parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767

 شرکت لوله بازکنی پارسا گستر می داند مشکل شما این است:☻

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی لوله بازکنی

 

یا این:☻

 

لوله بازکنی گرفتگی توالت ایرانی

 

و حتی گرفتگی ظرفشویی:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی آشپزخانه

 

ریشه مشکل اینجاست:☻

 

رفع گرفتگی لوله فاضلاب توالت با ابزار لوله بازکنی

 

یا اینجا:☻

 

رفع گرفتگی سینک ظرفشویی با ابزار لوله بازکنی قوی

 

☺ما مشکل شما را اینگونه حل می کنیم:☺

 

رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی با ابزار لوله بازکنی قوی - فنر و دستگاه تراکم هوا

 

☺شاید لازم باشد از این سر فنر های لوله بازکنی استفاده کنیم☺

 

انواع سر فنر لوله بازکنی

 

☺ما کار شما را اینگونه تحویل می دهیم:☺

 

opened Toilet irani


برای تماس مستقیم ( یا ذخیره شماره در گوشی ) اینجا کلیک کنید
 
09129615767


حفاری چاه و کانال فاضلاب: حفر چاه و کانال فاضلاب با مغنی ماهر و مجرب ، بوسیله دستگاه و بدون دستگاه حفاری در انواع زمین های رسی و سنگی با قیمت و زمانبندی مشخص و مناسب.تحویل تضمینی کار در زمان مناسب و با قیمت مناسب با پشتیبانی مادام العمر

لایروبی شبکه فاضلاب ، چاه و کانال فاضلاب :

دلیل پر شدن جاه فاضلاب :گاهی وجود مواد متعددی مثل مو ، پلاستیک ،چربی های متعدد و ... باعث ایجاد لایه ای ضد آب می شود که این لایه ضد آب تمامی بدنه ی کانال چاه را می پوشاند و باعث عدم نفوذ آب در چاه می شود.همین امر باعث پر شدن سریع و متعدد چاه شده و تخلیه آن نیز پر هزینه خواهد بود.

راه حل چیست؟

ما با لایروبی این مواد از چاه و شبکه فاضلاب،کف تراشی چاه فاضلاب و لجنکشی تضمین می کنیم که چاه فاضلاب مانند روز اول کشش خود را بدست بیاورد.لایروبی با نیروی انسانی انجام می شود ، به این صورت که پس از تخلیه چاه فاضلاب ، افراد فنی ما به داخل چاه رفته و لجنها و مواد مانع جذب کف چاه را به بیرون چاه انتقال می دهند.قیمت لایروبی و کف تراشی چاه ، بر اساس مقدار لجن و موادی است که از کف چاه تراشیده شده(قیمت بر اساس هر نیسان).شرکت تاسیسات ساختمانی پارسا علاوه بر لایروبی چاه فاضلاب به لایروبی کانال فاضلاب ، لایروبی شبکه فاضلاب و حفاری کانال فاضلاب و کانال تاسیسات نیز فعالیت می نماید.


قسمت های مرتبط سایت:

علائم پر شدن چاه ، شماره تلفن تخلیه چاه و لایروبی چاه و کانال فاضلاب
لایروبی چاه جذبی و فاضلاب در تهران

دلیل و علت ماسه دهی چاه آب و لایروبی چاه

اکثر چاههایی که حفر میشوند عموماً با مشکل ماسه دهی در ابعاد مختلف روبرو بوده که اولاً نیاز به لایروبی چاه در فواصل کم دارند و ثانیاً عمر متوسط چاهها در این مناطق اکثراً کمتر از ۱۵ سال و در بیشتر موارد بین ۸ تا ۱۰ سال میباشد. علاوه بر آن، مسئله بریدن یا جمع شدن لوله، مخصوصاً در بالاترین قسمت اولین مشبک، نیز بصورت غیر مستقیم با ماسه دهی چاهها ارتباط دارد.

ماسه دهی یک چاه بدلایل مختلف بوده که البته فراوانی مواد سیلتی و ماسه­ای بسیار دانه ریز در لایه های آبدار منطقه یکی از اصلی ترین آنها میباشد. معهذا عوامل مختلف زیر بصورت منفرد و یا بصورت ترکیبی از چند عامل میتوانند باعث ماسه دهی چاه شوند:

۱-انتخاب محل نامناسب جهت نصب لوله مشبک و یا نصب پمپ.
۲-سطح مقطع بسیار کم برای ورود آب در لوله های مشبک شده بطرق متداول گاز یا تیغ اره.
۳-پهنای زیاد شیارها اکثراً بین ۲.۵ تا ۳ میلمتر بوده که بین ۵ تا ۱۰ برابر حداکثر قطر ذرات اکثریت لایه های آبدار منطقه میباشد.
۴-استفاده از فیلتر شنی مقابل مشبک ها در اثر پل بستن.
۵-عدم رسیدن «فیلتر شنی » مقابل مشبک ها در اثر پل بستن.
۶-عدم توسعه کافی و یا مناسب چاه
۷-برداشت بیش از حد چاه، مخصوصاً در صورت عدم توسعه کامل چاه.

از بین عوامل فوق، حداکثر تاثیر در ماسه دهی چاهها را سه مورد ۲، ۳، ۴ دارند. معهذا در صورتیکه سطح مقطع ورود آب و پهنای شیارها مناسب باشند، علیرغم عدم استفاده از فیلتر شنی مناسب، میتوان چاه را عملاً بصورت طبیعی توسعه داد و میزان ماسه دهی بشدت کم میشود.

استاندارد بین المللی

تجربه نشان داده که چنانچه سرعت ورود آب بداخل چاه از ۳ سانتیمتر در ثانیه تجاوز نکند، حداقل جابجائی ذرات صورت گرفته و در نتیجه میزان ماسه دهی چاه بشدت کاهش پیدا میکند. این رقم اکنون سالها است که در امریکا، اروپا، استرالیا، ژاپن و غیره بعنوان استاندارد انتخاب شده و اجرا میشود.

سطح مقطع لوله های مشبک شده بطرق متداول گاز یا تیغ اره

در جدول زیر سطح مقطع قسمت مشبک شده توسط گاز یا تیغ اره در ۱ متر لوله ۱۲ اینچی متداول ارائه شده است. علاوه بر آن، حداکثر آبی را که میتوان بازاء هر متر لوله مشبک شده طبق استاندارد بین المللی برای حداقل ماسه دهی گرفت نیز ذکر شده است.

تعداد ردیف طول شیار عرض شیار سطح مقطع هر شیار تعداد شیار سطح مقطع در ۱ متر حداکثر دبی مجاز
شیارها (سانتیمتر) (میلیمتر) (سانتیمتر مربع) درهر متر مشبک (سانتیمترمربع) (لیتر در ثانیه)
۴ ۲۰ ۲-۳ ۴-۶ ۱۰ ۴۰-۶۰ ۰.۱۲-۰.۱۸
۶ ۲۰ ۲-۳ ۴-۶ ۱۵ ۶۰-۹۰ ۰.۱۸-۰.۲۷
۸ ۲۰ ۲-۳ ۴-۶ ۲۰ ۸۰-۱۲۰ ۰.۲۴-۰.۳۶
۱۰ ۲۰ ۲-۳ ۴-۶ ۲۵ ۱۰۰-۱۵۰ ۰.۳۰-۰.۴۵

قابل ذکر است که در اکثر نقاط استان بین ۶ تا ۸ ردیف شیار انجام میگیرد.

همانطور که ملاحظه میشود در شرایط متداول ۸ ردیف شیار ۳ میلیمتری، برای آنکه بتوان با برداشت ۳۶ لیتر در ثانیه، سرعت ورودی از ۳ سانتیمتر در ثانیه تجاوز نکند میباید از حدود ۱۰۰ متر لوله مشبک استفاده نمود که عملاً چنین ضخامتی از لایه های آبدار وجود نداشته باشد و یا بسیار نادر است و در نتیجه بعلت کم بودن ضخامت کل لایه های آبدار قابل استفاده یک چاه (حداکثر تا ۳۰ متر و عموماً بین ۱۰ تا ۲۰ متر در نقاط مختلف استان) سرعت ورود آب بشدت افزایش یافته و در نتیجه بسیاری از ذرات حتی دانه درشت نیز بعلت همین سرعت زیاد آب میتوانند بسمت چاه حرکت کنند.

لوله های UPVC مورد استفاده کنونی سطح مقطع بیشتری دارند(۲۳۴ سانتیمتر مربع در هر متر: ۱۹۵ شیار ۱.۵ میلیمتری در هر متر و طول ۸ سانتیمتر در سمت داخل لوله). معهذا بعلت ضخامت زیاد جداره (۱۹ میلیمتر در لوله های ۱۲ اینچی) و ایجاد شیارها توسط تیغ اره، دانه های غیر مدور در صورت چرخش در حین ورود در بین شیارها گیر کرده و در نتیجه پس از مدتی بهره برداری سطح مقطع ورود بتدریج کاهش و سرعت ورود آب افزایش می­یابد و مسائل فوق تکراری میشوند. این نوع لوله ها مناسب مناطقی هستند که آب حالت خورندگی داشته و ضمناً هیچکدام از لایه ها حاوی ذراتی به پهنای تقریبی شیارها نباشند. در هر صورت حداکثر دبی سرعت تا ۳ میلیمتر در ثانیه برای این لوله ها معادل ۰.۷ لیتر در ثانه بازاء هر متر در مراحل اولیه بهره برداری میباشد.

لوله های اسکرین

راه حل ازدیاد سطح مقطع ورود آب همراه با پهنای ورود کم را سالها است که در اروپا و امریکا با استفاده از لوله های اسکرین حل کرده اند. بعنوان مثال قوی ترین لوله اسکرین که کمترین سطح مقطع معادل ۵۹۴ سانتیمتر مربع و با شیار ۰.۵ میلیمتر سطح مقطعی معادل ۱۱۲۲ سانتیمتر مربع بازاء هر متر اسکرین دارد. بنابراین برای مثال فوق الذکر برای گرفتن ۳۶ لیتر در ثانیه با سرعتی معادل ۳ سانتیمتر در ثانیه فقط نیاز به ۲۲ متر لوله اسکرین با شیار ۰.۲۵ میلیمتر و یا فقط ۱۲ متر با شیار ۰.۵ میلیمتر میباشد. (دبی مجاز برای هر متر اسکرین با شیار ۰.۲۵ میلیمتر معادل ۱.۷۸ و شیار ۰.۵ میلیمتر ۳.۳۶ لیتر در ثانیه میباشد.)

دلیل و علت ماسه دهی چاه آب و لایروبی چاه

مزایای استفاده از لوله های اسکرین بجای لوله های مشبک

۱-تقلیل شدید ماسه دهی و یا حذف آن

۲-کم شدن چشم گیر هزینه بهره برداری بعلت کم شدن افت سطح آب در اثر تقلیل شدید افت شبکه، بازاء هر ۱۵ لیتر در ثانیه آبی که از عمق ۵ متری تخلیه شود، حدود ۱ کیلووات برق (با راندمان خوب ۷۵% سیستم) یا معادل آن گازوئیل در یک ساعت مصرف میشود. بنابراین با کم شدن افت سطح آب در اثر استفاده از لوله های اسکرین، هزینه بهره برداری در طول عمر چاه بطرز چشم گیری کاهش پیدا میکند.

۳-عدم نیاز به لوله رسوبگیر زیاد بعلت ورود رسوبات خیلی کمتر به داخل بداخل چاه. در بسیاری از مناطق ریز دانه استان برای ازدیاد فواصل لایروبی چاههائی که از لوله مشبک استفاده میکنند از ۱۲ تا ۲۴ متر لوله رسوبگیر، که هیچ نقشی جز افزایش هزینه چاه ندارد استفاده میشود. در صورت استفاده از لوله اسکرین طول مورد نیاز لوله رسوبگیر به حداکثر ۲/۱ تا ۳/۱ کاهش پیدا میکند.

۴-جرم بستن لوله های اسکرین خیلی کندتر از لوله های مشبک است زیرا کل حجم آبی که حاوی املاح میباشد در لوله مشبک از یک سطح مقطع کم وارد میشود و در نتیجه تراکم رسوبات در جلو و اطراف شیارها خیلی بیشتر از لوله های اسکرین میباشد که سطح مقطع ورود بین حدود ۵ تا۱۲ برابر لوله های مشبک بوده و در نتیجه سرعت و ضخامت جرم گذاری نیز به همین نسبت کاهش می­یابد.

۵-یکی از مشکلات چاههای مشبک شده، بریدن یا جمع شدن لوله مخصوصاً در بالاترین قسمت اولین مشبک است. بطور کلی در لوله های مشبک یا اسکرین متداول، با تراکم شیارهای یکسان در تمام طول مشبک یا اسکرین، سرعت ورود آب در قسمت بالای مشبک یا اسکرین حداکثر بوده و در پائین به صفر میرسد. در لوله های مشبک بعلت آنکه سرعت ورود خیلی زیاد است و آب حالت تلاطم (Turbulent floe)دارد، نسبت پویسان (poisson ratio) لایه های زمین از حالت طبیعی (حدود ۰.۲۵ برای ماسه ها و ۰.۵ برای گل رس) افزایش یافته و در نتیجه نسبت بیشتری از وزن خاک بالای لایه بصورت افقی به لوله اعمال میشود و وقتی این نیرو از مقاومت لوله تجاوز کند باعث خم شدن و یا پارگی لوله بسمت داخل میشود. این مسئله مخصوصاً در قسمت فوقانی بالاترین لوله مشبک و یا لوله مشبکی که در مقابل تراواترین لایه ها قرار داشته صورت میگیرد. علاوه بر علت فوق الذکر که بصورت تدریجی عمل مینماید، در چاههای با ماسه دهی شدید، بعلت تخلیه سریع ماسه، حفراتی مخصوصاً در پشت لوله و در قسمت فوقانی لایه ها تولید میشود که ریزش ناگهانی آنها نیز میتواند منجر به ایجاد فشار جانبی زیاد و نهایتاً بریدگی لوله شود. این مسئله مخصوصاً در چاههای حفاری شده بطریقه روتاری که دارای فیلتر شنی هستند رایج است.

معهذا در لوله های اسکرین بعلت حالت لامینار جریان آب (laminar flow) (و نه حالت تلاطم)، تغییری در عدد پویسان طبیعی لایه داده نشده و یا مقدار افزایش آن ناچیز میباشد و در نتیجه این خطر یا وجود نداشته یا مقدار آن بشدت کاهش می­یابد و ضمناً مسئله ایجاد حفرات در پشت لوله نیز بعلت سرعت ورودی کم منتفی است.

۶-از آنجائیکه دو مورد ۴ و۵ فوق در حقیقت از عوامل مهم تعیین کننده طول عمر مفید یک چاه هستند، طول عمر مفید چاههائی که از لوله اسکرین استفاده میکنند خیلی بیشتر از چاههای با لوله مشبک میباشند.
نکات ضروری در نصب لوله های اسکرین

۱-در صورتیکه لوله اسکرین به لوله ساده بالای خود در روی زمین جوش نشده باشد، بلند کردن آن برای نصب و جوش به لوله تحتانی در روی دستگاه باید با الواتور صورت بگیرد. برای این منظور دو میله گرد کوچک در سمت بالای هر شاخه اسکرین از قبل جوش شده اند.

۲-در بالا و پائین هر قسمت اسکرین (بر روی لوله ساده پائین و بالا) یک سنترالیرز (شبیه متمرکزکننده هائیکه معمولاً در نصب لوله های UPVC استفاده میشوند) جوش شوند.

۳-توصیه میشود که پس از نصب هر شاخه اسکرین، سه میلگرد بفواصل یکسان از لوله ساده بالا به لوله ساده پائین جوش شوند. در قسمتهائی که طول اسکرین بیش از ۲ متر است و باید چند شاخه به یکدیگر جوش شوند، میله گرد ها از لبه بالای اسکرین زیرین به لبه پائینی اسکرین بالائی جوش شوند.

۴-در قسمتهائی که طول اسکرین عددی فرد است (۳، ۵، ۷، ….متر) بالاترین شاخه اسکرین باید ۱ متری باشد.

۵-عملیات پیستون زنی با پیستونی که خیلی جذب نباشد انجام بگیرد.

اختلاف هزینه لوله اسکرین و مشبک

لوله های ساده حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان با قیمت های فعلی هزینه داشته وبرای مشبک نمودن بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان باید پرداخت. بنابراین هر متر لوله مشبک بین ۱۷۰ تا ۱۹۰ هزارتومان هزینه دارد. هزینه لوله های اسکرین حدود ۲ تا ۲.۵ برابر لوله مشبک است (بسته به فواصل شیارها و بعضی مشخصه فنی دیگر)، ولی با توجه به آنکه اولاً طول مورد نیاز اسکرین عموما بیش از ۱۰ تا ۲۰ متر نبوده و ثانیا مقدار لوله رسوبگیر مورد نیاز کمتر شده و ثالثا، و از همه مهمتر در رابطه با هزینه ها، تقلیل چشم گیر هزینه بهره برداری و نگهداری چاه همراه با طول عمر بیشتر چاه، همگی براحتی نشانگر این واقعیت هستند که کل هزینه چاههای اسکرین دار خیلی کمتر از چاههای مشبک دار میباشند. بهمین دلیل است که اکنون استفاده از لوله مشبک در بیشتر نقاط دنیا و مخصوصاً در کشورهای سرمایه داری مثل امریکا سالها است که منسوخ شده است.

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا با سالها تجربه آماده حفاری انواع چاه فاضلاب و آب و همچنین لایروبی و تعمیر چاه قدیمی می باشد

شرکت تاسیسات ساختمانی و خدمات فنی ساختمان پارسا - حفاری چاه فاضلاب و لایروبی و تعمیر چاه قدیمی

زهکشی

خارج کردن آب اضافی زیرزمینی، سطحی و رواناب از یک سازه و یا از یک منطقه توسط نیروی ثقل و یا پمپاژ به منظور جلوگیری کردن از مزاحمت این آب اضافی و یا جلوگیری از زیان ناشی از آن را به طور عام زهکشی می‎گویند [۱]. تعریف فائو از زهکشی، خارج ساختن آب و نمک‎های قابل حل از سطح و زیر سطح مزرعه به منظور تسهیل رشد گیاه است

زهکشی در گذشته‌های دور

زهکشی کشاورزی، بنا به عقیده سازمان خواربار و کشاورزی جهانی، نه هزار سال پیش در بین‌النهرین آغاز شد. در آن هنگام لوله به کار برده نمی‌شده بلکه به احتمال زیاد از سنگ و سنگ‌ریزه و شاخ و برگ گیاهان بهره‌گیری می‌شد. اولین لوله‌های زهکشی حدود چهار هزار سال قدمت دارند. در اروپا، اولین زهکشی زیرزمینی حدود دو هزار سال پیش نصب شده‌است.

در کتابی که در حدود سه هزار سال پیش در چین نگاشته شده، نقشه‌هایی از سیستم زهکشی مشاهده می‌شود. هرودت، در حدود ۲۴۰۰ سال قبل، اشاره‌هایی به کاربرد زهکشی در درّه نیل دارد.

زهکشی مدتی در جهان به فراموشی سپرده شد تا اینکه در ۱۵۴۴ در انگلستان دوباره زندگی جدیدی یافت. اولین تنبوشه ساز سفالی در ۱۸۴۰ در انگلستان به کار گرفته شد. در آمریکا زهکشی لوله‌ای در دو سده پیش آغاز شد.

زهکشی در گذشته‌های نزدیک

زهکشی زیرزمینی به شیوهٔ امروزی اولین بار در سال ۱۸۱۰ میلادی در انگلستان به کار گرفته شد و بتدریج به سایر نقاط اروپا رفت. با اختراع تنبوشه ساز سفالی (۱۸۴۰)، روند توسعه زهکشی در اروپا تسریع شد.

زهکشی در اوایل دهه ۱۹۶۰، با پیدایش لوله پلاستیکی با دیواره صاف و نازک، سپس با ابداع لوله‌های کنگره‌دار شتاب قابل ملاحظه‌ای یافت. در حوالی سال ۱۹۷۰ استفاده از ماشین‌های زهکشی آغاز شد و شتاب بیشتری به توسعه زهکشی زیرزمینی داد. کاربرد فرستنده و گیرنده‌های لیزری، دقت در کنترل نصب زهکش‌ها را افزایش داد.

زهکشی

زهکشی در ایران

احداث اولین شبکه‌های نوین آبیاری و زهکشی در دهه ۱۳۱۰ در جنوب کشور صورت گرفت و اولین زهکش روباز با استفاده از ماشین در حوالی سال ۱۳۳۵ در شاوور خوزستان ساخته شد. در سال‌های ۱۳۴۱ و ۱۳۴۲ اولین شبکه زهکشی زیرزمینی با استفاده از لوله‌های سفالی در دانشکده کشاورزی دانشگاه جندی شاپور (شهید چمران) واقع در ملّاثانی (رامین) اهواز در وسعتی حدود ۵۰۰ هکتار با نیروی کارگری به اجرا در آمد. در همین سال‌ها بود که اولین ماشین زهکشی وارد کشور شد. اولین طرح بزرگ زهکشی به وسعت ۱۱۰۰۰ هکتار در هفت تپه به اجرا درآمد. سپس زهکشی اراضی شرکت کشت و صنعت کارون و همزمان با آن زهکشی اراضی آبخور سد وشمگیر در گرگان آغاز شد. دشت‌های مغان، دالکی در بوشهر، زابل، میان‌آب، بهبهان، طرح‌های هفت‌گانه توسعه نیشکر در خوزستان از جمله طرح‌های بزرگ دیگری هستند که اجرای آنها به اتمام رسیده است.

منبع: ویکی پدیا

زهکشی

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری