
..
فقط لازم به ذکر است
- برای بست سیفون هیچ احتیاجی به ابزار ندارید و کاملا باید باید بسته گردد
- اگر بعد از بسته شدن چکه آب مشاهده کردید با کمی تفلون بر روی واشر ان را بر طرف نمایید
- از سفت کردن بیش از حد خودداری نمایید
- برای تست میتوانید بر زیر سیفون خود روزنامه پهن نمایید و اب را باز کنید
منبع: وبسایت ساتک
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

انشعابات فاضلاب شهری و انشعابات فاضلاب خانگی از محصولات جدید توسعه شبکه فاضلاب در شهرها و روستاهای کشور است محصولات جدید شامل انواع انشعابات فاضلاب شهری و خانگی را شامل میشود
ویژگی کلی انشعابات فاضلاب
• مقاوم در برابر سایش
• مقاومت بالا در مقابل مواد شیمیایی موجود در فاضلاب
• ضربه پذیری بالا
• نصب آسان
انشعاب از خطوط اصلی فاضلاب شهری
انشعاب از خطوط اصلی فاضلاب از تجارب و اطلاعات روز دنیا میباشد و شرکت پارس اتیلن کیش با استفاده از این دانش و تجربیات بهترین شیوه انشعاب گرفتن از خطوط اصلی فاضلاب شهری را ارائه مینماید.
این روش بهترین شیوه انشعابگیری میباشد که جایگزین استفاده از سه راه است و طی سالیان اخیر در سراسر ایران به کار گرفته میشود.
مزایای روش انشعاب گیری مستقیم
• اختصاصی شدن انشعاب فاضلاب هر ساختمان
• عدم انتشار بوی فاضلاب در منطقه
• بهره برداری صحیح و استاندارد
• هزینه نصب پائین و مصالح ارزانتر
• روش نصب ساده و آسان
انشعابگیر رزوهای
انشعابگیر رزوهای به عنوان یک روش انشعابگیری سریع و ساده از خطوط فاضلاب و کم فشار در چهار اندازه ۱۱۰, ۱۲۵, ۱۶۵و ۲۰۰ میلیمتر ساخته شده است.انشعابگیر رزوهای بر روی لوله های فاضلابی و کم فشار از جنس پلی اتیلن تک جداره, دوجداره کاروگیت , لوله اسپیرال پلی اتیلن و لولههای PVC و با ضخامت ۶ تا ۴۰ میلیمتر و قطر اسمی ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیمتر قابل نصب میباشد.
انشعابگیر رزوهای شامل چهار قسمت اصلی است
• قطعه زینی
• تنظیم کننده ضخامت لوله
• مهره رزوهای
• بوشن اورنگی و واشر آببندی
مزایای انشعابگیر رزوهای
• سرعت بالای نصب بر روی لوله
• امکان نصب بر روی لوله های با جنس مختلف
• نداشتن هیچگونه زائدگی پس از نصب در داخل لوله
• قابل اتصال بر روی لوله هایی با ضخامت ۲ تا ۴۰ میلیمتر
• قیمت بسیار پائین نسبت به سایر محصولات نظیر سه راهی
• قابلیت نصب لولههای انشعاب با جنس پلی اتیلن, PVC و …
• قابلیت تحمل فشار تا حداقل ۱ اتمسفر
• تنوع در چهار سایز ۱۱۰ , ۱۲۵ , ۱۶۰ , ۲۰۰
راهنمای نصب انشعابگیر رزوهای
- به سایز حک شده بر روی انشعابگیر رزوهای جهت انشعاب گرفتن از لوله اصلی توجه شود
- استفاده از گرد بر های مخصوص که توسط این شرکت ارائه میشود توصیه میگردد. (جهت برش دقیق و مطابق با قطر مناسب)
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .
یکی از مشکلاتی که میتواند شما را دچار نگرانی کند افتادن اشیای قیمتی همچون طلا ( انگشتر و حلقه ازدواج طلا ، دستبند طلا ، گردنبند طلا و ... ) و گوشی همراه در چاه توالت یا دستشویی است که معمولا برای هر شخصی می تواند اتفاق بیافتد
یکی از راه هایی که شرکت خدمات فنی پارسا به شما معرفی میکند استفاده از گیره های فاضلابی که از جنس فلز و قابل انعطاف است و با توجه به طول ۱۲۵ سانتی متری این وسیله می تواند به شما کمک کند تا به راحتی درصورتی که اشیاء شما هنوز قابل روئیت باشد را خارج کنید.
اگر دستگیره مذکور را در اختیار ندارید و یا اینکه طلا قابل رویت نیست ( مثلا به داخل لوله های فاضلاب حرکت کرده) می توانید با سرویسکاران شرکت پارسا تماس بگیرید تا مشاوره رایگان دریافت کنید و یا درخواست سرویسکار جهت بیرون آوردن شی از لوله فاضلاب دهید.
در صورتی که نیاز به سرویسکار حضوری دارید کافیست روی دایره سبز رنگ سمت چپ سایت کلیک کنید( اگر با موبایل وارد سایت شده اید این کار باعث تماس مستقیم با سرویسکار جهت در آوردن طلا از چاه توالت می شود).
در صورتی که شی ( اسباب بازی کودک ، انگشر یا دستبند یا گردنبند طلا و ... ) در چاه توالت فرنگی افتاده باشد و قابل رویت نباشد ، سرویسکاران ما اقدام به باز کردن توالت فرنگی برای بیرون آوردن شی خواهند کرد
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

مرگ بسیار غمانگیز پدر و دختر زائر امام رضا(ع)/چه کسی مسئول است؟+تصاویر
ریزش چاه در یک واحد مسکونی در مشهد که با تغییر کاربری به مسافرخانه تبدیل شده بود ، روز دوشنبه جان یک پدر و دختر مسافر را گرفت.
حسین خاکپور مدیر روابط عمومی شهر مشهد در گفتگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، در تشریح خبر فوق اظهار داشت: مقارن ساعت ۱۴:۴۸ دقیقه ظهر روز دوشنبه هفدهم شهریور با اعلام حادثه ای مبنی بر ریزش چاه و سقوط افراد به درون آن ، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی مشهد ، بی درنگ اکیپ امداد و نجات تخصصی ایستگاه های ۲ و ۴۴ را به محل حادثه واقع در منطقه طبرسی ، خیابان نوغان اعزام نمود .
وی گفت: در این حادثه یک پدر ودختر شهرستانی که برای زیارت به مشهد آمده بودند و در یک واحد مسکونی که با تغییر کاربری به مسافرخانه تبدیل شده بود ، اقامت داشتند، بهدلیل فروریختن ناگهانی دهانه چاه فاضلاب این اقامتگاه، به درون چاه سقوط کردند و جان خود را از دست دادند.
خاکپور ادامه داد : این حادثه درحالی رخ داد که دختر ١٢ساله، هنگام شستن دست هایش بهعلت پر بودن چاه فاضلاب و بازشدن ناگهانی دهانه چاه به درون آن سقوط کرد و پدر که شاهد این اتفاق بود، در تلاش برای نجات دخترش به نزدیک چاه رفت که خودش نیز به درون چاه سقوط کرد.
این مقام مسئول در رابطه با نحوه عملیات نیروهای آتش نشانی گفت: با رسیدن نیروهای آتشنشانی، پیکر این پدرودختر از چاه خارج و تحویل نیروهای اورژانس مستقر در محل شد.
دکتر وفایی نژاد مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خبرنگار ما گفت: در پی وقوع این حادثه و حضور تکنسینهای اورژانس در محل مشخص شد این پدر ۴۰ ساله و دختر ۱۲ سالهاش بر اثر خفگی در دم فوت شده بودند.
منبع:باشگاه خبر نگاران
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات ساختمانی می باشد.
خدمات ما شامل حفر چاه فاضلاب ،بازدید فنی چاه و تخلیه چاه فاضلاب ، لایروبی چاه فاضلاب ، باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

تاسیسات مکانیکی لوله کشی
تاسیسات مکانیکی:
کلیه امکاناتی که در ساختمان برای ایجاد شرایط بهتر از جمله گرمایش و سرمایش ، دما و رطوبت مطلوب و . . .
ایجاد می شود در زمره تاسیسات مکانیکی قرار می گیرد .
تصفیه کننده ها :
هدف از تصفیه فاضلاب حذف مواد معلق و شناور ، از بین بردن عوامل بیماری زا و حفظ بهداشت محیط زیست و آلوده نکردن آب های زیر زمینی است . تصفیه کننده ها شامل سپتیک تانک ، صافی شنی ، چربگیر ، دانه گیر و منهول می باشد .
سیستم تهویه مطبوع :
-سیستم تهویه مطبوع با پکیج آب گرم
۲-سیستم تهویه مطبوع با استفاده از انرژی حرارتی آب گرم مصرفی و اپراتور .
۳- سیستم تهویه مطبوع با هواساز کانالی
۴- شوفاژ ها (پره دار و دیواری )
۵-کوره هوای گرم
۶-هیتر گازی
۷-یونیت هیتر گازی
۸-کولر سلولزی
۹-زنت
۱۰- هواساز (ایر واشر )
۱۱-فن کوئل کانالی
۱۲-چیلر
۱۳ – چیلر هوایی
لوله کشی در ساختمان
انواع لوله :
لوله های پلاستیکی – لوله های فولادی – لوله های چدنی – لوله های سفالی لعابدار – لوله های مسی .
لوله های پلاستیکی و انواع آن :
۱- پی وی سی ( PVC ) : مخفف پلی وینیل کلراید است و یکی از ترمو پلاستیکها به شمار می رود . این ماده در سال ۱۸۳۸ به وسیله رونالد کشف گردید .
۲- پی وی سی نرم شده : ماده به دست آمده PVC در برابر ضربه و تکان های شدید مقاوم تر از نوع نرم نشده آن است .
۳- سی پی وی سی ( CPVC ) : مخفف کلرینیتد پلی وینیل کراید است . این ماده در برابر آب گرم تا ۸۵ درجه سانتیگراد مقاوم بوده و قابل مصرف در لوله کشی آب گرم است .
۴- پلی تین : نظیر لوله های پی وی سی است .
مشخصات لوله های پلاستیکی :
لوله های پلاستیکی را می توان درسیستم لوله کشی آب سرد به کار برد اما برای لوله کشی آب گرم مناسب نیستند . مگر آنکه به هنگام ساخت با مواد افزودنی برای بالا بردن تحمل آنها در برابر درجه حرارت های بالا ترکیب شوند .
به طور کلی لوله های پلاستیکی در سرمای شدید ، حمل و نقل و به هنگام پر کردن کانال ، چندان مقاومتی ندارند و می ترکند . اگر این لوله ها در مجاورت لوله های آب گرم قرار داده شوند بر اثر حرارت به ویژه در محیطی که هوای اطراف آن راکد باشد ، شکل اولیه خود را از دست می دهند . این تغییر شکل در حالتی است که لوله پلاستیکی بدون ترکیب با افزودنی ها ساخته شده باشد . بنابراین در صورت استفاده از لوله های پلاستیکی به جای لوله های فلزی باید دقت کافی به عمل آید که در ساخت این نوع لوله ها مواد افزودنی برای بالا بردن مقاومت آنها در برابر سرما و گرما به کار رفته باشد . در صورت عدم دقت در انتخاب لوله های پی وی سی ، ضایعاتی که به آنها اشاره گردید بوجود خواهد آمد . برخی پلاستیکها ضریب انبساط حرارتی بالایی دارند و در نتیجه لایه های مواد آهکی که در سطوح داخلی این لوله ها رسوب می کنند ، بر اثر تغییرات حرارت و در نتیجه انبساط زیاد ، در لوله خرد شده و از بین می روند .
مشخصات لوله های پی وی سی به شرح زیر دسته بندی شده اند :
۱- لوله های سخت پی وی سی و پلاستیکی در مقایسه با لوله های فلزی و سیمانی وزن مخصوص و مقاومت کششی کمتری دارند .
۲- سرعت و سهولت در نصب .
۳- مقاومت در برابر فشار آب ( در برابر فشارهای ۴ ، ۶ ، ۱۰ و ۱۶ آتمسفر مقاومند . )
۴- عایق الکتریسیته اند .
۵- در برابر اسیدها ، روغنها ، بازها و نمکهای موجود در خاک و آب آشامیدنی و همچنین فاضلاب های شهری مقاوم بوده و زنگ نمی زنند .
۶- مقاومت در برابر سایش ( به علت صاف بودن سطح داخلی آنها آب به سرعت جریان می یابد و داخل لوله ها ساییده نمی شود . )
۷- قابل اشتعال نیستند . در صورت آتش سوزی شعله های آتش نمی تواند از طریق این نوع لوله حرکت کند و به قسمت های دیگر آن سرایت نماید .
طرز کار با لوله پلاستیکی
نحوه بریدن لوله های پلاستیکی سخت ( PVC ) :
برای بریدن لوله های پلاستیکی از اره معمولی نجاری و یا اره گرد برقی می توان استفاده کرد . از لوله بر دورانی که دور لوله چرخیده و آن را قطع می نماید نباید استفاده کرد . زیرا در تماس با لوله ایجاد حرارت می کند و ترک هایی در اطراف محل قطع شده به وجود می آورد . برای آنکه لوله هایی که با اره دستی بریده می شوند مقطع قائمی پیدا کنند طرز عمل از این قرار است که طولی از لوله را که باید بریده شود به دقت اندازه گیری می کنند ، محل برش را با خط مشخص می نمایند و سپس لوله را با اره می برند .
تمیز کردن و چسباندن لوله :
در این مرحله جدار داخلی و سطح خارجی لوله باید از وجود رطوبت و مواد زاید از قبیل گرد و غبار به وسیله یک تکه پارچه خشک زدوده شود . همچنین برای برطرف کردن لکه روغنهای مختلف می توان از تکه پارچه ای که آغشته به یک ماده حلال مانند استون استفاده کرد .
در مرحله چسباندن یک سر لوله را تا حد ممکن در داخل سر لوله دیگر فشار داده و سپس کناره خارجی اتصال را علامت گذاری می کنند تا اندازه سر لوله صاف که درداخل سرتوپی باید به چسب آغشته شود مشخص گردد . بعد دو قطعه لوله را از هم جدا می کنند . حال باید جدار داخلی سرتوپی و سطح خارجی سر صاف لوله را چسب کاری کرد . این عمل را به وسیله قلم مو باید انجام داد تا پوشش یکنواختی از چسب در جدار و سطح داخلی و خارجی سرصاف و توپی دو قطعه لوله به وجود آید . پس از انجام دادن این عمل بلافاصله سر لوله صاف را به داخل سر توپی لوله دیگرفشار می دهند . زمان چسبندگی دو لوله در داخل یکدیگر در تابستان ۱ دقیقه و در زمستان ۲ تا ۳ دقیقه است . چسب اضافی را که بر اثر فرورفتن سر لوله بیرون می زند با پارچه خشک پاک می کنند .
اتصالات پلاستیکی :
۱- روش اتصال TS ( روش اتصال مخروطی )
۲- روش حلقه لاستیکی
۳- اتصال با استفاده از جوش حرارتی
۴- اتصال با پیچ
۵- اتصال به لوله های غیر پلاستیکی
۶- اتصال به شیر فلکه ها ، شیرها و کنتور آب
خم کردن لوله های پلاستیکی :
حرارت لازم برای خم کردن لوله های PVC ، بسته به قطر آن ، بین ۹۰ درجه و ۱۳۰ درجه سانتیگراد است . لوله های پلی اتیلن دردمای ۶۰ درجه سانتیگراد نرم و در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد مثل لاستیک تا می شود . گرچه لوله ها خاصیت پلاستیکی دارند ، یعنی بعد از گرم شدن و تغییر شکل دادن در مرحله سرد شدن ، تمایل دارند که مثل فنر باز شده به حالت اول برگردند . به همین دلیل درتمام روشهای خم کردن یا تغییر شکل دادن باید لوله را تا سرد شدن کامل در حالت خم شده نگاه داشت . توزیع حرارت در لوله باید به طور یکنواخت باشد . از حرارت دادن موضعی آن باید جدا خود داری نمود . هیچگاه درجه حرارت از دمای نرم شدن لوله بیشتر نشود . در غیر اینصورت مقطع لوله از شکل اصلی (دایره ای) خارج شده و غیر قابل استفاده می شود .
روشهای حرارت دادن لوله های پلاستیکی :
۱- گرم کردن لوله با آب جوش یا حمام گلیسیرین گرم .
۲-حرارت دادن مستقیم ( توسط شعله ) روی سطح خارجی لوله.
۳- حرارت دادن توسط ماسه داغ .
۴- دمیدن هوای فشرده به داخل لوله .
۵- با استفاده از فنر داغ .
ساخت ، اجرا و کار گذاری لوله :
در کارگذاری لوله های CPVC روی سطح زمین به نکات زیر توجه می شود :
۱- در هر ۳۰ متر از یک خم یا اتصال قابل انبساط استفاده گردد .
۲- تکیه گاه لوله باید مناسب باشد .
۳- پس از اتمام آزمایش باید لوله ها را با کاغذ مخصوص مقاوم در برابر عوامل جوی با رنگ روشن یا سایر مواد پوشاند .
در کارگذاری لوله PVC در زیر زمین به نکات زیر باید توجه نمود :
۴- در محل های سردسیر عمق ترانشه پایین تر از عمق یخبندان باشد .
۵- حداقل پوشش روی لوله در زیر جاده ها ۱۲۰ سانتیمتر ، در پیاده روها ۹۰ سانتیمتر و در زمین های بدون عبور و مرور ۳۰ سانتیمتر است .
۶- در زیر لوله حداقل ۱۰ سانتیمتر ماسه ریخته شود .
۷- بستر لوله مسطح ، مناسب و کوبیده شده باشد .
۸- عرض کف ترانشه حداقل ۶ برابر قطر لوله باشد ولی مقدار ماسه از ۱۵ سانتیمتر کمتر نباشد .
۹- روی لوله حداقل ۳۰ سانتیمتر ماسه ریخته شود .
لوله با انحنا در خاک قرار گیرد تا بهتر بتواند انقباض و انبساط را تحمل نماید .
نصب سرویسهای بهداشتی :
لوازم بهداشتی : بدنه این لوازم از جنس چینی ، فولاد و یا پلاستیک است و روی آنها با لعاب مخصوص پوشانده شده . این لعاب باید از جنس مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت انتخاب گردد. بعلاوه لعاب باید شفاف و صاف بوده و فاقد ترک خوردگی ، لب پریدگی و یا بی نظمیهای دیگری که بر نمای خارجی اثر نامطلوب دارد ، باشد . لبه های لوازم بهداشتی باید صاف ، عاری از ترک و برآمدگیهای تیز باشند . برخی از لوازم مانند ظرفشویی یا فلاش تانک میتوانند از جنس فولاد زنگ نزن تهیه شده باشند که در این صورت به لعاب نیاز ندارند .
نصب لوازم بهداشتی :
بطور کلی برای نصب لوازم بهداشتی باید نکات زیر رعایت گردند :
۱- لوازم بهداشتی که لوله فاضلاب از زیر به آنها متصل می شود باید با پیچ و مهره مقاوم در برابر خوردگی به کف محکم شوند .
۲- اتصال خروجی فاضلاب لوازم بهداشتی که در کف یا دیوار به شبکه فاضلاب متصل میشود باید کاملا آب بند باشد .
۳- اتصال لوله ورودی آب به لوازم بهداشتی باید به نحوی باشد که برگشت جریان اتفاق نیفتد .
۴- نحوه اتصال لوازم بهداشتی که به دیوار نصب می شوند باید چنان باشد که وزن آنها به لوله ها واتصالات داده نشود .
۵- لوازم بهداشتی باید به نحوی نصب شوند که تمیز کردن سطوح آنها و نیز تمیز کردن سطوح کف و دیوار اطرافشان به آسانی میسر باشد .
۶- لوازم بهداشتی باید تراز و به موازات سطوح دیوارهای مجاور نصب شود .
لوازم یاد شده انواع گوناگون دارند که مهمترین آنها عبارتند از :
الف) توالت فرنگی :
فاصله بدنه دیوار کاشی شده تا مرکز لوله فاضلاب توالت فرنگی باید برابر استاندارد کارخانه سازنده بوده و در هر مورد به تائید دستگاه نظارت برسد . برای نمونه این فاصله برای برخی استانداردها ۲۲ ، ۳۰ و یا ۳۲ سانتیمتر میباشد . حداقل قطر لوله فاضلاب توالت فرنگی ۴ اینچ است .
ب) بیده :
توصیه می شود لوله فاضلاب بیده وارد دیوار شود و فاصله روی لوله مذکور تا کف تمام شده حدود هفت سانتیمتر باشد . بیده باید توسط یک سیفون به شبکه فاضلاب ارتباط داشته باشد . اگر قرار است بیده از کف به شبکه فاضلاب راه یابد باید مرکز لوله فاضلاب تا دیوار مطابق استاندارد کارخانه سازنده و با تائید دستگاه نظارت انتخاب شود . این فاصله برای یکی از استانداردها برابر ۳۰ سانتیمتر می باشد . در این حالت نیز لوله فاضلاب توسط سیفون به بیده نصب می شود . حداقل قطر فاضلاب بیده ۲ اینچ است.
پ) توالت ایرانی :
فاضلاب توالت ایرانی باید برابر استاندارد کارخانه سازنده از کف تمام شده پایین تر باشد ، این فاصله برای یک نوع توالت برابر ۲۸ سانتیمتر می باشد . قیر و گونی باید حدود ۵ سانتیمتر در داخل لوله فاضلاب قرار گیرد . حداقل قطر لوله فاضلاب توالت ایرانی ۴ اینچ است . بدنه توالت باید روی قشری از ماسه نرم قرار داده شود . بدنه توالت نباید هیچگاه روی ملات یا بتن که موجبات شکستن احتمالی توالت را فراهم می سازد قرار گیرد . توالت باید به نحوی نصب شود که آب به هیچ وجه در محوطه آن جمع نشده و آب های احتمالی ریخته شده در محوطه کاملا به درون آن سرازیر گردد . توالت ایرانی باید از نوع تخت یا کشکولی باشد . انتهای فاضلاب توالت ایرانی باید تا حدی که میسر است در داخل لوله فاضلاب قرار گیرد . فاصله مرکز لوله فاضلاب این توالت تا دیوار حداقل ۳۰ سانتیمتر و فاصله محور آن از دیوار مجاور با هر مانع دیگر نباید از ۳۸ سانتیمتر کمتر باشد .
ت) آبریز دیواری :
چنانچه به هر علت با نصب آبریز دیواری در ساختمان موافقت شده باشد حداقل فاصله محور طولی آن تا دیوار مجاور یا هر مانع دیگر برابر ۳۸ سانتیمتر خواهد بود . فاصله مرکز فاضلاب و شیر آب آن تا کف تمام شده به ترتیب برابر ۵۰ سانتیمتر و ۱۲۰ سانتیمتر می باشد . آبریز باید با بست به دیوار متصل گردد .
ث) وان :
وان معمولا به ابعاد مختلف ساخته می شود . ابعاد دو نوع از وان های مورد استفاده ۷۰ * ۱۷۰ و ۹۰ * ۲۰۰ سانتیمتر است . مرکز فاضلاب وان از دیوارهای طرفین باید لااقل ۵۰ سانتیمتر فاصله داشته باشد . حداقل قطر لوله فاضلاب وان ۲اینچ می باشد.
وان باید سرریز داشته باشد . دیوارهای اطراف آن باید تا ارتفاع ۲۰ سانتیمتر بالاتر از لبه وان عایق کاری شوند . چنانچه وان توکار نصب شود باید لبه ها حداقل ۱ سانتیمتر داخل دیوار قرار گیرند . اگر جلوی وان دیواره داشته باشد باید یک سوراخ به قطر تقریبی ۲ تا ۳ سانتیمتر از زیر وان به خارج یعنی روی کف حمام تعبیه گردد تا آب ناشی از بخار آب احتمالی در زیر وان با تعبیه شیب بندی مناسب به خارج منتقل گردد . روی عایق زیر وان تاسطح فرش کف حمام با ملات ماسه و سیمان در امتداد کف حمام پر می شود تا آب به راحتی از آن خارج گردد .
ج) دستشوئی :
فاضلاب دستشوئی و نیز شیرهای پیسوار ( Pissoir ) آن باید تا کف تمام شده حدود ۵۰ سانتیمتر فاصله داشته باشد . حداقل قطر فاضلاب دستشوئی ۲ اینچ است . دستشوئی باید به وسیله بست آهنی به دیوار متصل گردد . ارتفاع دستشوئی تا کف تمام شده حدود ۸۰ سانتیمتر است .
چ) ظرفشوئی ( سینک ) :
فاصله مرکز فاضلاب ظرفشوئی تا زمین برابر ۶۰ سانتیمتر و حداقل قطر آن ۲ اینچ است . اگر شیرهای ظرفشوئی به دیوار وصل می شوند باید فاصله آنها تا کف تمام شده ۱۵/۱ متر باشد . فاصله سطح فوقانی ظرفشوئی تا کف نهائی برابر ۹۰ سانتیمتر می باشد .
نصب شیر آلات :
شیرها در نقاطی که روی نقشه های اجرائی تعیین شده نصب میگردند . قبل از نصب باید شیرها را از هرگونه آلودگی پاک و با بازو بسته کردن مکرر آنها از صحت عملکردشان اطمینان حاصل نمود .
اگر شیر آلات روی دیوارنصب میشوند فاصله نصب شیر آب گرم و سرد باید برابر استاندارد باشد . معمول ترین فاصله بین دو شیر آب یاد شده ۱۶ و در برخی از موارد ۱۸ سانتیمتر است . فواصل نصب شیرآلات تا کف تمام شده بطور خلاصه به شرح زیراست :
۱- توالت ایرانی حدود ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر
۲- لوله ورود آب فلاش تانک ۱۶۵ سانتیمتر
۳- لوله ورود آب فلاش ولو ۹۰ سانتیمتر
۴- شیر آشپزخانه اگر به دیوار متصل گردد ۱۱۵ سانتیمتر
۵- شیر پیسوار روشویی ۵۰ سانتیمتر
۶- شیر دوش ۸۰ تا ۹۰ سانتیمتر ( لوله عمودی دوش باید توسط بست به دیوار پشت دوش متصل گردد .)
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

روش گام به گام رسم لوله های فاضلاب :
مطلوبست رسم پلان فاضلاب طبقه اول همان ساختمان (پلان بالا) :
۱- تعیین محل رایزرها :
در داکت یا داخل دیوار قرار می گیرند.قطر دایره مربوط به رایزر را در پلان با مقیاس ۱/۱۰۰ , ۰/۰۵ در نظر بگیرید.
۲- رسم لوله فاضلاب اصلی :
۳- رسم لوله های فرعی (انشعاب) :
۴- ایجاد خمهای ۴۵ درجه در محل اتصال لوله ها: این عمل را با دستور CHAMFER انجام دهید.
۵- در انتهای لوله های افقی دریچه بازدید رسم نمایید.
۶- لوله هواکش (VENT) را رسم نمایید. این لوله با خط چین رسم می شود. VENT برای کل فاضلاب بخصوص فاضلاب سنگین لازم است.
۷- نوشتن قطر رایزرها :
RAIN لوله مربوط به آب باران می باشد. عدد بالای خط کسری قطر لوله بالا رونده و عدد پایین کسر قطر لوله پایین رونده می باشد.
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

روش گام به گام رسم لوله کشی حرارت مرکزی (گرمایش) :
مطلوبست رسم پلان لوله کشی حرارت مرکزی (رادیاتور) طبقه اول همان ساختمان (پلان بالا) :
۱- رادیاتورها را در محل مناسب قرار دهید. بهتر است جلو پنجره ها باشند (برای ایجاد جریان همرفتی و ایجاد گرمای مناسب ).
۲- مسیر لوله های رفت آب گرم و برگشت آب گرم را جلو یا پشت رادیاتورها رسم نمایید. رفت آب گرم با خط پر و برگشت آب گرم با خط چین رسم شود. فاصله دوخط در مقیاس ۱/۱۰۰، ۰/۱ در نظر گرفته شود.ضمنا لوله ها ی رفت و برگشت به موتور خانه را نیز رسم نمایید.
۳- اتصال لوله های رفت و برگشت به رادیاتور را رسم نمایید .
۴- پلان بالا لوله کشی حرارت مرکزی به روش برگشت مستقیم را نشان می دهد. در این روش گرمای رادیاتورهای انتهایی کمتر از رادیاتور های ابتدایی است.
اگر بخواهیم لوله کشی بروش برگشت معکوس صورت گیرد باید لوله برگشت آب گرم را از رادیاتور ابتدا یی قطع وبه انتهایی ترین رادیاتور وصل نمایید (مانند پلان پایین).
۵- مشخصات رادیاتور ها را درکنارشان بنویسید.
اگر عرض هر پره رادیاتور را ۵۰ میلیمتر در نظر بگیریم طول رادیاتور از حاصل ضرب تعداد پره در عدد ۵۰ بدست می آید. مدل ۲۰۰*۵۰۰ قدیمی است ودر حال حاضر از رادیاتور هایی با عرض ۱۰۰ میلیمتر و ارتفاعهای متغیر استفاده می شود.
۶- قطر لوله ها را بنویسید. مسلما قطر انشعابها کمتر خواهد بود.درطبقه قطر لوله های رفت و برگشت موتور خانه ۱ اینچ در نظر گرفته شده است.
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

طرز تهیه بوگیر در منزل
ذهن انسان طی تکامل طبیعی، بوها را به نحوی هوشمندانه و کاربردی تقسیمبندی کرده است و از این دیدگاه نقش بوها بر سلامت جسمی نیز تقویت میشود. ذهن آدمی بوهای سالم را خوب و خوشایند شناسایی میکند و در مقابل…
ذهن انسان طی تکامل طبیعی، بوها را به نحوی هوشمندانه و کاربردی تقسیمبندی کرده است و از این دیدگاه نقش بوها بر سلامت جسمی نیز تقویت میشود. ذهن آدمی بوهای سالم را خوب و خوشایند شناسایی میکند و در مقابل بوهای بد را نفرتانگیز جلوه میدهد. یک نمونه بوی مواد غذایی فاسد است که باکتریها، قارچها و باکتریهای مضر را با خود دارد و در دسته بدها قرار میگیرد!
بوی خوش در محیط خانه بدون زحمت به دست نمیآید. برای بسیاری همین که بوی بدی به مشام نرسد کافی است و برای گروهی مقابله با بوهای بد به یک دردسر دائمی تبدیل شده است. با این حال اگر خواهان بوی خوش در محیط خانه خود هستید با رعایت برخی نکات بدون هیچ هزینهای میتوانید خود و مهمانان را به بوی خوش مهمان کنید!
این بو از کجاست؟!
اگر در خانه بوی بدی به مشام میرسد باید پیش از هر کاری منبع آن را از بین ببرید. مجرای آب ظرفشویی، چاهک حمام، سرویسهای بهداشتی و توالت فرنگی و ایرانی، جا کفشی، محل انباشت رختچرکها، رختکن حمام، پاسیو و آشپزخانه میتوانند محلهایی برای پراکندن بوی بد در خانه باشند. نظافت و رفع مسدودی مجراهای فاضلاب میتواند بوی بد را برطرف کند. باید برای رختچرکها سطل در بستهای در نظرگرفته شود. بوی بد آشپزخانه ممکن است از فساد مواد غذایی یا سیبزمینی، پیاز، سیر و… حاصل شده باشد. بهتر است جاکفشی خانه از انواع کشویی یا کمدی در نظر گرفته شود تا بوی احتمالی کفشها در محیط پراکنده نشود. بوی بد پاسیو ممکن است از فساد برگها و ساقه گیاهان ناشی شده باشد. خاک گلدانها باید از مواد اضافی نظیر برگهای فرو افتاده، ته مانده میوهها، حشرات مرده و باقیمانده مواد غذایی عاری باشد. برخی گیاهان آپارتمانی در قسمت رویه خاک گلدان به محل تولید قارچها و کپکها یا تخمریزی انواع خاصی از حشرات تبدیل میشوند و تنها چاره کار، رسیدگی به آنها و تمیز نگه داشتن لایه بالایی خاک گلدانهاست. بوهای بد ناشناخته و مرموز که ناگهان سروکلهشان پیدا شده اغلب حاصل فساد مواد غذایی یا میوهها هستند.
کدام میوهها و مواد غذایی؟ همانها که ناغافل از دست یا بشقاب شما یا مهمانانتان غلتیدهاند و زیر مبل، کمد، تخت یا بوفه جاخوش کردهاند. اتاق کودکان باید در فواصل کوتاه بازرسی شود تا مواد غذایی در گوشهای دور از نظرها فاسد نشوند و انواع باکتریها را در هوا نپراکنند. اتاق سالمندان نیز چنین شرایطی دارد. بوی بد یخچال را هم میتوان از طریق قرار دادن مقداری جوششیرین یا قهوه خشک در آن برطرف کرد.
از خوشبوکنندههای صنعتی که به صورت اسپری به فروش میرسند برای خوشبو کردن محیط خانه به صورت دائمی استفاده نکنید
بوگیرهای فوری
با رفع منبع بوی بد، بوی ناخوشایند برطرف میشود. با این حال اگر به یک بوگیرفوری نیاز دارید برای مثال چاه دستشویی بالا زده و همان موقع مهمانها در راهند یا بوی بد از رطوبت دیوارها ناشی شده است میتوانید مقداری آب و سرکه با آبلیمو را در محیط خانه اسپری کنید. هر چه میزان آبلیمو یا سرکه بیشتر باشد این مخلوط قدرت بوگیری بیشتری دارد. بوی بد ناشی از دود سیگار نیز با این روش به سرعت ناپدید میشود. بالا بودن میزان رطوبت محیط میتواند با انتشار بوهای ناخوشایند همراه باشد. همواره گوشه پنجرهها را باز نگه دارید تا هوای داخل خانه تهویه شود. تابش آفتاب از پنجرهها به محیط خانه رطوبت اضافی را برطرف میکند و علاوه بر آن نقش میکروبکشی دارد. مواد آروماتیک که از طبخ غذا ناشی میشود نیز میتوانند برای سلامت مضر باشند و پس از ساعتی بوی ناخوشایندی در هوای خانه باقی بگذارند. هنگام آشپزی حتما از هود استفاده کنید و تا حد امکان پنجرهها را باز بگذارید.
هرچند روز یک بار در سطل زباله منزل مقداری سرکه بریزید تا بوی شیرابه زباله را به خود نگیرد. اگر پای یکی از اعضای خانواده همواره بو میدهد مشکل را به پای او نسبت ندهید. بوی بد پا اغلب به جنس کفش یا جوراب وابسته است.
جورابهای نخی و کفشهای چرمی اغلب بوی کمتری نسبت به جورابهای نایلونی و کفشهای کتانی ایجاد میکنند. با این حال اگر پاها به مدت طولانی در کفش مانده باشند بهتر است بلافاصله پس از رسیدن به منزل شسته شوند. دیگر این که میتوان در کفشهایی که بوی بد دارند مقداری جوششیرین ریخت.
اسپریهای خطرناک
از خوشبوکنندههای صنعتی که به صورت اسپری به فروش میرسند برای خوشبو کردن محیط خانه به صورت دائمی استفاده نکنید. این اسپریها اغلب حاوی مواد شیمیایی فرار، نفتالین و فرمالدئید هستند. فرمالدئیدها مواد شیمیایی خطرناکی هستند که به صورت گسترده در صنایع چوب، رنگ و پلاستیک کاربرد دارند، ولی تحقیقات نشان میدهد برای انسان سرطانزا هستند و البته بیماریهای ریوی، قلبی و عروقی و انواع آلرژی را تشدید میکنند.
برخی عودهای حرارتی مرغوب که کاملا از مواد طبیعی ساخته شدهاند برای خوشبو کردن خانه مناسبترند. البته منظورمان عودهایی نیست که سوزانده میشوند و دود میکنند. اگر دنبال خوشبوکنندههای کاملا طبیعی هستید سری به آشپزخانه بزنید! جوشانده دارچین، میخک، زنجبیل با پوست لیمو و مرکبات میتوانند یک خوشبوکننده طبیعی باشند. راحتتر از آن خیساندن یک تکه پنبه در محلول آب و وانیل است که به یک منبع عالی خوشبوکننده تبدیل میشود. درباره اسپریهای خوشبوکننده ناگفته نماند احتمال بروز آسم در کودکان و سالمندان را تا ۳۵ درصد افزایش میدهد.
کمک گرفتن از طبیعت
بنا به تحقیقات، تری کلرواتیلن، فرمالدئیدها و بنزن مهمترین آلاینده هوای خانهها هستند. در شهرهای شلوغ، آلایندههای دست دوم نظیر ترکیبات حاوی سولفور دیاکسید هم به این آلایندهها اضافه میشوند.
بهترین راه مقابله با این ترکیبات خطرناک نیز نگهداری از گیاهان آپارتمانی است. گیاهان، تصفیهکنندههای طبیعی هوا هستند و علاوه بر آن رطوبت محیط را متعادل نگه میدارند
محققان توصیه میکنند در منازل آپارتمانی به ازای هر نفر حداقل ۳ گیاه آپارتمانی سالم نگهداری شود. اگر در خانه باغچه، گلخانه یا بالکن دارید از کاشت و نگهداری انواع گیاهان پهنبرگ غافل نشوید. هرچه برگ گیاهان بزرگتر و بیشتر باشد قدرت تصفیه هوای آنها بالاتر میرود.
منبع : وبسایت نیک صالحی
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

روش گام به گام رسم پلان سیم کشی پریزها روشنایی :
مطلوبست رسم پلان سیم کشی طبقه اول همان ساختمان (پلان بالا) :
در این پلان جهت باز وبسته شدن درها باید مشخص باشند چون محل قرارگیری کلیدها نباید پشت در باشد.
۱- رسم پریزها : پریزها را در محلهای مناسب قرار دهید.
۲- سیم پریزها را رسم نمایید (سیم را از پشت پریزها عبور دهید).
۳- تعداد سیم ها را در کنارشان بنویسید (سه عددسیم فاز ،نول ،سیم زمین).
۴- رسم چراغهای سقفی و حبابها (روشنایی) : البته می توان از فلورسنت یا چراغ سیلندری و… هم استفاده نمود.
۵- رسم سیم کشی چراغها : سیم اصلی را در محلی رسم نمایید که کوتاهتری فاصله را با چراغها داشته باشد . در اینجا کریدور محل مناسبی است و بقیه سیمها از این سیم منشعب می شوند.
۶- رسم کلیدها : کلیدهای روشنایی باید در دسترس باشند و پشت در قرار نگیرند. به تعداد روشنایی کلید نیاز داریم . مثلا برای یک لوستر دو شاخه یک کلید دو پل قرار می دهیم .همچنین برای دو چراغ دیوار کوب دستشویی وروشویی نیز یک کلید دو پل کافی است.
۷- نوشتن تعداد سیمها را در سیم کشی روشنایی ها : توجه کنید برای لوسترهای دو شاخه چهار عدد سیم نوشته شده است. یک سیم برای یک شاخه
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

– شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی:
در شکل زیر شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی نشان داده شده است. همان طور که در شکل ملاحظه می شود شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش انفرادی شامل قسمت های زیر است:
۱- لوله های افقی فاضلاب
۲- لوله قائم (رایزر) فاضلاب
۳- لوله افقی اصلی فاضلاب
۴- لوله های هواکش هر یک از وسایل بهداشتی
۵- لوله های افقی هواکش
۶- لوله قائم (رایزر) هواکش
فاضلاب وسایل بهداشتی از طریق لوله های افقی فاضلاب به لوله قائم فاضلاب می ریزد و از طریق لوله قائم فاضلاب وارد لوله افقی اصلی شده و سپس از طریق این لوله از ساختمان خارج می شود. شبکه هواکش دارای لوله های افقی و لوله عمودی است. لوله هواکش هر یک از وسایل بهداشتی بعد از سیفون انشعاب گرفته شده و به یک دیگر وصل می شود و از طریق لوله های افقی به لوله قائم هواکش متصل می گردد. لوله قائم هواکش از یک طرف از بالای بالاترین مصرف کننده ها و از زیر پایین ترین وسایل بهداشتی به لوله قائم فاضلاب متصل
می شود. به طور کلی هدف از استفاده از لوله کشی هواکش ایجاد فشار مثبت بر روی سیفون ها و جلوگیری از تبخیر آب درون آن و سهولت در حرکت فاضلاب درون لوله های افقی و قائم فاضلاب است. موضوع مهمی که در مورد لوله های هواکش باید به آن توجه شود این است که لوله افقی هواکش باید بالاتر از وسایل بهداشتی قرار گیرد و لوله های افقی هواکش و فاضلاب باید دارای شیب مناسبی در جهت عکس یک دیگر باشند.
استفاده از سیستم انفرادی بیشتر در مورد شبکه های فاضلابی است که تعداد وسایل بهداشتی در آن زیاد باشد و فاصله لوله قائم فاضلاب از وسایل بهداشتی دور بوده و امکان اتصال لوله قائم فاضلاب نزدیک به وسایل بهداشتی ممکن نباشد.
– شبکه جمع آوری فاضلاب با هواکش مداری:
شکل زیر روش جمع آوری فاضلاب با هواکش مداری رانشان می دهد. در این روش به جای استفاده از هواکش انفرادی برای هر یک از وسایل بهداشتی، برای هر خط افقی فاضلاب، یک لوله هواکش در نظر گرفته می شود که در نقطه ای بالاتر از وسایل بهداشتی به لوله قائم هواکش متصل می شود و طرف دیگر لوله هواکش نیز به زیر وسایل بهداشتی که در پایین ترین قسمت ساختمان قرار دارند به لوله قائم فاضلاب متصل می گردد.
شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .